Sevdiğini özleyenler buyurun

Yukarda semt pazarından aprılım mı bahsettı ..Kızz senmı gıdecektınde vazgectınız..Ben buqun gıttım anammm ne quzell seyler var öleeeeeeeeeeeee hemde cok ucuzzzzzzz aldım bakalım bısıler =)

Yeşilimmmmmmm bak bakkkkk bugunun olayını buldummm =) Akşam benımkı dısardaydıı eve geldığini haber vermemıs bana uyumuşum aramamıs msjda cekmemıss ..Şımdı kahvaltı yapıyoo nabayımmm kavqa cıkarammı :)

Kızlar çıkar diyosanızz hemen çıkarcammmm =) Ama qec qeldım senı uyandırmak istemedim felan derse ne dicemmm durun az düşünemmmm barii =)

Hoşbulduk gizememm ne kaynattınız yaa yetişemedimm sohbete fransızz kaldımm =)

Aprilimm benden ne köy olur ne kasabaaaa =)

Yukarda semt pazarından aprılım mı bahsettı ..Kızz senmı gıdecektınde vazgectınız..Ben buqun gıttım anammm ne quzell seyler var öleeeeeeeeeeeee hemde cok ucuzzzzzzz aldım bakalım bısıler =)

neden öle diyorsun hayatım yaa...sadece azıcık içinde tutçan kıskaçlıklarını ama sonradan daha beter patlamamak şartıyla :roflol:

yaa öğle sıcağına kaldık diye erteledik aneyle canım..akşam üstü çıkıcas yerimseniben
ben çok seviyorum pazar gezmeyi sebzeler meyveler tencere tabak bile alasım geliyor :)) -tatlicadiarzu-

delikafadulden
Kız senden korkulur vallaa :roflol: :roflol:

Ehehhehehe bananee kim bilir bahanesi ne olcakk çok merak ediyorumm duruma qöre kavqa edıcem bakalımmm... Mantıklı bişi sölerse kavqa etmicemm çok yorqunummm =)

Bende öyle düşünüyorum aslında.
Ama bazen kırıyormuşum gibi geliyor.
Üzmek istemiyorum ama sanırım doğru olan bu.
En azından başlangıç yapmışsınız canım hayırlısı olsun inşallah:)
Bizimkilerde beni vermezler gibi geliyi annem 5 yıl dio:)

Ehehhee kızlarrrrrrr kavqa cıkarmadımmm =) Akşam dışardaydı zatenn arkdasıyla biraz içicez demişti ...Benımkı fena kacırmıssss =) Aşkım qec qeldık hem uyandırmak istemedim hemde kendimde deyilmişim zaten dedii =) Vıdeoya cekmısler bunu bulusunca ızlettırcem dedı.... Tanımadığı ınsanlaraa abi ben askerimmm iznimm bitiyooo sevdiğim var nabcam ben felan diyomuşşşşş =) Durun bakim izleyim videoyuu anlatırm sizee =) Eehehe nese ucuzz kurtardı amaaa =)

vallaha ucuz kurtulmuş merve cim
bu arada sonundaa aşkım aradııı dah adoğruus hala kntör kartı yok bana çarı attı anksörlüden bende aradımmm
3dk cık

kızlar........ölücem galiba ben bu şehirde......

geçen dedim ya, diploma için fotoğraf çıkmam lazımdı, az önce giyindim süslendim evden çıktık annemle...

o gürültü, karmaşa kalabalık...resmen ayaklarım titredi...ter bastı zaten sıcak...

girdik fotoğrafçıya bir kasıldım ki anlatamam...

salak salak çıkmışım hep...neyse seçtim birini...oradan çıktık gözlerim doldu resmen...şimdi de ağlıyorum...

manik depresif oldum ben...deliricem.

annemle pazara bile gidemedim halbu ki can atıyodum, yok gücüm yok.

eve çıktım başadım ağlamaya...tam sular seller derken zil çaldı, kargocu Sevdalımın eşyalarını getirdi...annesi yolladı bana, haftasonu gidicem ya yanına...

deli gibi ağlıyorum şimdi yok, deliricem ben.......

napıcam 14 ay onsuz........

ıstanbuldan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…