Sevdiğini özleyenler buyurun

pazar gününden berii sesini duymuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

c.tesi çarşıyaa çıkmıcak biliyodum tatil plan yaptım gittim çarşıyaa çıktıı biraz (belli etmemeye çalışsada) bozuldu soluyuğundan anlarım onun ...
kesin taalimat varr eğer haftaya işim yoksaa hafta sonu KESİNLİKLE evdeyimD

dselircemmm msj gitttt

Nilay cm bak daha tahminim tuttu 15 ay gibi mi demiştim ölee daha kendinizi tanıyın özelliklerinizi cevklerinizi öğrenin tadını çıkartın sevgililiğin öyle düşünün derim...

Nisan ım öle deemedikçe gitmiyoo bu 7. mi 8. mine deniyişim delircem

ablacım afiyettt olsunnn
bu arada zor msj yazıyorum cvplamam geç olduğundaa lütfen kızmayın netten kaynaklanıyorr'!!!

kızlar ben de çıkıyorum annemle semt pazarına gidicez, :)) kaydirigubbakcemile2

ben çok seviyorum pazar alışverişini :))

öptüm hepinisiii Şeniz

selam kızlar
nekks askerlik bitti uğramaz oldun:)
ne kadar oldu bitelii?

Olur mu canım yaa arada bir bakınıyordum ama yorum eklemeden çıkıyordum.
Evde net kullanmıyordum uzun süredir.İş yerindede pek girmiyordum ama yine takıldım kaldım.7 ayın içindeyiz canım:) Böyle söyleyince ne çabuk geçmiş ama beklerken o kadar kolay olmamıştı... Sen nasılsın?

joeyfun hg

saol nekkscimm bnde iyiym napim işte
e bizimde 30 ocakta geldi
baksana 6,5 ay oldu
vayy be ne çabuk geçiyorr hiç bişey anlaamadık hala.
ama askerdeyken geçmiyoru saatler bilee..

Nilay cm bak daha tahminim tuttu 15 ay gibi mi demiştim ölee daha kendinizi tanıyın özelliklerinizi cevklerinizi öğrenin tadını çıkartın sevgililiğin öyle düşünün derim...

Sizin düğün ne zaman bakimm?:kedi:
Tabi canım uzun zaman olsada yine erken.
Yaşım daha 3 ay önce 20 oldu.(Br türlü kalbullenemiyorumda)
Sevdiceğimde 4 ay sonra 22 olcak ikimizde küçüğüz ve sorumluluklarımız var.
Yüzüğümü takamasam bile biz kalpten bağlıyız...(Tek taş almıştıda bana üzülüyorum öylece duruyor kutusunda çokda güzel ama büyük geliyor.Aşkımada diyorum ki aşkım eğer küçük alsaydın pinti derdim neyseki büyük almışsınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 )

joeyfun hg

saol nekkscimm bnde iyiym napim işte
e bizimde 30 ocakta geldi
baksana 6,5 ay oldu
vayy be ne çabuk geçiyorr hiç bişey anlaamadık hala.
ama askerdeyken geçmiyoru saatler bilee..

Aynen valla canım böyle söyleyince çabuk geçmiş gibi geliyor ama askerdeyken neler çekerdik hatırlıyorumda.Ee nasıl alışabildimi bari zorluk yaşadınız mı?

Sizin düğün ne zaman bakimm demişşsin cnm ama ben daha 16 yaşındayım :S
93lüyüm
bizim süğün ne zanan bilinmyo :gitme:
ama inş. devam ederse 4 5 sene sonra...

zaten o askere gittiğinde biizm 1 yıl 2 ay 25 gün olmuştu daha gelsin biraz hayat yaşıyalım o arada okulum biterr
başaarılıyım.. en büyük arzumda KPSS yi kazanmak kazanırsam inş. kendi evimi aşkımla kurcam

ay yavrum benim afferim sana ne güzel hedefler koymuşsun :))

umarım hepsi gerçek olur canım benim...
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…