Sevdiğini özleyenler buyurun

evt haklısın mystcimgrlim bende çok sık uğrayamıyorum bu aralar oğluma çişş eğitimi fln veriyorum vaktimin büyük bir kısmını ona ayırıyorum
ee anlatın bakalım neler oldu ben yokken :ecrin_bebek:

Oh oohh aman nazara qelmesin keşke sölemeseydinn sölenmez diye biliyorumm =)))
Bende durumlar fena yahuu çok kıskancımmmm askerımın üstüne cok gıdıyorum yapıştım resmenn her saniye benle olsun istiyorumm..-tatlicadiarzu-

Eskiden oda öleydi ama askerlik onu olgunlaştırmışş ...Artık daha olqun hissedebiliyorum davranışları tavırları hal hareketlerı cok değişmiş..Onun yanında kendimii bi tuhaf hissediyorum..Aslında bu halini çok beğendim ama alışamıyorummm Umarım zamanla alısıcamm ..Zatenn persembe gıdıyoo iznimiz bitiyoo ....Şimdiden çöktü içimee ..Buqun az görüştükk bursa merkezde oturan ablasına gittiler vedalaşmak için eniştesini görcekmiş felann öyle işdee bende kk deyimm =)
:lepi:

ayy canım çok iyi anlıyorum seni..
askerinin bu durumu geçici olgunlaşabilir ama değişmez yani..
benimkide çok titriyordu üstüme hiç olmadığı kadr izne geldiğinde
Allah hepimizi kavuşturur umarım bitanem...daha 8 ayınız var sanırım
kolay değil mecburen katlanıyoruz
sabır sabır yaa sabır:Saruboceq:

ben bebişime yemek yediricem sonra görüşürüz canımcımopuyorumnanaktan
üzme kendini

Yok canım kafayı yemiyorsun bak bizim askerlik bitti geldi ama hala arada banada geliyor öle soldan soldan.Sen canını sıkma herşey olucağına varır.Bak bizler burdayız ailen yanında sıkıntı sitres yok.lmaz:

Saat 5.30 da beni eve bıraktı halaa aramadı mesajda çekmedi ........

Of yaaa neden sitedee kimsecikler yokkkkkkkkkk evdekılerede kafam bozulduuu cok mutsuzz oldum şimdi benn =(

Betüşüm o saat aralığı normalmı ben düşünemıyorum artık sen bişi sölee =( ona göre tartıscam acele et

ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm şoktayımmmmmmmmmmm dinleyinn kızlar betüşüm az ilgilenn benlee...

Biz bunla bulustuk alısverıs merkezınde oturduk annesı ablası alısverıs yaptı bızde cafesınde oturdukkk 30 dk oturduk oturmadıkkkk.Askım sunlara hadı dıyımde erkenden gıdelım ablamlarakı erken dönelım dedıı ......tamam dedimm benı eve bıraktı onlarda yola cıktı 17.30 daaa benden sonra baska bı alıserıs merkezıne gıtmıslerr qecen gun aldıgı ayakkabıda sorun cıkmıstı onu degıstırmıss bıtane daha ayakabı almıss....Annesı ablası kendıne bısıler bakmıslarrr öyle saatler gecmıss........Ve zaman zarfında bız hıc konusmadık....Sımdıde ablamlara dogru yola cıktık dıye mesj cektı arkasından sarjım az kaldı hayatım dıye mesaj qeldıı ..Şoktayımmm ınanamıyorummmmmmmm benımle oturmadı erken gıdıp erken gelelım dıyeeee yaptına bakınn.....Bu aksam orda kalıcakkkk yarın gec qelıcekkkkkkk..Persemde sabah yolcusuuuu allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cümbüşee bakk ayrılmayannn ne olsunnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Beyimizin şimdi aklına qeldimm ...Bebeğim napıyosun diye mesaj çekti ....

17.30 ------- 21:24 normalmi sizcee ?

Kızlarrrrrrrrrrrr okuyun bişiler söleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:1shok::1shok::1shok:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hayatım lütfen okuduklarımın hayal olduğunu söyle...

bu sebepten sıkıntı çıkarmicaksın di mi tatlı balım ?

Ondan değğil aprılımm benımle oturmadııııı erken gıdıp erken gelelım dediiiii ..Ablası oturmak istedi benımkı oturmadı benımlee gittiler......Bu saate kadar alısverıs yapmıs beyımızzz........ Bu aksam mecbur kalıcakkkkkkkkkkkk orda yarın gec gelıcekk 2den önce uyanmıyoo ablasının evı en az 45 dk uzaklıkdaaaa ......Yarın öyle gecıcekk persembee yolcuuuuuu allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Şoktayım yeminn ederimmmmmmmmmmmmmmm bu saate kdar alısverıs merkezındeymıss bı mesaj cekme zahmetınde bulunmamıs..Bende evdelerdir yemekdi felan sohbet edıyolardır dıyee kendımı avutmaya calısıyorummmmmm...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…