Ondan değğil aprılımm benımle oturmadııııı erken gıdıp erken gelelım dediiiii ..Ablası oturmak istedi benımkı oturmadı benımlee gittiler......Bu saate kadar alısverıs yapmıs beyımızzz........ Bu aksam mecbur kalıcakkkkkkkkkkkk orda yarın gec gelıcekk 2den önce uyanmıyoo ablasının evı en az 45 dk uzaklıkdaaaa ......Yarın öyle gecıcekk persembee yolcuuuuuu allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Şoktayım yeminn ederimmmmmmmmmmmmmmm bu saate kdar alısverıs merkezındeymıss bı mesaj cekme zahmetınde bulunmamıs..Bende evdelerdir yemekdi felan sohbet edıyolardır dıyee kendımı avutmaya calısıyorummmmmm...........
Betüşüm o saat aralığı normalmı ben düşünemıyorum artık sen bişi sölee =( ona göre tartıscam acele et
İnanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm şoktayımmmmmmmmmmm dinleyinn kızlar betüşüm az ilgilenn benlee...
Biz bunla bulustuk alısverıs merkezınde oturduk annesı ablası alısverıs yaptı bızde cafesınde oturdukkk 30 dk oturduk oturmadıkkkk.Askım sunlara hadı dıyımde erkenden gıdelım ablamlarakı erken dönelım dedıı ......tamam dedimm benı eve bıraktı onlarda yola cıktı 17.30 daaa benden sonra baska bı alıserıs merkezıne gıtmıslerr qecen gun aldıgı ayakkabıda sorun cıkmıstı onu degıstırmıss bıtane daha ayakabı almıss....Annesı ablası kendıne bısıler bakmıslarrr öyle saatler gecmıss........Ve zaman zarfında bız hıc konusmadık....Sımdıde ablamlara dogru yola cıktık dıye mesj cektı arkasından sarjım az kaldı hayatım dıye mesaj qeldıı ..Şoktayımmm ınanamıyorummmmmmmm benımle oturmadı erken gıdıp erken gelelım dıyeeee yaptına bakınn.....Bu aksam orda kalıcakkkk yarın gec qelıcekkkkkkk..Persemde sabah yolcusuuuu allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cümbüşee bakk ayrılmayannn ne olsunnnnnnnnnnn
ben çok özledim onu :/ beni korumasini,sarip sarmalamasini,kokusunu.
herbirşeyini özledim.
Sen özlemeyi bir de bana sor;
Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi,
Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi
Bana sor severken özlemeyi
Bir ses ararken kulaklarım,
Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı,
Gözlerim seni ararken,
Karanlıkta hayalini görmeyi,
Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi
Elimi göğsüme sokup,
Okşamayı seni özleyen kalbimi,
Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini
Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken,
Hasretimden süzülen birkaç damlayı,
Bana sor sensiz ağlamayı
Sensiz saatler çabuk geçsin diye,
Geceye sığınmayı,
Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı,
Bedenimi sarmanı beklemeyi,
Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi
Sensizken seninle sevişmeyi,
Bana sor
Bana sor sen özlemeyi
Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını,
Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı...
Alısverıs merkezınde qezcene benımle otursaydı yarım saat daha ablası oturalım bıraz daha dedı benımkı ıstemedı ...... orda arkdası calısıyoo sırf onunla zaman gecırmek ıcın gıttı bılıyorum malımıı kafanda kuruyosun demeyın........ Bugun saat 1de planı yaptık 5de aradı bennı o da ben msj cektım nabıcaz dıeee qeldıler aldılar benı yarım saat oturmadık gıttıler............. Askım erken gıdelımkı erken gelelım dedıı .Yalannnnn yalann yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım sevdiğin asker mi nerede ? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?