Sevdiğini özleyenler buyurun

okudum hayatım onu da okudum...

yavru kuşum, abartıyorsun kanımca...seninle oturmak istememesinden değildir ki, sonradan anneleri alışverişe devam etmek istemiştir, kıramamıştır.

aklına alması gereken bişeyler gelmiştir. ya da sadece canı öyle istemiştir. ablasında kalmak istemiştir ya da...

seninle olmak istememesi gibi bir şeye inandırma kendini...
lmaz:

alışveriş merkezinde olması kötü bişey değil ki ...:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

senden gizli gezip içip coşmamış ki.

sarjı bıtmıs aradı annesındennnn o sırada bızım kapı caldı konusamadımm suanda cok sınırlıyımmm konusmak ıstemıyorum dedım noldu felan dedı kapıyla ılgılenıodum kapandı telefonnn aradım mesgule attı suratıma kapamıs yanı :S:S:S

ben çok özledim onu :/ beni korumasini,sarip sarmalamasini,kokusunu.
herbirşeyini özledim.

Sen özlemeyi bir de bana sor;
Gece olunca yalnızlık sarınca bedenimi,
Bir el tutsun ellerimi diye beklemeyi
Bana sor severken özlemeyi…
Bir ses ararken kulaklarım,
Sessizliğin acı çığlıklarını duymayı,
Gözlerim seni ararken,
Karanlıkta hayalini görmeyi,
Sen bana sor kilometrelerce uzaktan sevmeyi…
Elimi göğsüme sokup,
Okşamayı seni özleyen kalbimi,
Yüreğimin titremesini, içimin aniden ürpermesini…
Şefkatinin eksikliği aklıma gelirken,
Hasretimden süzülen birkaç damlayı,
Bana sor sensiz ağlamayı…
Sensiz saatler çabuk geçsin diye,
Geceye sığınmayı,
Yanımdaymışsın gibi yatakta yorgana sarınmayı,
Bedenimi sarmanı beklemeyi,
Sıcacık teninin kokusunu içime çekmeyi
Sensizken seninle sevişmeyi,
Bana sor…
Bana sor sen özlemeyi
Özlemenin en acı, en yalnız çığlıklarını,
Ben iyi bilirim özlemle yanıp tutuşmayı...

Kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz durr :)) elinde bi kaza çikarma.. sakin ol anlayi$ göster. Ailesidir olabilir

Ayrılıcamm kızlar bennn.....Aradı neden kapattın yüzüme dedimm kavqa edıcektık dedii ..... O alısverıs merkesınde arkdası calısıyooo onu beklıyolarmıs annesı sordu o sekılde duydummmm onuda alcaklar kesınn öyle ablasına gecıcekler.......Benımlee 1 saat daha oturmadıı burdaaa orda nelerın pesındee....

ayrılıcam kızlar benn anlatamıyorummmm bu cok baska bısııı ..Ben 1 saat daha fazla oturmak ıcın ne yalanlar soluyorum....Ablam bugun ızınlıydı denıze gıdelım dedı cok ısrar ettı ...Yarım saat görebılmek ıcın gıtmedım ablamlaa cok kırıldı .......

Alısverıs merkezınde qezcene benımle otursaydı yarım saat daha ablası oturalım bıraz daha dedı benımkı ıstemedı ...... orda arkdası calısıyoo sırf onunla zaman gecırmek ıcın gıttı bılıyorum malımıı kafanda kuruyosun demeyın........ Bugun saat 1de planı yaptık 5de aradı bennı o da ben msj cektım nabıcaz dıeee qeldıler aldılar benı yarım saat oturmadık gıttıler............. Askım erken gıdelımkı erken gelelım dedıı .Yalannnnn yalann yalannnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım sevdiğin asker mi nerede ? a.s.

canım hadi tamam öyle diyelim, büyük hata kabul edelim ?

sen bunun için silecek misin sevdiğini ? ben buna inanamıyorum.
CADIARZU

Mervecimm kusura bakma geç yazıyorum ama okudum şimdik yazdıklarını çok sinirlenmişsin belli ama sakinleşince pişman olacağın şeyler yapma tatlım:teselli: Bak tamam haklısın haber vermsi gerekirdi oda ayıp etmiş ama bunu oturup konuşarak halledebilirsiniz belki oda senin tepkinden korktuğu için haber vermek istemedi:bbo: Ya bilemiyorum ama sakin olmaya çalış tatlım sakin sakin düşün ve karar ver sonra pişman olma canım benim bu çocuk oyunca değil ayrılcamm sonra barıştık sonra ayrılcammm yapmayın ne olurr askere gitmeden sevdiğinle adam akıllı konuşun bu konuyu askerdeyken daha zorlanırsınız yoksa:sinifsinif:​

ohoooo dün arora ayrıldı bugün merve
noluyor kuzum
tabiki kavgalar olur ama ne öle hemen ayrılmak

Kızlarr bu cok farklı anlatamıyorumm burdaaa...... bugunkı planı saat 1de yaptık benı 5 de aradı oda ben msj cektım ve yanımda yarım saat oturmadı ablası oturmak ıstedı o ostemedıı .sımdı anlıyorumkı alısverıs merkezındekı arkdasıyla plan yaptılar emınımmmmmmmmmmmmm kesınlıkle emınımm......Bu gece bıtıcek bu ıssss cıkıyorum kızlar netten dısarı cıkıcamm nefes alamıyorum evdee......

Mervecim dediğin gibi çık bi nefes al sakinleşmeye çalış gel canım. Tamam sana söylemeden bir plan yapmış ama belki senin tepkini tahmin ettiği için senden sakladıı daha sakin olmaya çalış tatlışım hadi bi hava al gell yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…