Sevdiğini özleyenler buyurun

Sabah sabah benimki yine sinirlerimi zıplattı yaa.
Güzel güzel günaydın mesajlarımızı çektik.Sonra canım gündüz sen mi giriyorsun faceme dedi.Evet dedim gül abla (yani kuzeni) resimlere bak dedi bende baktım çıktım dedim.(Bu arada benim face adresim yok almayıda hiç düşünmedim zaten sevdiceğimde istemiyor ama bu konularda kısıtlamaz höt höt biri değildir şükür) Sonra canım tuğcan yazmış sen cevap vermemişsin benim konuşmak istemediğimi düşünüyor kız arkadaşın olduğumu söylede yanlış düşünmesin dedi.Tuğcanda asker arkadaşı) Neyse dedim bizim şirkette engelli yazsam bile o göremez.Neyse bundan sonra girmem dedim.Ya ben sana girme mi diyorum gir tabi ama yanlış düşünüyorlar en azından evde bak dedi.Bende tamam dedim gayet sakin bir şekilde.Şimdide iş başı yaptı heral ama kendi kendimi yiyiorumm...Bu olumlu yaklaşım tarzı bana tersss :S:S

gunaayddınn hasret gülleriizemuszemus
nılaycım cocuk sana olumlu davrandıgı ıcınmı yıyosun kendınıkafamçokkarıştı

günaydın kuzularımmm
nillay birtanem sen neye kızdın anlamadım ben

Kızdığım şey şu ki ablacım.
Tamam haklı arkadaşı yanlış düşünmüş konuşmak istemediğini sanmış.Ama ben açıklamamı yaptım dedim ki şirkette engelli ondan olmuyordur.Bana hala diyoki o zaman çevrımdışı gir şirketten girme evden gir.Şeytan dio al sende face adresi görsün gününü offf abartıyorum galiba yaa

nilayım kuzum kızma ama çocuk bişey dememiş be ballım
bu arada merve ne yaptı acaba

günaydın müberracımm
badem gözlümün bugün sınavları başlıyor

Allah zıhın acıklıgı versın ablacım
bende aksam volkan konagın konserıne gıttım ayy adam bi şiir okuyo ınsanın yuregını kabartıyo yaa

nılaycım he şöle sakınles guzelım:1hug:
annem bana hep der keskın sırke kupune zarar verırmısyerimseniben

günaydın ayşecanımm
ayşem ya siz kaç yıllık evlisiniz
çocuk yapmayı düşünmüyomusunuz
birde niye hiç resim koymuyosun kuzum

biz daha yeni evliyiz canım
bu ikinci yılımız
eşimin doktorasının bitmesini filan beklerken
ancak evlenebildik.
çocuk istiyoruz da biraz daha bekleyelim diyoruz
biliyorsun araya askerlik de girdi
biraz da ben o sorumluluğu almaya hazır hissetmiyorum galiba

fotograf net olmasa da var aslında
profildeki eski kitap üzerindeki resim bana ait:)

nılaycım he şöle sakınles guzelım:1hug:
annem bana hep der keskın sırke kupune zarar verırmısyerimseniben

Sakin olmaya karar verdim ya ondan böyleyim heral canım yaa:)
Dün akşam bir nazlandım bir nazlandım hiç huyum değildir:)
Seviyorum seni aşkım ya sen beni yazdım:) (Hiç sevmezCevapları bildiğin soruları neden sorarsın der köpürür)Kızdırmak çok hoşuma gidiyo:) Dedim belki senden duymak istiyorum hemide seni kızdırmak hoşuma gidiyor.(Normaldede teli seni seviyorum demeden kapatmayız alışkanlık oldu).Sonra uyuya kaldı ikimizde yatmıştık zati.Bu seferde mesaj attım aşkım seni seviyorum demeden uyudun inanamıyorum diye:)Sonrada dün KK'da olanları anlattım geçmişten bahsettiğimizi duygusal olduğumu filan...Ne bilim sizlerle paylaşmak hoşuma gidiyor rahatlıyorum iiki varsınız be canlarımmkaydirigubbakcemile5:içelim:

Günaydın hatunlar :))

Alışverişe çıkayım dedim ellerim su topladı poşet taşımaktan

Oyy oyy her dert öyle olsa gııı şuan evde olmak için nelerimi vermezdim.
Yakında finansta kafayı yicem.Euro masrafları giriyorum ve tutmuyor rakamlar ne güzel dimiiisengözlerimebaksanab Ahh ahh birde ben çıksam tatileeezemuszemus

Bu arada merveden haberi olan var mı?
Dün akşam biraz sinirlenmiş sevdiceğine burnundan soluyordu.
Umarım yanlış bir şey yapmamıştır.Dünde gircem gircem giremedim umarım sorunu çözmüştürrvereliniortak

Ben de tatil istiyorum
Çok bunaldım artık 3 senedir doğru düzgün tatil yapamadım yaa.. Bi geçen ay sevdiceğimle 1 hafta kaçtık o kadar.. Seneye kaldı artık..

Yok yau ondan önceki sene de kaçmıştık sahi unuttum onu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…