Sevdiğini özleyenler buyurun

Canım ya çok yakışıyorsunuz maşallah.
Bence çok iyi düşünmek zorundasın.Sevdiğine asla yansıtma gel burda bağır çağır ağla dök içini hep bilikte atlatırız zor günlerini...Sonunda kazanan sen olucaksın inan bana.Annem her zaman söyler iyi zaten iyidir önemli olan kötüyü idare edebilmekte.Tabi bunu mecazi anlamda yazdım ne demek istediğimi eminim anlamışsındır.

canım mervem okudum yazılarını...o askerdeykenden knşuoduk sennle biz.
ya canım benim senin özetin şu bence:
sen tek başına bişe yapamıosun dışarı çıkınca morali bozuluo somurtuo soguk oluo ama o gece geç evlere gelio ve beni alacagını söyleyip satler soram msjım üstüne arıo.
ben onu askerde beklerken o geldiginde arkdaşlarını ailesini tercih edio.
kendime zamn ayrılmalıyım dio ilgsiz...
vs kıırıcı laflar...
kalbin kırılmış ve son noktadasınız.
ya bu dveyi güdersin yaada bu diyardan gidersin hesabındasınız.
ya erkek arkdaşın kaybetme korkusunu kaybetmiş..
o bitince çoğu şey biter nasıl olsa 5 yıllıgız evli gibiyiz normal artıkk istedigimi yaprım heabında...
ama yook öle enden istiosa oda yapacak kaybetme korkusuyla önem vercekkk ilgi alaka olcakkk..
ve hep işlerine geldigi gibi olmuycak..
hayatım biz bazı şeyleri bilemeyiz özel senin özelin!herşey herkese tabiki anlatılmaz.üstü kapalı geçersin.
eger mutluo lamıosan sen bilirsin karar senin.
ama iyi düşünnn .
ayrılık olmasa bilee zamn iste...

Mesalaa sabah 8den beri uyanığımm duramıyorum yerımdeeeeeeee yarın gidiyo ..Ama o şuan uyuyoooo evdee......

Ama canım sen şuan dilediğin gibi hareket edebilirsin.İstediğin saatte yatıp kalkıp istediğin zaman gezebilir dilediğini yapabilirsin.Ama sevdiğin izni bittiğinde belki saatlerce uyumayı bile özle olcak.Biliyorum bize basit geliyor.Onlar için o kadar değerli ki.Mesela ben sevdiceğin gece nöbetlerinde onunla birlike kalkardım.Birlikte 2 saat boyunca mesajlaşırdık ben ona destek olurdum.Sonra o hiç uyumadan mayın aramaya eğitimleri vs giderdi.Ben öğlene kadar uyurdum.Sonra düşünürdüm çok basit gelirki bana ama onun elinde o imkan yoktu.

nekss sana katılıyorum cnm.mervecim seviyosan sabretmeye değer diyosan devam ediceksin ilişkiye ve gidişata bakıcaksın,yok değmez diyosan yine de acele karar vermiceksin hayatta hiçbişey kolay kazanılmıyo ama kaybetmek çok kolay.sen kolay olanı yapma bence.5 yıllık bi ilişki kolay bu zamana gelmedi herhalde dimi cnm.önce sen önemlisin ama dikkat et cnm yine en çok üzülen sen olma verdiğin her karardaa

Neks canım qece aramız bozuk uyudukk yarın konusucam senınle dedım.....Suanda ne konusucagım konusunda hıc bı merakı yokkk ..Belkıde ayrılcam ekmegıne yağ sürücemmm...

bide şu mervvecim onlar biişe olunca tepkilerini sölüolar gösteriolar bagrılıolar.
ama ben biraz daha içimeatarım bu yalnış sende öelsin içine atmaaaa
bak bu hale
geldin

Mervecim seviyosan bu ayrılık sebebi değil aşabilirsiniz diye düşünüyorum çocuk gidecekte askere bence tatlıya bağlayın gitmeden yerimseniben

merve hep mi böyle rahat davranıyordu
yoksa bu izin süresince yaşanan bir şey mi?
eğer böyleyse katlanırsın, kendi ikna etmeye çalışırsın
ama bir noktada tahammül sınırın aşılır ve bu duruma gelir
ama yok eskiden istediğim gibiydi
o nedenle şimdi ilgisizliğine dayanamıyorum diyorsan
bunun geçici bier durum olduğunu düşünmelisin

Çok kararsızım...... Bu son qünümüzzz ve uyuyooo

Yaşamış görmüş ve senin gibi düşünen biri olarakdan seni anlıyorum.
Ama doğru yolda değilsin canım.Bak lütfen sen bizi dinle.Ve kesinlikle yanlış anlaşılmasın zaman isteme olayına karşıyım.O zaten ilişkiden vazgeçtiğin anlamına gelir.Bir süre istedikten sonra aranızda güvende yok olucaktır.Belki kendini çok iyi hissediceksin sen ama sevdiğinin sana olan güveni belki eskisi gibi olmaz.Seni zor zamanlarımda yanımda olmadı şeklinde değil.Ben çok yaptım çok çektirdim yeri geldi uzak durdum ama benim sevdiğim benden hiç vazgeçmedi şeklinde düşünsün ve hatırlasın...Sen sabırlı ol asla vazgeçme...Emin ol kazanan sen olucaksın.

Mervişim N95 le çektimm telde süper netti ama maille qeldi resimmm goruntu kalıtesı bozulmuss bılmıorumkı nasıl duselırr.....

Bu arada msj qeldiii ........ Gunaydın bebeğim hazırlan hadi...

Mervişim N95 le çektimm telde süper netti ama maille qeldi resimmm goruntu kalıtesı bozulmuss bılmıorumkı nasıl duselırr.....

Bu arada msj qeldiii ........ Gunaydın bebeğim hazırlan hadi...

"merve olmasada olur der gibi hissediyorum" dedinya yanlış düşünüyorsun bence hem diyosunki evde uyuyo belki oda kafasına takıyo uyuyamıyo bilemezsin mervecim. Bilmiyorum ama bence ayrılık kararını hemen verme bi konuşun oturup çözün sorunlarınızı tartışmadan ama yerimseniben

Neks canım qece aramız bozuk uyudukk yarın konusucam senınle dedım.....Suanda ne konusucagım konusunda hıc bı merakı yokkk ..Belkıde ayrılcam ekmegıne yağ sürücemmm...

Neden olumsuz tarafından bakıyorsun?
Çok şanslısın ki sevdiğine o güveni vermişsin.Ondan vazgeçmiyeceğini biliyor.Bunu asla olumsuzluk olarak algılama.Dile kolay canım 5. yılımızdayız diyorsun tabiyki ufak tefek sorunlar çıkıcak.Asla unutma bir erkek sevmediği bir kızla asla zaman geçirmez.Ayrıntılı düşünen sadece biz kızlarız.Sana söylüyorum aynı hataları bende yaptım.Senin gibi tepki verdim he şanslıyım ki sabırlıydı.Ama daha 1,yıl 4 ay oldu.Ben 5. yıla kadar böyle davranıyor olsaydım sabredermiydi bilmiyorummkaydirigubbakcemile3 Neşelen moralini sakın bozma.Ve asla askerde ve askere gidicek olan birinin bu süre içindeki davranışlarının hayatını etkilemesine izin verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…