Sevdiğini özleyenler buyurun

Ohh ohhh darısı benim başıma inşallah.
Bu yl bir yere gidemicem çünkü ağustosta tekrar okula gitmek durumunda kalıcam belki o zaman birkaç gün uzatabilirim.Ama allah nasip ederse temmuz 17'de izne çıkıyorum.Günü birlikte olsa giderim sabahtan gelirim akşam.Zaten bizim buralar alabildiğince sahil plaj yeşillik daha ne olsun:)

Ben qeldım kızlar.....

Kızlar dün erkek arkadasımla buluşucaz diye saat 1 de plan yaptık hazırlan bekle arıycam 5 dk içinde aşşa in dedi tamam dedim......Veeeeeee saat 5 de aradı benı ...Oda hadı nerdesınnn napıyoruz dıye cektıgım mesajn üzerine aradı .....

Aılesıyle ben alısverıs merkezıne gıttık.Ablası annesı bırseyler aldılar bızde cafe kısmında meyvu suyu içtik...30dk oldu olmadı hadii bitanem yanlarına gidelimde acele etsinler erken gidip erken qelelim dedi ...............

Yanların gittik ablası keşke kalkmasaydınız oturalım bıraz daha hadıyın dedii ...Aama erkek arkadasım oturmadk ıstemedı hadı gıdelım gıdelım dedii......Benı eve bıraktılar ve yola cıktılar......

Bursa merkezdekı bı alısverıs merkezınde arkdası calısıyo......ışten çıkış saati 22:00 ...

Her neyse saat 17:30 da beni eve bıraktı ......Ve saat 22:00 ye kadarda ne mesaj ne aradı.........

22:00 de mesaj qeldı hayatım bız ablamlara dogru cıkıyoruz burda işimiz bitti ve sarzım yok tel kapanıcak dedii şok oldum..

Zaten o arada bı tel karqaşası oldu konustuk konusamadık şarzı yoktu bunun eve geçince konusucaz dedikk.....

Bunlar tamda sölediğim gibi alısverıs merkezınde arkadasını beklemısler.O çalıstıgı magazadan cıkmıs almıslar ablasınaa qelmısler......Sarz bıtmesı hıkayee o arada qene dısarda vakıt gecırıcekler...

Eve gıttı aradı benı gayet yalak bı ses tonuylaaa anlatıyo bana bısıler.........

Benım tepkımden korktugu ıcın söylıyememıss...... Ben onu evde sandığım süreçte o qezerken de aramamasının sebebi şarzı azmışşşş ben ona kızcakmısımmm mesajlascakmısızz sarzı bıtcekmıs tel kapancakmıs ben daha cok kızcakmısım...

Buqun son qunumuzz kızlar.....Ve hala uyuyooo iddaya girerimki saat 4 e kadar buluşmuycaz.... 2 saat oturucaz benı 6 da eve bırakıcakk sonra abısı ve arkadaslarıyla qezmeyee gıdıcek son gunum dıycek....

Dün saat 22.00 a kadar alısvers merkezınde arkadasını beklıycene benımle otursaymıs ...Arkadası zaten o saattte cıkıcak erkenden gıtmenın beklemenın alemı nee ? Benı beklemedı o kadar saatt ....

Aksam yarın konusucam dedımm... sabaha kadarda uyumadım düşündümm..Ve bugun herseyı acık acık konusucamm ılıskıme ara verıcem soğudumu hıssedersemde bıtırıcem......

Kızlar bu alısverıs merkezınde qezmıs meselesı değill ..... yada benı aramamıs meselesı değil..

Madem cok sıktım sıkıldı .....ılgimden sıkılcakk erkek varsaaaaaaa ayrılsın yoluna baksın.....
Kişiliğim böyle benım o birbirimizden bi haber olalım istiyo diyedee kendimden ödün verememm...

Belkı kızcaksınızzz belkı cocukca bulcaksınızz kızlar ama kararım kesin.....Ben aıleme bınbır turlu yalanlarla evlerınde kaldımm....1 Saat fazla gecırıcem dıyee hep zor durumlarda kaldım......Yerı geldı aılesının keyfını bekledım...yerıı geldı nazlarını cektım........

Ama o benım yanımda vakıt gecırmekden acizz... Bu 14 gunlk ızın boyunca hep öğlen saat 12de yaptık planı benı evden 4 de aldı ... 8de eve bıraktı........Sabahın 4 lerıne kadarda dısarda qezdi ......

ıçimdekı duyquları yazarak anlatamıyorum..Belkıde cok sacma seyler yazdım..Kafam allak bulak tek bıldıgım cok yoruldugummm..... Ve bitmesini istiyorumm ..allahım bana güç kuvvet versin.. yenı bır hayat ıstıyorum....

kalbi kırılmış kuzumun

merve inan bana erkekler bizim gibi değil
izne gelmişti ya mustafa
la insan her akşam 10 da uyurmu
tatildeyiz beni bir daha ne zaman bulacaksın
ama şimdi hafta sonları evci çıkıyor ya saat 1 de uyuyor
peki bu beni sevmediği anlamına gelirmi kuzum

mysticgirl canım, benim eski ev arkadaşımla sevgilisinin ilişkisine benzetiyorum ilişkinizi.. Bitanem biliyorum, bu senin karakterin, ilişkiye bakış açın ama erkekler sıkılıyor tatlım.. Sevseler de sıkılıyorlar.. Kadın olarak alttan almak da bize düşüyor.. Soğuduysan, istemiyorsan bir şey söyleyemem canım ama böyle şeyler için ilişkine yazık etme bence..

ilgisizliğe tahammül edemeyen biri olarak seni iyi anlıyorum merve
dünkü yazdıklarına şöyle bir bakmıştım ve
çocukça olduğunu düşünmüştüm ama bu bir birikim
bugün yazdıklarından sonra hak vermeye başladım
karşındaki senin kadar ilgili değilse haksızlığa uğramış gibi hissediyor insan
ama yine de ayrılık kararı alıp arkasında duramayacaksan dile getirme derim
tükürdüğü şeyi yalamak zorunda kalmak istediğin etkiyi yaratmıyor.

Aynen ablacım, bak dün benimki ne dese beğenirsin.. Gece vardiyasında çalışıyor ya.. Aşkım dedi ben burda uyuyamıyorum ya, oraya yanına gelince günde 15 saat uyuyalım olur mu dedi.. Uyumak için mi geliyo buraya ya da beni görmek istemiyor mu? Hayır.. Biliyorum ki burada rahatlıcak, eski ortamına kavuşacak, stresini atacak.. Eskiden biz sürekli uyurduk mesela.. Onu yaşamak istiyor tekrar.. Orada geceleri uyuyamıyor çünkü..
Mervecim seninki de aynı durum canım.. Gezmeyi tozmayı da özlüyorlar bizleri özledikleri kadar.. Mesela geçen gelişinde 5 gün kalıcaktı, 1 gününü de eski ev arkadaşlarıyla geçirmek istedi.. Sesimi çıkarmadım çünkü belli çok özlemiş o ortamı, arkadaşlarını.. Sıkmak istemiyorum onu..

mervecim cidden erkek ve kadınlar çok farklı. farklı düşünüyoruz çoğu konuda.ne onlar bizi anlar ne de biz onları.önemli olan senin ilişkiyi sürdürmek isteyip istememen, çünkü bu anlattığın türden şeyleri her erkekle hepimiz yaşıyoruz.gerisine karar vermek bize düşüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…