nazarımız değmiş demekki kaydirigubbakcemile3
Kızlarr basit nedenler biliyorumm farkındayımm ..Amaaa bu onun yaptığı davranışların sonucuuuu birikim.... Kararlıyımm bıtırıcemm belkıde zaman ıstıycem.........
İlişkide bi taraf daha çok severse olmuyoo emin olabilirsiniz.. kızlar son qünlerde bana kızdığı zaman SONUCUNA KATLANIRSIN AYANI DENK AL sözlerini çok sık duymaya alıştım... İlişkiyi sürüklüyo gibi hissediyorum... Anlatamadığım bazı şeylerde var...
Bız gunduzlerı bulusuyoruz aksamlarıda arkadaslarıyla zaman gecırıyodu yaa..Gecen gun gunduz bana bıraz kendıme zaman ayırmak ıstıyorum dedi ....Yanı bız gorusmıycekmısız o kendısıne zaman ayırıcakms...... Ben 6 aydır hıc kendıme zaman ayırayım dıye dusunmedım.....6aydr kuaföre gıtmemısım bu son gunlerde cok gıttım...Kuafördekı ablalar bıle merve kendıne bakmaya basladın hayırdr noldu dıye soruolar......
Kızlarr basit nedenler biliyorumm farkındayımm ..Amaaa bu onun yaptığı davranışların sonucuuuu birikim.... Kararlıyımm bıtırıcemm belkıde zaman ıstıycem.........
İlişkide bi taraf daha çok severse olmuyoo emin olabilirsiniz.. kızlar son qünlerde bana kızdığı zaman SONUCUNA KATLANIRSIN AYANI DENK AL sözlerini çok sık duymaya alıştım... İlişkiyi sürüklüyo gibi hissediyorum... Anlatamadığım bazı şeylerde var...
Bız gunduzlerı bulusuyoruz aksamlarıda arkadaslarıyla zaman gecırıyodu yaa..Gecen gun gunduz bana bıraz kendıme zaman ayırmak ıstıyorum dedi ....Yanı bız gorusmıycekmısız o kendısıne zaman ayırıcakms...... Ben 6 aydır hıc kendıme zaman ayırayım dıye dusunmedım.....6aydr kuaföre gıtmemısım bu son gunlerde cok gıttım...Kuafördekı ablalar bıle merve kendıne bakmaya basladın hayırdr noldu dıye soruolar......
.Asker psikolojisi gerçekten çok farklı çünkü..
İzne qelmeden önce konusmustuk ..hayatım şöylee başbaşa bi piknik yapalım qüzel zaman geçirelim çimenlerde uzanalımm gözlerımızın ıcıne baka baka sokhbet edelim felan dıye konusmustuk... Ben öyle istiyodum..Bi de biqün bırlıkte kahvaltı yapalım istedim başbaşa......
Şu 13 gündürr sosyetık mekanlarda takılıyoruzz..Son model arabamızla caddelerde turluyoruzzz ...En lüks yerlerden alısverıs yapıyoruz..Kendımızı gösteriyorzz.....
Ve benim için hıc erkenden uyanmadı birlikte kahvaltı yapamadık....
Kızlar ben böyle bırını ıstemıyorummmmm.....
Bunu bir kenara yazmam lazım kaydirigubbakcemile3
460 gün dile kolayy kendimi askere gidip gelmiş olarak görüyorum:)
Siz benim zamanımda olsadnız ayy ben ne çektirdiğim çocuğa şimdi akıllandım gibi:kedi:
Tamam asker psikolpjisii bendeki ne psikolpjisi .......15gün evden cıkmadığımı bılıyorummmm...Yatakdan cıkmak ıstemedığım gunlerı bılıyorumm......
Ben bursada şehir ici otobuslerıne bınememm yol iz bilmem....Ama dogum gunu ıcın corluya gıdıcektım...
O benım ıcın fedakarlık yapıyomuu ????????????????
Dedıkı bana geldıgımden gunden berı herqun senınleyım .......... Olmasın benımle yalnız qezsinn .... ama askeree gıdınceeeee aramasın özledım aşkım diyeeeeeee... Ben dısarı cıkınca soguk davranmasın banaaa
Ay düşününce bile fenalık basıyo.. Napıcam hiç bilmiyorum valla ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?