Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlarr basit nedenler biliyorumm farkındayımm ..Amaaa bu onun yaptığı davranışların sonucuuuu birikim.... Kararlıyımm bıtırıcemm belkıde zaman ıstıycem.........

ılişkide bi taraf daha çok severse olmuyoo emin olabilirsiniz.. kızlar son qünlerde bana kızdığı zaman SONUCUNA KATLANIRSIN AYANI DENK AL sözlerini çok sık duymaya alıştım... ılişkiyi sürüklüyo gibi hissediyorum... Anlatamadığım bazı şeylerde var...

Bız gunduzlerı bulusuyoruz aksamlarıda arkadaslarıyla zaman gecırıyodu yaa..Gecen gun gunduz bana bıraz kendıme zaman ayırmak ıstıyorum dedi ....Yanı bız gorusmıycekmısız o kendısıne zaman ayırıcakms...... Ben 6 aydır hıc kendıme zaman ayırayım dıye dusunmedım.....6aydr kuaföre gıtmemısım bu son gunlerde cok gıttım...Kuafördekı ablalar bıle merve kendıne bakmaya basladın hayırdr noldu dıye soruolar......

sen benim yazdığımı okudunmu balım

Hakkında hayırlısı olsun canım, sonucuna katlanırsın ayağını denk al lafını duyduğum anda benim için biterdi.. O yüzden sana bitirme diyemeyeceğim..

ızne qelmeden önce konusmustuk ..hayatım şöylee başbaşa bi piknik yapalım qüzel zaman geçirelim çimenlerde uzanalımm gözlerımızın ıcıne baka baka sokhbet edelim felan dıye konusmustuk... Ben öyle istiyodum..Bi de biqün bırlıkte kahvaltı yapalım istedim başbaşa......

Şu 13 gündürr sosyetık mekanlarda takılıyoruzz..Son model arabamızla caddelerde turluyoruzzz ...En lüks yerlerden alısverıs yapıyoruz..Kendımızı gösteriyorzz.....

Ve benim için hıc erkenden uyanmadı birlikte kahvaltı yapamadık....

Kızlar ben böyle bırını ıstemıyorummmmm.....

güzelim ne yaşadığını en iyi sen bilirsin ve kendin için en iyi kararı yine kendin verirsin.bir karar verirken iyice ölç tart.artılarını eksilerini düşün.

Mervecim herkesinde dediği gibi inan bana bu senin ilişkini özel bir durum değil.Ki yapı olarak benziyoruz birbirimize o yüzden neler düşündüğünü anlıyabiliyorum.Mesela ben ne olursa olsun sabah günaydın mesajını atarım.Gün içinde çalıştığım için yazamıyorum itiraf etmek gerekirse.Ama akşam iş çıkışında eve vardığımda,eve geç gidiceksem yada bir yerlere giderken mutlaka haber veririm.İlk zamanlarda sevdiğimde böyle bir huy yoktu ama şimdi oda alıştı bende sabrettim bekledim.Şimdi oda ne yapıcaksa mutlaka haber verir er yada geç.Bunu geçtim mesela ben ne olursa olsun en zor kaldığım durumlarda bile mesaj atmışsa yada aramışsa hemen cevap vermeye çalışırım.Ama onda böyle bir huy yok.Ben direk şey düşünüyordum beni sevmiyor soğudu hemen önüme duvarlarımı örüyordum.Aramasa aramaz mesaj atmasa atmazdım.Hatta bir konu açıp eleştirimi bile yaptım.Ama anladım ki gerçekten bu düşünce tarzı çok yanlış.Sonuçta sevdiğin seni en iyi tanıyan kişi.Huyunu bildiği için belliki kavga etmek istemedi seni kırmamak adına.Söyledikleri bahane bile olsa bunlar en azından askerde olmasının hatrına unutman lazım.Asker psikolojisi gerçekten çok farklı çünkü.Onları belkide kendileri yapan herşeyden uzaktalar.Ve geçen süre içinde sen dahil herşeyi özlüyor...Aklında bir şeyler kalsın istemiyor belkide.Ayrıca belliki sana ve sevginize güveniyor...Bilmiyorum ama canım bence çok iyi düşün.Bak ben o hatayı sevdiceğim askerdeyken yaptım.Aradım bitti dedim ortada neden bile yoktu.Geç cevap vermesi tek sorundu.Sonuçta askerdeydi normaldi.Pişman oldum saat geçmeden barıştık ama hayla söyler.Sen benden vazgeçmişsin diyee:kedi: O yüzden çok ama çok iyi düşün...

Neksss canım bizim 5.yılll Bazı şeyler oturdu bizim ilişkimizdeee .......Erkek arkdasım beni yeğenlerımden kuzenlerımden kıskanırdıı bız herseyı beraber yapardık ....Alısverısı bıle bırlıkte yapardık...ıç camasırı bıle alabılırım onun yanında oda alır cekınmeyzzz.. Cok arkdasım yok cunku ızın vermıyooo..herseyı onunla yapmamı ıstıyoo.... onsuz nefes aldırmıyo banaa....... Şimdi kendısı askere gıtmıs olgunlasmıss benımde öyle olmamı ıstıyoo..Olmuycakk olmuycamm olmuycammmmm......

Mesajlasırken onun sıkıldıgını hıssedıyorummm ......Senden sıkıldını hisseden bırıyle ne kdar mutlu olabılırsın....

Peki canım bu durum askerden öncede böylemiydi?Şunu merak ediyorum mesela erkekler arasında böyle muhabbetler hep olmuştur.Hani izne geldin hep kız arkadaşınla mı takılcaksın?Kılıbık mısın oğlum filan derler yalmaz: Ne bilim belkide böyle bir muhabeet geçti bir erkek ne kadar severse sevsin bu sözleri yediremez kendine.Ayrıca şunu da biliyorum ki bir erkek sevmediği bir kız için asla çabalamaz canım.direk bitirir hani bizim gibi ayrıntıya takılmazlar bence üzme kendini ve zamana bırak.Asla ani kararlar alma.

Tamam asker psikolpjisii bendeki ne psikolpjisi .......15gün evden cıkmadığımı bılıyorummmm...Yatakdan cıkmak ıstemedığım gunlerı bılıyorumm......

Ben bursada şehir ici otobuslerıne bınememm yol iz bilmem....Ama dogum gunu ıcın corluya gıdıcektım...

O benım ıcın fedakarlık yapıyomuu ????????????????
Dedıkı bana geldıgımden gunden berı herqun senınleyım .......... Olmasın benımle yalnız qezsinn .... ama askeree gıdınceeeee aramasın özledım aşkım diyeeeeeee... Ben dısarı cıkınca soguk davranmasın banaaa

Canım sen çok dertlenmişsin yaa
Biz kızlar erkeklere göre bu konularda daha güçlüyüz.
İnan bana askerlik bitsin gelsin o kadar iyi anlıcak ki değerini.
Şidmi askere gitti onun olan herşeyi birden bire kaybetti.Bu dönem içinde hepsini o kadar çok aradı özlediki kim bilir ne hayaller kurdu.Şunları yapıcam bunları yapıcam diye.Gelir gelmezde hepsine sarıldı.Bak canım onlara göre biz özgürüz onların hayatı kısıtlı asker süresi boyunca hep bunu düşünüyorlar.Sevdiceğimden biliyorum.Bizde zor zamanlar geçirdik ama atlattık.ayrıca bak kendin diyorsun bizim ilişkimizde bazı şeyler oturdu diye.Lütfen pişman olucağın şekilde asla davranma.Ayrıca benden sıkıldı bana soğuk davranıyorda ne demek?Öyle bile olsa kafasında belki bin türlü sorun var paylaşıp seni üzmek istemiyor.Yada aşırı ilgi göstermen fazla geldi.Kendini geri çek ondan bekle.Ama ara verelim demek bitirmenin zaten yarısıdır.Sessiz sakin ama emin adımlarla ilerle.Tabi sevmiyorum diyorsan orasını bilemem.Ama seviyorum diyorsan sabrediceksin...Yavaş yavaş herşey dilediğin gibi olur.

Ay düşününce bile fenalık basıyo.. Napıcam hiç bilmiyorum valla ben..

Zor oluyor ama geçiyor canım...
Bak onlar orda asker arkadaşları edinirken bizde burda sevdiklerini bekliyen hanımlar olarak arkadaşlık kuruyoruz.Bunlar gerçekten unutulmaz anlar.Onların asker anıları bitmesse bizimde forum anılarımız bitmez...Birlikte destek olarak bu günleride bitiriceksiniz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…