Sevdiğini özleyenler buyurun

bağımlılık yapıyo bide çok seksüüü gösteriyo bence :lepi:

bağımlılık yapıyo bide çok seksüüü gösteriyo bence :lepi:

evet yaa seksü gösterdiği çok doğru :kedi: sevdalım da pek beğenir :kedi: :asigim:

ablam bulmaya çalışıcam bakalımmmm foto mak...

kızlar ben şinci çıkıyom, az alışveriş yapıcam anneme, misafir gelicek eve...

öpüyorum her birinizi ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

nöbetten gelmiş yatıyomuş.uyandırdım anlıcan.inşallah gidicem bu haftasonu. :Saruboceq:

kayınvalidem şıkır şıkır sever
sinir oluyor benim spor ayakkabılarıma -tatlicadiarzu-
alıştı tabii artık
seksüüü gösteriyo de mi hihoyyyt

kesinlikle :)
kadın olmanın keyfini çıkarın bacılarrrr
giyin giyin çıkın ortaya:lepi:

kolay gelsin sana tatlımmlaelaelaelaelae

kızlar bugünkü giyecegim kıyafet bu.üstüne bu tülü alıyım diyorm
çok kötü mü duruyo.içerde çıkarırım

Son düzenleme:
Ben geldimm ayy nasıl yoruldum anlatamam ama sonunda bitirdim:)
Bu akşam mesai bitiminde yani 17:30 da çıkıcam inşallah.Finansa geçtiğimden beri artık mesai bitiminde çıkınca erken çıkmışım gibi geliyor:)

Bu arada paylaşmadan edemicem.
Kızlar ben sevdiceğime gerçekten haksızlık yapıyorum kendimi o dönemde hissettiğimde kesinlikle tepkisiz kalcam kendime söz verdim.Şirkette klima işi vardı sevdiceğimden rica ettim onunda malzemeleri yok elaman ayarlıyacağını söledi.Neyse aramış duymamışım sonra ben aradım.Bana bir numara verdi ayarladığı abinin numarası.Kız arkadaşımın şirketi böyle böyle bir durum var demiş.Biz ayarladığı elemanla şirket hattından konuşurken oda ceptelde beni bekledi.Konuştuğum kişi kız arkadaşısın galiba dedi.ayy nasıl kızardım diğer hattada sevdiceğim bekliyor evet dedim.Neyse konuştuk kapadık.sonra sevdiceğime döndüm ben işinden ara verip beklemiş meğerse.Sonra işte seni seviyorum dedim hadi görüşürüz dedim.Yanında birileri vardı sesleri geliyordu.Bende seni seviyorum görüşürüz dedi öyle kapadım.Ne olursa olsun kimin yanında olursa olsun mutlaka söyler.Ayy ne bilim çok hoşuma gitti.Kendimi iyi hissediyorum sayenizde:)Gereksiz kaprislere son inşallah:)

nöbetten gelmiş yatıyomuş.uyandırdım anlıcan.inşallah gidicem bu haftasonu. :Saruboceq:

Nöbetlerrr ne günlerdi beaa hayırlısıyla gelmek nasip olur inşallah tüm askerlerimize...
Gece nöbetleri meşhurdur hele tel kullanmaya başlayınca değmez keyfimize:)
Gerçi ben kalkmiyim uykum bölünmesin diye saatlerini söylemek istemezdi ama ben öğrenir yine kalkardım Hey gidi heyyyy

Ay çok güzel canım ya Allah bozmasın ağzınızın tadınıı yerimseniben

Evet bi ara bizde çok konuşurduk gece ve akşam nöbetlerinde gerçekten güzel oluyo =)) dediğin gibi benimkide uyuduğum için gece pek uzun tutmazdı yada uyandırmak sitemezdi ama arada dayanamayıp arardı bende ilk rüya görüyorum sanırdım uykulu uykulu =) uykuluda hiç konuşamam sonra oda hadi sen uyu sabah erken kalkıyosun der kapatırdı =) telfonda yasak yakalancak diye korkuyorum ceza filan alır en korktuğum şey valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…