Sevdiğini özleyenler buyurun

valla o nöbetlerde konuşmanın keyfini ben hiç yaşamadım.tel götürmedi yanında.istemiyorumda zaten götürmesini gereksiz risk almasın.ne kaldı zaten şurda.bende çok korkarım öyle yakalancak falan die.normal tellede görüşebiliyoruz zaten...

Canım benimki telini götürmüştü orda başka bir askere satmış kullanamam yasak hem teli olan yakın arkadaşlarım var hattımı onlarınkine takarım diye , öylede yaptı arada arkadaşının teline takıyodu o şekilde açıyodu telini görevlere çıktıkları zman telefon olmayan tepeler var devamlı oralara gidip geliyolardı 1 ay kalıyolardı o yüzden haberleşmemiz için açıyodu telefonunu o yüzden bizim için çok iyi oluyordu =) şimdik görevleri filan bitti allaha şükür dönüşü bekliyoruz

Amin canım yaaa gerçektenn kıymetini bilmiyorum bazı şeylerinn:)

Kendine haksızlık etme bence biliyosun kıymetini =) Sonuç olarak hepimiz bayanız ve bazen yapılarımız gereği anlamsız hareklerde bulunabiliyoruz =) ama napalım her güzelin bir kusuru vardır diğer bir deyişle gülü seven dikenine katlanır =))))

Sevdiceğim şöfördü o yüzden garajda nöbet tutardı.
Kimsede olmadı için rahattık artık nöbt saatlerini bile ezberlemiştim.
18:00 20:00 nöbeti
22:00 24:00 nöbeti
02:00 04:00 nöbeti

Özellikle nöbetleri alırdıki haberleşelim die çünkü rahat oluyordu.
Garaj dışında birde konteynır nöbetleri vardıı kapıyı kitlerdi ohh gel keyfim gell:)
Nöbeti önceden haber veriri hazır ol derdi:)Ben o konuda çok şanslıydım ya mesela arkadaşları gazinoya giderdi sevdiceğim gitmedi konteynıra giderdi arkadaşları gelene kadar konuşur mesajlaşırdık.Mesela komutanları eğlence yaparlardı.Şöför ya o götürüyor.(İçki kullanmıyor hani askerde başlanır derler ya söz vermişti bana hiç denemedi)O benimle konuşurdu.Bir gün hatta sadece kuruyemişlerinden aldım demişti:)Nasıl sevinmiştimm...

benimki denizci çanakkalede yapıo askerliğini hiç öyle arayamamazlık gibi durumlarımız olmadı çok şükür.o da hattını götürdü sadece.ama gerek kalmıo kullanmaya.çok şükür atlatmışsınız sizde o günleri. zemuszemus

4 saat nöbet tutuyo benim aşkım ama deniz kenarında en azından.kitap alıp okuyom dio.öyle geçiriyomuş vaktini

Sende haklısın canım.
Ama sevdiceğim doğudaydı şırnakta tel serbest sayılırdı.
Birde en üst devre onun deyimiyle kral devre onlardı.
Kimse bir şey demiyordu o yüzden.Ama bende hep dikkat etmişimdir o konuda yakalanma riski hep vardı hatta birkaç kez yakalandıda tabi o değil arkadaşları ama onun teli yakalattılar.Sonra geri alıyorlardı:) Bizde tel kulubesinden çok konuştuk.Onunda saatleri vardı hatta.Saatlerce konuşurduk sabit hattı arardı.Bende genelde öğlen arar onu isterdim.Nasıl utanırdım.Bazen tele direk o çıkardı kalbim küt küt hemen ses tonum değişirdi.Zordu ama çok güzel günlerimizde geçti...

Oooo iyimiş sizin yaa valla ne güzell =) Allah tamamına erdirsin inş =)

4 saat nöbet tutuyo benim aşkım ama deniz kenarında en azından.kitap alıp okuyom dio.öyle geçiriyomuş vaktini

Deniz kenarında olanları hep şanslı görmüşümdür.Ama hasret yine aynı hasret biliyorum.Allah tüm askerlerimizi korusun hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inşallah.Sevdiceğim geldi ama kardeşim gidicek seneye allah nasp kısmet ederse...

Ayy ben çok özledim aşkımıı yaa=(

DEmin mesaj attı normalde uzun süredir onun numarasıdnan mesaj gelmediği için bi garip oldum mesajlaştık biraz arkadaşının telefonunu almış =) onunla mesajlaşmayı özlemişimm yaa gerçi onla olan herşeyi özledimmm =(

Oooo iyimiş sizin yaa valla ne güzell =) Allah tamamına erdirsin inş =)

Rahattık ya şükür.
Birde askerde başladıkya biz cicim ayları:)
Konuşamazdım ben telde.Seni seviyorum diye kapadığında kıpkırmızı olurdum.Gerçekten çok çekti benden evet diyene kadar ve dedikten sonra:)ama yinede kendimi övmek gibi olmasında çok şanslı...Çünkü askerden öncesinde 1 yıllık tanışmışlığımız olmasına rağmen sadece 1 kez görüşmüştük.Oda yemeğe gittik iş yerimin oraya geldi.Söylemesi ayıp balık söyledik utancıma yiyemedim.Ben yemeyince oda yemedi.sonra o eve ben işe.Hatta kaçar gibi gittim.Arabayı park etmiş bu bana yetişmek için acele ediyormuş bir baktım kayboldun demişti sonra tel numaram yoktu.Gmailde konuştuk açım yemek yiyorum demişti.Dedim bende açım yemek sölicem güya yemeğe gitmiştik:)Ne bilim çok odundum ben ya bazen halada öyleyim:kedi:

Çok az kaldı canım biraz daha sabır:1hug:
Allah şafak doğan güneş demeyide nasip edicek inşallah herkeseopuyorumnanaktan

ahh ahh şu fotomuzda onun acemilik btip usta birliğine ilk başladığı gün çekildi.o gün çok ekşın lı bigündü.o izmirden çanakkaleye geçicekti,bende onun bi önceki gün yazlığa gelmiştim.çanakkaleye bizim yazlığın olduğu yerden geçilio.dalga geçtim hatta ben seni yolda bekler otobüsüne el sallarım die.o gün saat gibi ablam ve eniştemle dışarı çıktık.bende enişteme sordum acaba otobüs kaçta burdan geçer die.o da terminale gidip soralım dedi.gittik 4 saatte burda oluo dedi oda 10 da çıktı ordan.hadi dedik 5-10 dk bekleyelim yolda.5 dk demeden bi otobüs göründü hemen indim arabadan.otobüste terminale falan girmiyodu.bi baktım biri el sallıyo bana.ne yapcağımı şaşırdım.hiç yolcu falanda yokmuş inen binen otobüs durmadı gitti.eniştem hemen atla dedi bindim otobüsü takip etmeye başladık yanında geldik el falan sallıyoz.sonra eniştem hadi biz götürelim dedi çanakkaleye.durdurduk otobüsü yolda filmlerdeki gibi.oda şaşırdı heyecanlandı.çünkü daha ablamlarla tanışmamıştı.şoföre ne güldüm ama ne gerek vardı biz götürüyoduk dedi :) sonunda ben kendi ellerimle teslim ettim onu birliğineçbu fotoda birliğin önünde.hatta kocaman fotoğraf çekmeyin yazısının önünde:) sonradan farkettik tabi onu..ne güzel bi gündüü.hayatım hep ekşın vallaa :)

sağol nilayım çiğdoşum betüşüm
betüş mesajlaşmak güzel değil mi
çiğdem çok şanslısın teslim etmişsin

Bizimde ilk zamanlar öyleydi kıpkırmızı oluyoduk çok komiktik yaa=) hatırladıkca gülerim hallerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…