Nöbetlerrr ne günlerdi beaa hayırlısıyla gelmek nasip olur inşallah tüm askerlerimize...
Gece nöbetleri meşhurdur hele tel kullanmaya başlayınca değmez keyfimize:)
Gerçi ben kalkmiyim uykum bölünmesin diye saatlerini söylemek istemezdi ama ben öğrenir yine kalkardımHey gidi heyyyy
Evet bi ara bizde çok konuşurduk gece ve akşam nöbetlerinde gerçekten güzel oluyo =)) dediğin gibi benimkide uyuduğum için gece pek uzun tutmazdı yada uyandırmak sitemezdi ama arada dayanamayıp arardı bende ilk rüya görüyorum sanırdım uykulu uykulu =) uykuluda hiç konuşamam sonra oda hadi sen uyu sabah erken kalkıyosun der kapatırdı =) telfonda yasak yakalancak diye korkuyorum ceza filan alır en korktuğum şey valla
Ay çok güzel canım ya Allah bozmasın ağzınızın tadınıı yerimseniben
valla o nöbetlerde konuşmanın keyfini ben hiç yaşamadım.tel götürmedi yanında.istemiyorumda zaten götürmesini gereksiz risk almasın.ne kaldı zaten şurda.bende çok korkarım öyle yakalancak falan die.normal tellede görüşebiliyoruz zaten...
Amin canım yaaa gerçektenn kıymetini bilmiyorum bazı şeylerinn:)
Evet bi ara bizde çok konuşurduk gece ve akşam nöbetlerinde gerçekten güzel oluyo =)) dediğin gibi benimkide uyuduğum için gece pek uzun tutmazdı yada uyandırmak sitemezdi ama arada dayanamayıp arardı bende ilk rüya görüyorum sanırdım uykulu uykulu =) uykuluda hiç konuşamam sonra oda hadi sen uyu sabah erken kalkıyosun der kapatırdı =) telfonda yasak yakalancak diye korkuyorum ceza filan alır en korktuğum şey valla
Canım benimki telini götürmüştü orda başka bir askere satmış kullanamam yasak hem teli olan yakın arkadaşlarım var hattımı onlarınkine takarım diye , öylede yaptı arada arkadaşının teline takıyodu o şekilde açıyodu telini görevlere çıktıkları zman telefon olmayan tepeler var devamlı oralara gidip geliyolardı 1 ay kalıyolardı o yüzden haberleşmemiz için açıyodu telefonunu o yüzden bizim için çok iyi oluyordu =) şimdik görevleri filan bitti allaha şükür dönüşü bekliyoruz
Sevdiceğim şöfördü o yüzden garajda nöbet tutardı.
Kimsede olmadı için rahattık artık nöbt saatlerini bile ezberlemiştim.
18:00 20:00 nöbeti
22:00 24:00 nöbeti
02:00 04:00 nöbeti
Özellikle nöbetleri alırdıki haberleşelim die çünkü rahat oluyordu.
Garaj dışında birde konteynır nöbetleri vardıı kapıyı kitlerdi ohh gel keyfim gell:)
Nöbeti önceden haber veriri hazır ol derdi:)Ben o konuda çok şanslıydım ya mesela arkadaşları gazinoya giderdi sevdiceğim gitmedi konteynıra giderdi arkadaşları gelene kadar konuşur mesajlaşırdık.Mesela komutanları eğlence yaparlardı.Şöför ya o götürüyor.(İçki kullanmıyor hani askerde başlanır derler ya söz vermişti bana hiç denemedi)O benimle konuşurdu.Bir gün hatta sadece kuruyemişlerinden aldım demişti:)Nasıl sevinmiştimm...
valla o nöbetlerde konuşmanın keyfini ben hiç yaşamadım.tel götürmedi yanında.istemiyorumda zaten götürmesini gereksiz risk almasın.ne kaldı zaten şurda.bende çok korkarım öyle yakalancak falan die.normal tellede görüşebiliyoruz zaten...
Sevdiceğim şöfördü o yüzden garajda nöbet tutardı.
Kimsede olmadı için rahattık artık nöbt saatlerini bile ezberlemiştim.
18:00 20:00 nöbeti
22:00 24:00 nöbeti
02:00 04:00 nöbeti
Özellikle nöbetleri alırdıki haberleşelim die çünkü rahat oluyordu.
Garaj dışında birde konteynır nöbetleri vardıı kapıyı kitlerdi ohh gel keyfim gell:)
Nöbeti önceden haber veriri hazır ol derdi:)Ben o konuda çok şanslıydım ya mesela arkadaşları gazinoya giderdi sevdiceğim gitmedi konteynıra giderdi arkadaşları gelene kadar konuşur mesajlaşırdık.Mesela komutanları eğlence yaparlardı.Şöför ya o götürüyor.(İçki kullanmıyor hani askerde başlanır derler ya söz vermişti bana hiç denemedi)O benimle konuşurdu.Bir gün hatta sadece kuruyemişlerinden aldım demişti:)Nasıl sevinmiştimm...
4 saat nöbet tutuyo benim aşkım ama deniz kenarında en azından.kitap alıp okuyom dio.öyle geçiriyomuş vaktini
Oooo iyimiş sizin yaa valla ne güzell =) Allah tamamına erdirsin inş =)
badem gözlüm şuan sınavda
allahım yardım et
Ayy ben çok özledim aşkımıı yaa=(
DEmin mesaj attı normalde uzun süredir onun numarasıdnan mesaj gelmediği için bi garip oldum mesajlaştık biraz arkadaşının telefonunu almış =) onunla mesajlaşmayı özlemişimm yaa gerçi onla olan herşeyi özledimmm =(
allahım yardım et
allahım yardım et
Rahattık ya şükür.
Birde askerde başladıkya biz cicim ayları:)
Konuşamazdım ben telde.Seni seviyorum diye kapadığında kıpkırmızı olurdum.Gerçekten çok çekti benden evet diyene kadar ve dedikten sonra:)ama yinede kendimi övmek gibi olmasında çok şanslı...Çünkü askerden öncesinde 1 yıllık tanışmışlığımız olmasına rağmen sadece 1 kez görüşmüştük.Oda yemeğe gittik iş yerimin oraya geldi.Söylemesi ayıp balık söyledik utancıma yiyemedim.Ben yemeyince oda yemedi.sonra o eve ben işe.Hatta kaçar gibi gittim.Arabayı park etmiş bu bana yetişmek için acele ediyormuş bir baktım kayboldun demiştisonra tel numaram yoktu.Gmailde konuştuk açım yemek yiyorum demişti.Dedim bende açım yemek sölicem güya yemeğe gitmiştik:)Ne bilim çok odundum ben ya bazen halada öyleyim:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?