ahh ahh şu fotomuzda onun acemilik btip usta birliğine ilk başladığı gün çekildi.o gün çok ekşın lı bigündü.o izmirden çanakkaleye geçicekti,bende onun bi önceki gün yazlığa gelmiştim.çanakkaleye bizim yazlığın olduğu yerden geçilio.dalga geçtim hatta ben seni yolda bekler otobüsüne el sallarım die.o gün saat gibi ablam ve eniştemle dışarı çıktık.bende enişteme sordum acaba otobüs kaçta burdan geçer die.o da terminale gidip soralım dedi.gittik 4 saatte burda oluo dedi oda 10 da çıktı ordan.hadi dedik 5-10 dk bekleyelim yolda.5 dk demeden bi otobüs göründü hemen indim arabadan.otobüste terminale falan girmiyodu.bi baktım biri el sallıyo bana.ne yapcağımı şaşırdım.hiç yolcu falanda yokmuş inen binen otobüs durmadı gitti.eniştem hemen atla dedi bindim otobüsü takip etmeye başladık yanında geldik el falan sallıyoz.sonra eniştem hadi biz götürelim dedi çanakkaleye.durdurduk otobüsü yolda filmlerdeki gibi.oda şaşırdı heyecanlandı.çünkü daha ablamlarla tanışmamıştı.şoföre ne güldüm ama ne gerek vardı biz götürüyoduk dedi :) sonunda ben kendi ellerimle teslim ettim onu birliğineçbu fotoda birliğin önünde.hatta kocaman fotoğraf çekmeyin yazısının önünde:) sonradan farkettik tabi onu..ne güzel bi gündüü.hayatım hep ekşın vallaa :)
sağol nilayım çiğdoşum betüşüm
betüş mesajlaşmak güzel değil mi
çiğdem çok şanslısın teslim etmişsin
ahh ahh şu fotomuzda onun acemilik btip usta birliğine ilk başladığı gün çekildi.o gün çok ekşın lı bigündü.o izmirden çanakkaleye geçicekti,bende onun bi önceki gün yazlığa gelmiştim.çanakkaleye bizim yazlığın olduğu yerden geçilio.dalga geçtim hatta ben seni yolda bekler otobüsüne el sallarım die.o gün saat gibi ablam ve eniştemle dışarı çıktık.bende enişteme sordum acaba otobüs kaçta burdan geçer die.o da terminale gidip soralım dedi.gittik 4 saatte burda oluo dedi oda 10 da çıktı ordan.hadi dedik 5-10 dk bekleyelim yolda.5 dk demeden bi otobüs göründü hemen indim arabadan.otobüste terminale falan girmiyodu.bi baktım biri el sallıyo bana.ne yapcağımı şaşırdım.hiç yolcu falanda yokmuş inen binen otobüs durmadı gitti.eniştem hemen atla dedi bindim otobüsü takip etmeye başladık yanında geldik el falan sallıyoz.sonra eniştem hadi biz götürelim dedi çanakkaleye.durdurduk otobüsü yolda filmlerdeki gibi.oda şaşırdı heyecanlandı.çünkü daha ablamlarla tanışmamıştı.şoföre ne güldüm ama ne gerek vardı biz götürüyoduk dedi :) sonunda ben kendi ellerimle teslim ettim onu birliğineçbu fotoda birliğin önünde.hatta kocaman fotoğraf çekmeyin yazısının önünde:) sonradan farkettik tabi onu..ne güzel bi gündüü.hayatım hep ekşın vallaa :)
nilay kuzum hakikaten çok çekti şu çocuk senden :)
merve ne yaptı acaba
sağol nilayım çiğdoşum betüşüm
betüş mesajlaşmak güzel değil mi
çiğdem çok şanslısın teslim etmişsin
Canımsın yaa yemin ederim roman okur gibi okudum ve yüzümde kocaman bir gülümseme:)Mesai bitti ama ben burda takılıp kaldım valla veda etmek istemiyorum sizlere.Harikasınız harikayız...Gerçekten çok şahane bir gün geçirmişsiniz.eniştenede helal olsun valla.Şöför haklı bir yerde dimi amaSevdiceğinde nasıl gururlanmıştır kim bilir.Allah ayrılık yüzü göstermesin inşallah.
Sorma abla onla msjlaşmayı özlemişim. Askere gitmeden önce günde 50-80 e yakın sms atardık birbirimize =) birden boşluğa düşmüş gibi olmuştum valla iyi geldi hehe =)
Bizimde ilk zamanlar öyleydi kıpkırmızı oluyoduk çok komiktik yaa=) hatırladıkca gülerim hallerimize
süpersiniz yaaaa =))))))))
nilay kuzum hakikaten çok çekti şu çocuk senden :)
merve ne yaptı acaba
evet cnm çok mutlu olmuş.o akşam hemen aradı nası sevinçli konuşuyodu.çok iyi moral oldu bu bana dedi.eniştem iyidir sağolsun.bu gaz ona bütün askerlik boyunca yeter demişti :)
Bende:)Birde iş yerinde konuşurduk biz ben tel kapatınca domates gibi anlamayan kalmamıştı.Hatta hiç unutmam 4 nisan doğum günüm sevdiceğim askerde.Usta birliğinde ama tel yasak.Neyse sabah şirkete erken gittim.Şirket teli çalıyor bir açtım sevdiceğimin sesi karşımda.Eğitime gitmeden ilk boşlukta aramış doğum günüm için.O gün dünyanın en mutlu insanı benim daha bir şey şaşırtamaz diye düşünürken.(Sesini duymak bile yetiyordu) Kargo geldi.Bir açtım ucunda kalp olan gümüş bir kolye.Öğlen bir telefon daha:)(O kolyeyi aldığımdan beri hiç çıkarmadım benimde ona verdiğim bir kolye var ucunda kalbimin anahtarı var oda onu hiç çıkarmadı) sonra güvenlik aradı beni aşağı indim baktım ki postacı.Meğer sevdiceğim bana mektupta yazmış.Hemde o kadar güzeldiki anlatamam.Çok seviyorumm ulennnn:):kedipuyorumnanaktan
niloşum hatırlıyorum anlatmıştın doğum gününde aradığı
hey gidi günler heyy
bencede merve aşık olarak döner
gizem geldimi hiç
ne güzel cnm ya benimde haykırasım geldi bende çok seviyorummmmm....opuyorumnanaktan :kedi:
Yanlız sevdiceklerimiz görse bu topikleri yorumları ne lur gerçekten merak ediyorum.Gerçi benimki az çok biliyor şafak saymalarımızı muhabetlerimizi ama görse daha bir şaşırır:)
niye şaşırır kuzum
canlarım ne yesem ben yaaa
canlarım ne yesem ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?