Sevdiğini özleyenler buyurun

Canımsın yaa yemin ederim roman okur gibi okudum ve yüzümde kocaman bir gülümseme:)Mesai bitti ama ben burda takılıp kaldım valla veda etmek istemiyorum sizlere.Harikasınız harikayız...Gerçekten çok şahane bir gün geçirmişsiniz.eniştenede helal olsun valla.Şöför haklı bir yerde dimi ama Sevdiceğinde nasıl gururlanmıştır kim bilir.Allah ayrılık yüzü göstermesin inşallah.

süpersiniz yaaaa =))))))))

sağol nilayım çiğdoşum betüşüm
betüş mesajlaşmak güzel değil mi
çiğdem çok şanslısın teslim etmişsin

evet ayşecim şanslıymışım gerçekten.o hafta gitmicektik aslında yazlığa ama allahın işi işte.kaderimde sevdiğimi askere kendi ellerimle teslim etmek varmış.

evet cnm çok mutlu olmuş.o akşam hemen aradı nası sevinçli konuşuyodu.çok iyi moral oldu bu bana dedi.eniştem iyidir sağolsun.bu gaz ona bütün askerlik boyunca yeter demişti :)

Sorma abla onla msjlaşmayı özlemişim. Askere gitmeden önce günde 50-80 e yakın sms atardık birbirimize =) birden boşluğa düşmüş gibi olmuştum valla iyi geldi hehe =)

ahh bende özledim msjlaşmayıı mafoldumben

Bizimde ilk zamanlar öyleydi kıpkırmızı oluyoduk çok komiktik yaa=) hatırladıkca gülerim hallerimize

Bende:)Birde iş yerinde konuşurduk biz ben tel kapatınca domates gibi anlamayan kalmamıştı.Hatta hiç unutmam 4 nisan doğum günüm sevdiceğim askerde.Usta birliğinde ama tel yasak.Neyse sabah şirkete erken gittim.Şirket teli çalıyor bir açtım sevdiceğimin sesi karşımda.Eğitime gitmeden ilk boşlukta aramış doğum günüm için.O gün dünyanın en mutlu insanı benim daha bir şey şaşırtamaz diye düşünürken.(Sesini duymak bile yetiyordu) Kargo geldi.Bir açtım ucunda kalp olan gümüş bir kolye.Öğlen bir telefon daha:)(O kolyeyi aldığımdan beri hiç çıkarmadım benimde ona verdiğim bir kolye var ucunda kalbimin anahtarı var oda onu hiç çıkarmadı) sonra güvenlik aradı beni aşağı indim baktım ki postacı.Meğer sevdiceğim bana mektupta yazmış.Hemde o kadar güzeldiki anlatamam.Çok seviyorumm ulennnn:):kedipuyorumnanaktan

niloşum hatırlıyorum anlatmıştın doğum gününde aradığı
hey gidi günler heyy
bencede merve aşık olarak döner
gizem geldimi hiç

evet cnm çok mutlu olmuş.o akşam hemen aradı nası sevinçli konuşuyodu.çok iyi moral oldu bu bana dedi.eniştem iyidir sağolsun.bu gaz ona bütün askerlik boyunca yeter demişti :)

Tahmin edebiliyorum her ikiniz içinde tam bir süprz olmuş:)Filmlerdeki gibi valla ekşın doluuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel cnm ya benimde haykırasım geldi bende çok seviyorummmmm....opuyorumnanaktan :kedi:

niloşum hatırlıyorum anlatmıştın doğum gününde aradığı
hey gidi günler heyy
bencede merve aşık olarak döner
gizem geldimi hiç

Dimi ablacım bak yıl geçti bir yıl daha yaşlandık:)
Aynen ablacımmm sarmaşdolaş olmuşlardır bilemm:)
Merveninde siniri bir anlık almıştır sevdiceği gönlünüüüsırnaşık şey

ne güzel cnm ya benimde haykırasım geldi bende çok seviyorummmmm....opuyorumnanaktan :kedi:

Yanlız sevdiceklerimiz görse bu topikleri yorumları ne lur gerçekten merak ediyorum.Gerçi benimki az çok biliyor şafak saymalarımızı muhabetlerimizi ama görse daha bir şaşırır:)

Yanlız sevdiceklerimiz görse bu topikleri yorumları ne lur gerçekten merak ediyorum.Gerçi benimki az çok biliyor şafak saymalarımızı muhabetlerimizi ama görse daha bir şaşırır:)

valla benimkide biliyo aynen :):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…