Sevdiğini özleyenler buyurun

ohh valla ne şanslısın
kaş alma derdi yok bıyık alma derdi yokk

bu arada bıyık ve çene bölgesi için lazer fiyatı 50 tl nasıl
kuaförüm kampanya yapmış
ben de hiç bilmeme fiyatları

seyans başına mı 50 yoksa tamamen tüm tüyden kurtulmasımı acaba ?

Son düzenleme:
ohh valla ne şanslısın
kaş alma derdi yok bıyık alma derdi yokk

bu arada bıyık ve çene bölgesi için lazer fiyatı 50 tl nasıl
kuaförüm kampanya yapmış
ben de hiç bilmeme fiyatları

Canım çok bilmişlik yapmiyim ama lazar kesinlikle özellikle yüz bölgesine tavsiye etmiyorum.Yüzümde hiç tüy yoktu.Çok hafif sarı tüyler vardı bıyık kısmında.Bende uğraşmiyim de bitsin dedim.Lazere gitmeye karar verdim.Ama lazar kalın olmayan ince tüylere kesinlikle etki etmiyormuş.Kalınlara etki ettiğinde ise tüyleri bitirmek yerine inceltiyor tüyler inceldiği içinde tekrar seyanslara devam edilmesi gerekiyor.Benim bu şekilde tam 1 yılım gitti.Tabi çıkmadan gidip tekrar tekrar aldırdığım içinde hiç fark etmedim durumu.Bir süre ara verdim yazın çok sıcak oluyor diye.aynada yüzüme baktım ve şok geçirdim.Yüzümde çenemin altında bile tüyler çıkmaya başlamıştı.Lazer ışın olduğu çin sadece bıyık bölgeme değil yüzümün diğer kısımlarına etki edip ince belirsiz olan tüyleride uyarmış.Şimdi iğneliye gidiyorum acısı gerçekten çok fazla ama kalıcı çözüm.Bacaklarımın dizden altı bitti bile tek tük çıkıyor yazdan yaza anca alıyorum.Yüzümde en zor bölgelerden biri tek tük hala çıkıyor malesef ama düzenli gidemediğim için durum bu çok iyi araştırın ve dikkatli olun derim.

Lazerin yüz için çok faydalı olmadığını duymuştum bende. Lazer Kalın siyah tüylerde etkili oluyor ve beyaz tenli olman gerekiyor ayrıca lazer yapılan bölgeyi yazın güneştende korumak lazım yoksa lekelenmeler olabilir...

hımm sağol canım bilgi için
zaten ben de çok emin değildim
bu tür şeyler de dıştan müdahele ne kadar doğru onu da bilemiyorum

hımm sağol canım bilgi için
zaten ben de çok emin değildim
bu tür şeyler de dıştan müdahele ne kadar doğru onu da bilemiyorum

Valla canım bu konuda gerçekten dertliyim çok fazla araştırma yaptım.
O yüzden bir şekilde duyduğumda hemen bilgilerimi paylaşıyorum.
Hem maddi hem manevi zarara uğradım anlıcanız.
İşin en kötü yanında diğer bir doktora gittiğimde sana kesinlike lazer yapılmamalı demesi.İğneli benim için tek çözümmüş.Ve sonucunuda alıyorum allaha şükür.

Aynen öyle canım.
Bana uygun değil tabi ben bunları başlamadan bilmiyordum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…