Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlarr yaaa unutulmaz adlı diziyi izledinizmi ilk bölümde kızla erkegin gittigi biyer var kimse yokk nere acaba orası
sevgilim izine geldiginde böle sessiz sakın kimsenin olmadıgı güsel yerler varmı?
gittiginiz....

ben izlemedm o diziyi ama bizim gittigimiz sakin yerler arasında maçka parkı var
sessiz biyer özellikle hafta içi şakkıdı

Diziyi bende izlemedim.Ve düşündüm de biz hiç öyle sessiz sakin yerlere gitmedik:)
Sahili çok seviyorum ben gittiğimiz yerlerde genelde hareketli kalabalık yerler.
Yardımcı olamadım üzgünüm.
Yemek zamanı kızlarrr görüşürüzzzcokacimcoook

Biz her hafta sonu bi film seçip sinemaya giderdik büyük alışveriş merkezlerinde dolaşırdık bişiler yerdik genelde bazende sahilde dolaşırdık. Sessiz sakin gittiğimiz biyer yok malesef =(

günaydın aroraa hoşgeldin arka sayfalarda foto ekledm bakablrsin
yeşilcim her hft sinema olur mu yaww azcık temzi hava deniz fln görün :))

günaydın aroraa hoşgeldin arka sayfalarda foto ekledm bakablrsin
yeşilcim her hft sinema olur mu yaww azcık temzi hava deniz fln görün :))

Benimki film hastası bende öyle izlemediğimiz film kalmıyodu=) ya hem sinema yapıyoduk hemde sinemadan sonra çıkıp temiz hava alıyoduk işte =) Benimki öle çok yer bilmez gezilcek tozulcak her hafta sonu bana plan yaptırırdı bu haftasonu nereye gidicez ne yapıcaz sinemaya gideceksek hagi filme gidicez hepsini bana seçtiriyodu =) Normalde kızlar sorar benimki soruyo bizde =))))))))))))))

biz de gitcek yer bulamıyoduk artık yaw soruyodu o benden daha iyi bilir her yeri
ben de sen bilirsin diyodum fıtık oluyodu :))

ben celduum
ehlıyet ıslerım ıcın dısarı cıktım neredeyse sıcaktan bayılacaktım-tatlicadiarzu-
aman kızlar mecbur olmadıkca cıkmayın haa col sıcakları var dısarda

cicikız bayıldım sıze nekaa yakısmısınız öle

Canım, şimdi bakabildim fotolara.. Çok güzel olmuşsun.. Çok duru, sade ve şık olmuşsun.. Sevdiceğinle de pek yakışmışsınız.. Allah bozmasın mutluluğunuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…