Sevdiğini özleyenler buyurun

ee okulda bıttı canım ne zaman dusunuyonuz ılıskınızı resmılerstırmeyı
varmı planlar tatlım:jeyyar:

işini rayına oturtsun sevdiceğim de ondan sonra inşşş:Saruboceq:

Canım, şimdi bakabildim fotolara.. Çok güzel olmuşsun.. Çok duru, sade ve şık olmuşsun.. Sevdiceğinle de pek yakışmışsınız.. Allah bozmasın mutluluğunuzu :)

sağol tatlımmm aminn cümlemizinnn:Saruboceq:

Ahh ah.. Darısı başımıza inşallah.. Şu büyük engeli atlatalım da.. Evlenmezse kaçırıcam zati yeter artık kaydirigubbakcemile

hangi sahillere gidiyonuz bacımmm ?
afiyet olsunnn a.s.

Genelde kadıköyde buluşuruz ortak noktamız orası.
Moda sahiline gideriz yada üsküdarda kız kulesinin oraya gideriz.(Boylu boyunca yürüyoruz sevdiceğimde peşimde helak oluyor:)
Arada sırada boğaz turu yaparız.Yada motora binip eminönü tarafına geçeriz köprüden yürürüz.Hava kötüyse eğer sinemaya gider alışveriş merkezlerini dolaşırız.Sonracığıma luna parka gideriz:)Bir anımızı pylaşiyim hemen:kedi:Ben gondola binmeyi çok istiyordum sevdiceğimin midesi bulanıyordu binmem diyor.Dedim ben binicem sen bekle o zaman.Tabi beni yanlız bırakmadı ikimizde bindik.Ben tabi ilk başlarda gayet rahatım karşımızdada bir çift var 4 kişiydik zaten kız bağırıyor ben gülümsüyorum.Ama havam uzun sürmedi adam öyle bir dikmeye başladı ki gondolu aha dedim kesin uçucaz kendimi değil yine sevdiceğimi düşünüyorum.Sıkı tutun diyorum:)Oda bana sarılıyor ben bağırıyorum bu sefer o gülüyor ayy ne feciydi...Bir daha dedim tövbee naniknanik

Ahh ah.. Darısı başımıza inşallah.. Şu büyük engeli atlatalım da.. Evlenmezse kaçırıcam zati yeter artık kaydirigubbakcemile

Çok hoşsun canım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bizim önümüzdede engel var OKUL ama bu yıl biticek inşallah:lepi:
Ben tamam diyip geliyorlar istemeye :kedi:
Tabi şöyle hoş bir süprizle evlenme teklifide lazım.
Askerdeyken etmişti ama o sayılmazz:jeyyar:
Yanlız ben direk evet bile dememiştim.Eğer doğru zaman gelirse ailelerimizde onaylarsa o zaman olabilir demiştim.Odunum odunnn :1ninca::1ninca:

Ay sahi ben okulu unuttum fisfisfis
Benim de okulumun bitmesi lazım önce.. Sonra kaçırırım sırnaşık şey
Tabii canım çoook güzel bir evlenme teklifi lazım.. Şöyle hem romantik, hem ilginç, unutulmayacak bir şey olmalı.. Yoksa evlenmem :))

Son düzenleme:
selam kızlar Yalova'dayım ben nete giremiyorum burda fazla
girmişken size selam vermeden gitmiyim dedim
kendinize iyi bakın
döndüğümde şafaklar iyice azalmış olcaka inşopuyorumnanaktan
öptüm siiziiiiiiiiizemuszemus

Baktım olmuyor seni örnek alıp bende kaçırırım valla.
Zaten bana kaç diyorumm da kabul etmiyor.
Mecbur ailesinden istemeye gitcez ne yapalımm

ben geldimmm
nasılsınızz

Hoş geldinn valla çok yorgunum be canım...
Son 1 saat kaldı sabır ediyorummirmirmirmir
Kasa filan hesapladım buğün rakamlar arasında boğulcam yakınca başım ağrımaya başladııı kafamçokkarıştı
Sen nasılsın?
Baksana bir dokundun bin ahh işittinkaydirigubbakcemile3

hehehe oda güzell devir baya değişti sankim yav
bende kaçıram barii adamıı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir gün böyle sevdiceğimle konuşuyoruz yer değiştirdik.
ışte ben diyorum ki seviyorum seni diyorum ne olursa olsun beklicem diyorum.
Sevdiceğimde diyorki korkuyorum.
Ben diyorum ki neden korkuyorsun.
Sevdiceğim diyorki okulum var ailem var benim için daha erken istemiyorum.
Ben yine ikna etmeye çalışıyorum o benim ona sıraladığım mazeretlerin hepsini sıralıyor.En sonunda dayanamadım dedim aayyy yeter sıkıldım ben benim sen sensin...
Sevdiceğim dedi ne oldu hanımefendi bak ben böyle 9 ay dayandım sen 15 dk dayanadın.Apışıp kalmıştımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…