Sevdiğini özleyenler buyurun

ablamın arkadaşı aşgum zaten...
ablam ben annem nikah vardı gittik dönüşte anneanneme uğradık durağa gittik ana aşkım:)
ablamla konuştular falan bende bakıyodum o ara anneme falan tam benlik dedim annem güldü...
otobüse bindikk yine bakışmalar devam sonrada ablamdan msn imi istedi verdirttim...
bu şekilde olduu biraz güneş çarpmasınıunda etkisi var dabi...:teytey: :lepi:

senin cnm benim

saol cnm benim...
ya öle oturduğumuzda arkadaşlarlaa konuşurkende bu cvbı verdim1 kere kızgı beyimiz klava:
amannn hepimiz mutlu olalımda isterse kamyon çarpsında aşık olalım :teytey:
senin nasıldı cnmm

Benimki çok çekti canım...
Ben kimseyle çıkmayı düşünmüyordum.
Tekliflerin hepsini geri çeviyordum çevredende sürekli yanlız mı kalcaksın diye tepkiler alıyordum.O sıra işede girmiştim sıkılıyordum tabi ilk zamanlar.Çok yakın bir arkadaşım vesile oldu.Tamamen arkadaşça bir başlangıçtı çünkü aklımda hiç yoktu.Sonra bir hafta sonu msnde karşılaştık tüm gün konuştuk.O gece uzun zamandan sonra ilk kez hayal kurarak uyudum ama kabullenmem 9 ayımızı aldı bizden.Sonraki günlerdede sevdiceğim gece çalışıyordu.Eve gelip birkaç saat uyuyup pc başına geçiyordu.Bende işte olduğum için tüm gün pc başındaydım.Sohbet muhabbet derken.Görüşmek istedi nazlandım tabi sonra kabul ettim.Utancımdan ne yemek yedim ne yedirdim...Sonra askerlik çıka geldi.Biter derken yine bitmedi bu sefer mailleşmeler başladı ama ben cidden bir şey hissetmiyordum.Hani kırılmasın diye konuşuyordum tamamen arkadaşça.Hiç bir sözüne karşılık vermiyordum.Yine vazgeçmedi.Eğitime gittiği bir sürede hiç haber alamadığımda anladım aşık olduğumu.Teklifinden 9 ay sonrası böylece başladık.

Hiç aklıma gelmezdi.1 saat gördüğüm birini beklemeyi kabul ettim hemde askerdeyken.Ama sevgim her geçen gün arttı.Biz öyle sürekli bir arada duran görüşen bir çift olamadık anlıcan.Ama sonuna kadarda bağlıyız birbirimize umarım bir ömür boyu sürücek.:kedi::asigim:

biz int te tanıştık:)
chat yaparken benim rumuzum twety ve şekerlikti onunkide kaan
ablanız anahtarını unutmuş evde
arkadaşları açamamış 2saatte

Son düzenleme:
Hehehe ya varya sorarken böyle cevaplar alcağımı tahmin etmezdimm o nasıl oldu canım yaaakaydirigubbakcemile3

Biz eski sevgilimle bi dere kenarına gittik canım, o sırada şimdiki sevgilimle karşılaştık.. Onun ablası biyoloji okuyo.. Onun için kurbağa toplamaya gelmiş oraya.. Benim o zamanki sevgilimle o arkadaştı.. Orada görünce selamlaştılar, konuşmaya başladılar, sonra da bizi tanıştırdı eski sevgilim.. Öyle çok yakın arkadaş olduk.. Sürekli görüşmeye başladık.. Sonra eski sevgilim beni çok yakın bir arkadaşımla aldatınca benimki duygularını itiraf etti.. 2 ay sonra da çıkmaya başladık :)

Roman gibi deseneee:asigim:
Süpermiş yaaa neye niyet neye kısmet derlerya gerçektende öyleopuyorumnanaktan

Veeee mesai bitttiii herkese iyi akşamlar hanımlar evde bakınırım olmadı yarın zaten burdayım:)

Bu arada merve buğün hiç gelmedi dimi?Umarım iyidir akşam uğramaya çalışırım ben yine...
Tanışma hikayelerini anlatmaya ve okumaya devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…