Sevdiğini özleyenler buyurun

Oyyh sağol hayatımmm, aşkıma söyliyim de yarın Edirne meydanında beklesin seni :roflol:

Sürmeli, gözün aydın canım, darısı hepimizin başına inşallah :)

tesekkur ederim canimmm... aminnnn insallah opuyorumnanaktan

Allah kawustursun canim..

kizlar yarin gece turkiyemize yolculuk basliyacak.. 2 gun yol çektikten sonra askima nisanlima kawusacagimmm.. darisi sizlere olsunnnn

iyi yolculuklar canım...kavuşmanıza çok sevindim :)) :1hug:

Oyyh sağol hayatımmm, aşkıma söyliyim de yarın Edirne meydanında beklesin seni :roflol:

Sürmeli, gözün aydın canım, darısı hepimizin başına inşallah :)

olar canımmmmm opuyorumnanaktan

heh kadim dostumuz Leylamız aşk dolu dönüş yaptı...
balım bitanem, bir daha üzmek yok sevdalıyı oldu mu ? :))
kaydirigubbakcemile5

su gibi gitsin gelsin işallah mervem :teselli: :1hug:

Kıyamam sana ben (
Ama biliyosun ki yine gelicek bitanem, bu çok zor biliyorum ama güçlü olman lazım senin.. Güçlü olup askerine de güç vermen lazım..

Aprilimm içim şişiyoooooooooooooo çokk kötü hissediyorumm ... Eve yeni qeldim duramıyorum diye bu qece nasıl geçiçekk ....başım dönüyoo midem bulanıyoo ....sürekli aklımdaaaaa..

cnm anlıyorum ama bir şekildee alışman alışmamız lazım oda bu durumu hiç sevmiyodur emin l çünükü seni delicee seviyoo...
şuanda bağırmakta haykırmak istemende çok haklısın içindeki hüzün sığmıyoo amaa bir şekilde zamanın geçiceğini unutma güçlü ol güçlü olki aşkın dah agüçlü olsunn

Aprilimm içim şişiyoooooooooooooo çokk kötü hissediyorumm ... Eve yeni qeldim duramıyorum diye bu qece nasıl geçiçekk ....başım dönüyoo midem bulanıyoo ....sürekli aklımdaaaaa..

canım benim...
yarın sabah daha iyi olacaksın..sonraki gün daha da iyi...

harika bir gün geçirmişsiniz dün, onu düşün hayatım...üzme kendini şimdi, kötü enerji çekme kuzum yaa...
:1hug:

mervem kuzum
her ayrılık bir kavuşmadır
bizden çoğumuzdan iyisin kokladın aşkını
çok güzel günler geçirdin
şimdi onu ve seni ne akdar sevdiğini düşün

Kıyamam sana ben (
Ama biliyosun ki yine gelicek bitanem, bu çok zor biliyorum ama güçlü olman lazım senin.. Güçlü olup askerine de güç vermen lazım..

Termınalde ben aılesıyle oturuyodum oda arkadaslarıyla şakalaşıyodu otobüs qelene kadar bırakmadılar güldürmeye çalıştılar onu öyle gülerek gördümya kötü hissetmedimm...bi anda otobüs qeldi ve apar topar vedalastık ..Sonra onların eve gıttim esyaları herseyı ortalıkdaydı bakamadım dokunamadım hıcbıseyınee..Annesıyle saatlerce sohbet ettık bıraz kendıme qeldım gibi oldu ..sonra arkdasıma gıttım orda bıraz daha iyi gibiydimm eve geldimmmm şiştimmmm kalbım sıkışıyooo sesini duymak istiyorummm...... Seneeye mart teskeree birdaha göremiycemm .bişey söleyinn nabmalıyımm sakinleştirici içicemmm bişiler yapmam lazım....

lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:

bugün istiyosan ağla açıl ama bir daha alsa lmaz:

canım aşkın için sevda n için canın için askerin için hyatınız için beklemelisin çok gıcık bir laf kullanıyorum farkındayım ama başka çare sunmuyor bize hayat...
kendimizi kandırıoruz bitti bitçekk... ama başka türlü geçmiyor hayat...
günler geçtikçe GÜÇLENCEKSİN BUNA İNANIYORUM
ama nolru harap etme kendini
şuanda sana buyazılar saçma geliyo
ama inan anlıyoruz senin halini cnmm

Hepp neşeli davranırdıı beni teselli ederdi.. Buqunn çok kötüydüüüüü sesi titriyodu konuşurkenn o kadar tesellı etmeye calıstım edemedım..Saat 5de teslım olması gerekıyodu saat 1de corludaydı 2de teslım oldu beklıyemıcem dedı duramıyorum dedi ...

güzelim, 6 ay nasıl geçti bak geçiyor zaman...
arada görüşürsünüz önümüz yaz, tatilde sen gidersin yanına bitanem...

sakinleştirciye hiç gerek yok lütfen, o ilaçları alıp uyumanı istemiyorum çünkü güvenmiyorum öyle ilaçlara hayatım rica ediyorum, dün'ü düşün...daha güzel günleriniz olacak...

Az nazımı kahrımı çekmediniz ..Allah razı olsun hepinizdennn.Allah gönlünüze göre versin ..Bu aksamda ıdare edin beni .....allahım lütfen arasinnnnnnnnnnnnnn.......

Doğru soluyosun aprılım ama 6 ayda 3 kez gorustuk evci izni dağıtım izni normal izin.....9 ay var önümüzdeeeeeeeeeeee biliyorum qeçiçek bu sıkıntı ama bu akşamlık idare edin benii ...ağlıyamıyorum evimiz misafir doluu .....içime akıyo gözyaşlarımmm

Son düzenleme:

hayatım Çorlu da Bursaya yakın ama yıpratma kendini, gelirsin görüşürsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…