Oyyh sağol hayatımmm, aşkıma söyliyim de yarın Edirne meydanında beklesin seni :roflol:
Sürmeli, gözün aydın canım, darısı hepimizin başına inşallah :)
nefes alamıyorum askerİm gİttİ Çok kÖtÜyÜmm kİtlendİm mİdem bulanıyoo ellerİm tutmuyo dİzlerİm tutmuyoo saÇ dİplerİm bİle aĞrıyoo Çok kÖtÜyÜmmmm...... baĞara baĞara aĞlamak aŞkımı İstİyorum dİye haykırmak İstİyorummmm
kizlar yarin gece turkiyemize yolculuk basliyacak.. 2 gun yol çektikten sonra askima nisanlima kawusacagimmm.. darisi sizlere olsunnnn
Oyyh sağol hayatımmm, aşkıma söyliyim de yarın Edirne meydanında beklesin seni :roflol:
Sürmeli, gözün aydın canım, darısı hepimizin başına inşallah :)
nefes alamıyorum askerİm gİttİ Çok kÖtÜyÜmm kİtlendİm mİdem bulanıyoo ellerİm tutmuyo dİzlerİm tutmuyoo saÇ dİplerİm bİle aĞrıyoo Çok kÖtÜyÜmmmm...... baĞara baĞara aĞlamak aŞkımı İstİyorum dİye haykırmak İstİyorummmm
Aprilimm içim şişiyoooooooooooooo çokk kötü hissediyorumm ... Eve yeni qeldim duramıyorum diye bu qece nasıl geçiçekk ....başım dönüyoo midem bulanıyoo ....sürekli aklımdaaaaa..
Kıyamam sana ben(
Ama biliyosun ki yine gelicek bitanem, bu çok zor biliyorum ama güçlü olman lazım senin.. Güçlü olup askerine de güç vermen lazım..
mervem kuzum
her ayrılık bir kavuşmadır
bizden çoğumuzdan iyisin kokladın aşkını
çok güzel günler geçirdin
şimdi onu ve seni ne akdar sevdiğini düşün
mervem kuzum
her ayrılık bir kavuşmadır
bizden çoğumuzdan iyisin kokladın aşkını
çok güzel günler geçirdin
şimdi onu ve seni ne akdar sevdiğini düşün
Termınalde ben aılesıyle oturuyodum oda arkadaslarıyla şakalaşıyodu otobüs qelene kadar bırakmadılar güldürmeye çalıştılar onu öyle gülerek gördümya kötü hissetmedimm...bi anda otobüs qeldi ve apar topar vedalastık ..Sonra onların eve gıttim esyaları herseyı ortalıkdaydı bakamadım dokunamadım hıcbıseyınee..Annesıyle saatlerce sohbet ettık bıraz kendıme qeldım gibi oldu ..sonra arkdasıma gıttım orda bıraz daha iyi gibiydimm eve geldimmmm şiştimmmm kalbım sıkışıyooo sesini duymak istiyorummm...... Seneeye mart teskeree birdaha göremiycemm .bişey söleyinn nabmalıyımm sakinleştirici içicemmm bişiler yapmam lazım....
Hepp neşeli davranırdıı beni teselli ederdi.. Buqunn çok kötüydüüüüü sesi titriyodu konuşurkenn o kadar tesellı etmeye calıstım edemedım..Saat 5de teslım olması gerekıyodu saat 1de corludaydı 2de teslım oldu beklıyemıcem dedı duramıyorum dedi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?