Buğün bitmicek sanırsam nasıl sıkıldım anlatamammmirmirmirmir
Bu arada dün akşam sevdiceğimle msnde karşılaştık.Saat baya geç olmuştu.Ondan öncede işten çıktığını eve yürüdüğünü filan mesaj atmıştı.Neyse baktım resim eklemiş bende ekledim.Normalde pek sevmem resmi istedi.Göndermem dedim.Neyse sonunda gönderdim.Ama sivilcelerim var dedim.(Malum dönem tabi bunu ona açıklamadım) Öyle dedim ya kızdırcak ya beni beyfendi.Aşkım çok sivilcen çıkmış filan dedi.Bende söylemiştim dedim.Sonra güldü bu filan.Çok mu eğlendirdim seni dedim.Bundan sonra haber ver her akşam güldürürm dedim.Gerçekten sinirlendim ama.Sonra oda şey dedi.Valla işten yorgun gelmiştim sen beni güldürdün allah da seni güldürsün dedi.ıyice sinir oldum.Tamam sen iste ben şebeklik yaparım çok eğlendin baksana dedim.Resmi kaldırdım.Sonra sen kaldırırsan bek koyarım dedi kişi kartına benim resmimi koydu.Sonra ben yatıyorum ii geceler dedim.Oda ya 2 dkda gerdin ortamı şakada yapılmıyor bundan sonra yapmam hanımefendi dedi bende iyi dedim çıktım.Sinirlerimi zıplattı yine
şekerim siz yenimisiz? ne kdr oldu başlayalı.söylediklerin çok farklı geldi de.biz herşeyi paylaşırız çünkü
daha yenisiniz be şekerimmm ozmnlar biz de öleydik alınmalar kırılmalar fln
şimdi 4 sene bitince içli dışlı olunca çekinme alınma fln kalmıyo delikafadulden
atlatcaksınız siz de..
canım emoşş bunLar hep asKerLik psikolojisinden..
nasıl diim bizdede özLem oLunca bu haLe geLioruz..
Bende senin gibiydim..
asLında bazen onLara da hak vermeLiyiz çok yoruluyorLar..
Sende sıkma Canım canını herşey oLucağına varır düzeLir..
şimdi sizde özLemde sıkıştırıo seni..
o güzel bişeyde söyLese sen onu yanLışa çekersin..
sıkmayın canını gerçekten bak ...
işallah en kısa zamanda düzeLir aranız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?