Sevdiğini özleyenler buyurun

Mervecim askerini göndermişinn Allah tez zamanda kavuştursun zamanın nasıl geçtiği anlamazsınız inş tatlım yerimseniben
İlk günler zor gelir biraz ama zamanla güçleneceksin durumu kabulleneceksin ve unutma askerine en çok desteği sen evreceksin o yüzdende güçlü durman gerekiyor bitanem yerimseniben gitmeden gelemeyeceğine göre biran önce gitswin biran önce gelsin öyle düşünn ve sakin ol yetişkin olgun bir bayan gibi güçlü durr bu devrede sana daha çok aşık oalcaktır inannn yerimseniben

Buğün bitmicek sanırsam nasıl sıkıldım anlatamammmirmirmirmir

Bu arada dün akşam sevdiceğimle msnde karşılaştık.Saat baya geç olmuştu.Ondan öncede işten çıktığını eve yürüdüğünü filan mesaj atmıştı.Neyse baktım resim eklemiş bende ekledim.Normalde pek sevmem resmi istedi.Göndermem dedim.Neyse sonunda gönderdim.Ama sivilcelerim var dedim.(Malum dönem tabi bunu ona açıklamadım) Öyle dedim ya kızdırcak ya beni beyfendi.Aşkım çok sivilcen çıkmış filan dedi.Bende söylemiştim dedim.Sonra güldü bu filan.Çok mu eğlendirdim seni dedim.Bundan sonra haber ver her akşam güldürürm dedim.Gerçekten sinirlendim ama.Sonra oda şey dedi.Valla işten yorgun gelmiştim sen beni güldürdün allah da seni güldürsün dedi.İyice sinir oldum.Tamam sen iste ben şebeklik yaparım çok eğlendin baksana dedim.Resmi kaldırdım.Sonra sen kaldırırsan bek koyarım dedi kişi kartına benim resmimi koydu.Sonra ben yatıyorum ii geceler dedim.Oda ya 2 dkda gerdin ortamı şakada yapılmıyor bundan sonra yapmam hanımefendi dedi bende iyi dedim çıktım.Sinirlerimi zıplattı yine

şekerim siz yenimisiz? ne kdr oldu başlayalı.söylediklerin çok farklı geldi de.biz herşeyi paylaşırız çünkü

daha yenisiniz be şekerimmm ozmnlar biz de öleydik alınmalar kırılmalar fln
şimdi 4 sene bitince içli dışlı olunca çekinme alınma fln kalmıyo delikafadulden
atlatcaksınız siz de..

daha yenisiniz be şekerimmm ozmnlar biz de öleydik alınmalar kırılmalar fln
şimdi 4 sene bitince içli dışlı olunca çekinme alınma fln kalmıyo delikafadulden
atlatcaksınız siz de..

Maşallahhh
Birde düşün bu zamanın 9 ayıda askerde geçti.
Askerlik bitti,geldi iş için kıbrısa gitti,bir hafta orda kaldı dayanamadı geldi:) Sonra bir süre evde durmak zorunda kaldı.Aslında hep böyle bir karmaşa vardı.Onun içinde zor bir dönem oldu daha yeni yeni atlatıyoruz gibi:Saruboceq:

Allah zorluk göstermesin yaww benim 15 ayı geçti askerde...pff bi daha göstermesin inşşş :Saruboceq:

kızlar ben geldim biraz
dertleşmek istiorummm
şu üç gündür askerim sürekli komutanıyla birlikte merkeze gidiolar bu şöför olarak!
işte mesela sabah 7de çıkıo diger msj hatınıda kaybetmiş kamudan arıo anca
neyse komutan olduğu içinn arayamıoda akşam taa 6 da gelmişler askeriyeye geldik diyede aramadı hemn yemege gitmiş ordan sorada 8de nöbete
nöbet sırasında knşabilioruz normalde biz .
ama knşamadık arkdaşı knşcakmış bunu kamu hatıyla heryöne bedava sınırlı bi ücreti var neyse ona verdi taaa saat11 de geldi niye geç kaldın dedim nöbetten sora egitim yaptırdı komutan dedi ve 11 den 11.20ye kadar knştuk knşmadık uykulu uykulu kapadık.dünde böle bugundee ...
nebilim canım sıkılıoo içimde garip huzursuzluk varniye nöbetteyken arkdaşına verio biz knşlım....
bugun ona kargo yoladım iki paket..
sora işlerim vardı onları halettim dışarda aradı işte nerdesin faln knştuk kaapadı soradan.
nebilim ya böle degişik bi haldeyim.
küçük lafı bile azarlıo gibi gelio knşması bana!
dün gece dediki ehlieyete gidiosun bak isteyerek bi sınav var girmemi istio açıköğretimde onada gir dedi bende bunları halediyim bakarım dedim.
oda gir dedi ısrarla bende şaka olarak böel dion giresim gelmio dur dedim işte hiçgirme falan dedi
sorada uykum var faln hadi yatalım dediöyle işte of yaa
içim sıkılıo zaten beklemek zor bide böle oulncaa

NasıLsın yeşil ...
16 gününmü kaldı kıss hadi hayırLısı bitirdin vaLLa maşallah..
Sende kavuşanLar ünvanını aLıorsun...

canım emoşş bunLar hep asKerLik psikolojisinden..
nasıl diim bizdede özLem oLunca bu haLe geLioruz..
Bende senin gibiydim..
asLında bazen onLara da hak vermeLiyiz çok yoruluyorLar..
Sende sıkma Canım canını herşey oLucağına varır düzeLir..
şimdi sizde özLemde sıkıştırıo seni..
o güzel bişeyde söyLese sen onu yanLışa çekersin..
sıkmayın canını gerçekten bak ...
işallah en kısa zamanda düzeLir aranız...

iyiyim kızz mervem ne olsun vaLLa ...
sözLendim bende pazar günü ...
çok güzeL bi duyguymuş canım yaa..
aLLahım bu duyguyu herkese yaşatır işaLLah..

emossss sevdiceğim askerdeyken bizde böyle zorlu dönemler yaşadık.
Ordaki psikoloji gerçekten çok farklı belki canı bir şeye sıkılmıştır sana yansıtmamaya çalışıyorduk.
Ne bilim sıkma canını herşey düzelir.

yacanımm biz çok içli dışlıyız yani herşyimizi biliriz knşruz falan.
ama nebilim kırılıorum oda normal knşmasıda ters gibi gelio bana böle küçük şeyde sinirleniobugn taksiye bindim otobüs duragı kaldırılmış diye onunla gidiorum yanımda arkdaşım var aradı o sırada taksiciye yeri sölüodum
kim var seninn yanınndaaa diye kızıo lafımıda tamamlayamadım sora ben teli arkdaşıma veriorum dedi sinirlerim benimde zıplıo bişe dyemiom offfyaa o dio bagırıo kızıo
ama benimiçimde patlıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…