Sevdiğini özleyenler buyurun

kuzum kocamla uyandık sabah sarılarak uyandık
yemek yedik terliklerini çıkardı gitti
yastığında kafasının oyuntusu bile kaldı
ama o benim,
bana dediki sen sana emanetimsin iyi bak kendine

ama o benim,

:gitme::gitme: senağlamasenağlama
off abluş durup durup böle yazıp vuruyosun beni yaa

Az nazımı kahrımı çekmediniz ..Allah razı olsun hepinizdennn.Allah gönlünüze göre versin ..Bu aksamda ıdare edin beni .....allahım lütfen arasinnnnnnnnnnnnnn.......

bitanecim öle şey mii olurr yaa tabi birbirimizi DİNLİCEZZZ BU ÇEKMEZ DEĞİLDİRR
burdaa kardeşçe dostçaaa ortam varrr BEN BUNU ÇEKMEK OLARAK GÖRMÜYORUMMM!!
KİMSE GÖRMÜYORDURR YANILDIĞIMIDA DÜŞÜNMÜYORUM!!!

cnm hayat bizi kopartırken bi anlamda da birleştiriyorr!!!
bak zamanın geçmesi demet marta gitmek demekte değil mdiir?
yani ayşe ablamın dediği gibi ayrılık kavuşmak demektirr...
bu izin geçti şimdi sıra geldi mart ayının gelmesine herşey kademe kademe düşüyo

Ben yatıyorum arık, hepinize iyi geceler.. Mervecim canını sıkma sen de.. Bak Çorlu'daymış hem ne kadar şanslısınız.. Sakinleştirici falan da alma canım, bir güzel uyursan hiç bir şeyin kalmaz..
Öpüyorum hepinizi..

ama o benim,

Ablacım dün akşamda böyle söyledin ya buqun hak verdim sana ilk kez onu yolladıkdan sonra gittim evlerine annesine destek olayım diye ama mahvoldummmm....Esyaları fanılyesi terlıklerı cay ıctıgı bardak yaslandığı yastık dokunmayı bırak ablacım bakamadm bile.. sevdıgı sarkıları cd cekmıs bana dınlıyım dedım cdye bıle ellıyemıyorummmm .. Çok kırdım üzdüm onuu kıymet bılmedım çokk üzgünümmmm

mervecim töbe yareppim sanki kötü bişi olmuş gibi konuşuyosun ama...

bizim Trakyada derler ki,

'Allaayın (Allahın) gücüne gider..'

vallahi yapma böyle, 6 aydır yaptığı aynı şeyi yapacak...sağlığı huzuru yerinde olacak ve sen mutlu oldukça o da mutlu olacak.

aprilim kızma bu akşam idare edin yarın sabahada onsuz uyanıcam yarında idare edin sonra toparlarım kendiimi ..Şafak saymayada ara veriyorum bi süre hatta uzun bi süre......

iyi geceler canlarım...gece sadece 2 saat uyuyabildim sıcaktan...bayılmak üzereyim...

kendinize ii bakın....

mervecim hadi güzelce uyu yavrumm, her şey çok güzel olacak...

kuzularrr ablanızda yatsın
yarın okula gidecek para kazancek
hepinizi çok çok seviyrum
mervem yüreğinden öpüyorum

bnm çıkmam gerek hepinizi çoook öpüyorum mervem cnm lütfen dhaa iyi olmaya çalış bizim için AŞKIN için ailen için....

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim .Allah sizi başımdan eksik etmesin =)

Bebeğim küçük askerim allaha emanetsin terk derdimiz hasret olsunn seni çok seviyorum..

dinliyemiyorum aşkımın çektiği cddeki şarkıları yabancı olmasına rağmen hızlı şarkılar olmasına rağmen dinliyemiyorumm..Nefesim kesiliyo sanki....

gunaydın kızlar
mervecım Allah kavustursun canım uzme kendını bukadar
bak sanada yakınmıs hem dayanamadın hasretıne atlar otobuse gıdersın
rahatı ve saglıgı ıyı olsunda bugunlerde gececek elbet:1hug:

Günaydınnn

Tüm geri kaldığım konuları tek tek okudum.
Mervecim üzme kendini canım.
Allah hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah sevdiceğinin.
Zor biliyorum ama inan bana geçiyor her geçen gün biraz daha güçleniyor aradaki bağ.
Eftalyanında dediği gibi sağlık olduktan sonra aranızdaki tel engel zaman olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…