Sevdiğini özleyenler buyurun

hatasını anlasa bıle nasıl unutlurkı o sozler Allahım yardım et bana nolur
ben nasıl davranıcagımı sasırdım sakınles oyle konusalım dedım ama ne konusmak nede sesını duymak ıstemıyorum ayrılmak ıstıyorum bende ama orada kendıne bısey yaparsa vıcdan azabından olurum oyuzden bısey dıyemıyorum
bılıyormusunuz sadece ısım oldugu ıcın sonra konusalım kapatmam gerekıyo dedım dıye cıktı tartısma ve buralara kadar geldımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım belliki içten gelerek söylenene sözler değil.
Sen o şekilde konuşunca belli ki kırıldı sinirlendi çünkü ordaki belkide tek mutluluk kaynağı sensin.Lütfen moralini bozma.Askerdeki birinin sözlerini çokda ciddiye alma.bu sadece sevdiğin değil askerde olan herkes için geçerli.Umarım en hayırlısı olur.

saol canım bende en hayırlısını ıstıyorum Allahım guc versınde su askerlıgı atlattıktan sonra artık devam edermıyız etmezmıyız ozaman karar verıcez

saolun kızlar saglıklı dusunmemede yardımcı oldunuz hakkınızı odeyemem gercekten
nekadar zor bıseymıs bu askerlık

cnm her zaman birbirimize yardımcı destek olucaz..
şnsan anlatmakla bile rahatlar...
her zaman birlikteyiz yok bundan ötesi...

askerlik ne zormuş lafınaa gelincee
BUNDA DAHA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK HAKLISIN
bunaldım vallahaa yaa tam 105 gün vAR allah'ım aklımı almadan geçirt

saol canım bende en hayırlısını ıstıyorum Allahım guc versınde su askerlıgı atlattıktan sonra artık devam edermıyız etmezmıyız ozaman karar verıcez

Canım böyle zor dönemler hepimiz geçirdik halada geçiriyoruz.
Ben aranızdaki sevginin çok güçlü olduğuna inanıyorum.
Elbet buğünlerde geçicek ve herşey dilediğin gibi olucak.
İnan bana en doğru olan şekilde davranmıssın.
Helal olsun valla gerçekten çok güçlüsüna.s.

saolun kızlar saglıklı dusunmemede yardımcı oldunuz hakkınızı odeyemem gercekten
nekadar zor bıseymıs bu askerlık

Zordurr zorduu...
Ama bitiripte geldiği gün inan bana dünyalar senin olucak.
O kadar çok gurur duyucaksın ki kendinle sevdiğince.
Çünkü birçok ilişkinin sahte olduğu şu zamanda biz beklemeyi tercih ettik.
İyi günde ve kötü günde diye bir söz vardır bilirsin işte biz bu sözün doğruluğuna inanan kesimiz.İnan bana burda sizlerle konuştukça yaptıklarımın ne kadar çocukça olduğunu daha iyi anlıyorum.Hep karşı taraftan beklemek ve alttan alamamak bir ilişki için en büyük sorun.Sen bunu başarıyorsun ne mutlu sana.Umarım bir gün bende senin gibi sabırlı olabilirim.

biter yeşilim biter merak etme sen ama cidden sıkıcı bende pazara çıkcam çok sıcak çıkamıyorum..

kızlar azonce bı gul aldım nısanlımdan ısyerıme gondermıs
ustundekı nottada senı cok sevıyorum umarım affedersın melegım yazıyordu:kedi:

kızlar azonce bı gul aldım nısanlımdan ısyerıme gondermıs
ustundekı nottada senı cok sevıyorum umarım affedersın melegım yazıyordu:kedi:

Çok sevindimm canım yaaahihoyyythihoyyyt
Bak sana söylemiştik bir anlık bir sinirle söylenmiş sözler ve davranışlar.
Allah bir gün banada senin kadar uslu olmayı nasip etsin inşallajj:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…