hatasını anlasa bıle nasıl unutlurkı o sozler Allahım yardım et bana nolur
ben nasıl davranıcagımı sasırdım sakınles oyle konusalım dedım ama ne konusmak nede sesını duymak ıstemıyorum ayrılmak ıstıyorum bende ama orada kendıne bısey yaparsa vıcdan azabından olurum oyuzden bısey dıyemıyorum
bılıyormusunuz sadece ısım oldugu ıcın sonra konusalım kapatmam gerekıyo dedım dıye cıktı tartısma ve buralara kadar geldımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm yaa üzüldüm gerçektenn o orda tek ya seninle konuşmak sitiyodur konşuamamış tersliği üstüne glemişi...
Canım belliki içten gelerek söylenene sözler değil.
Sen o şekilde konuşunca belli ki kırıldı sinirlendi çünkü ordaki belkide tek mutluluk kaynağı sensin.Lütfen moralini bozma.Askerdeki birinin sözlerini çokda ciddiye alma.bu sadece sevdiğin değil askerde olan herkes için geçerli.Umarım en hayırlısı olur.
saol canım bende en hayırlısını ıstıyorum Allahım guc versınde su askerlıgı atlattıktan sonra artık devam edermıyız etmezmıyız ozaman karar verıcez
saolun kızlar saglıklı dusunmemede yardımcı oldunuz hakkınızı odeyemem gercekten
nekadar zor bıseymıs bu askerlık
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
kızlar azonce bı gul aldım nısanlımdan ısyerıme gondermıs
ustundekı nottada senı cok sevıyorum umarım affedersın melegım yazıyordu:kedi:
biter yeşilim biter merak etme sen ama cidden sıkıcı bende pazara çıkcam çok sıcak çıkamıyorum..
kızlar azonce bı gul aldım nısanlımdan ısyerıme gondermıs
ustundekı nottada senı cok sevıyorum umarım affedersın melegım yazıyordu:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?