Sevdiğini özleyenler buyurun

AnLıorum Canım inan Bana seni çok iyi anLıorum..
Benimkide askerdeyken tek başıma teksiye bindiğim için kızmıştı..
teLi suratıma kapatıordu yine arayan kendisi oLuyordu...
yakında düzeLir canım sıkma canını...

ayy nebilim kızlarr yaaaa sorada kendime kızıorum onu sıkıomusun emos diorum içimden offff ben bişe yapmıorum yinede ona üzülüorum bende bi anormallik var delirdim heraldeeeee

Emoşum üzülme askerlik psikolojisi biliyorsun iştee moralini çok bozmamaya çalış düzelir tatlım zor dönemler geçiriyoruz hepimiz ama atlatıcaz Allahın izniyle yerimseniben

Emoşum üzülme askerlik psikolojisi biliyorsun iştee moralini çok bozmamaya çalış düzelir tatlım zor dönemler geçiriyoruz hepimiz ama atlatıcaz Allahın izniyle yerimseniben

inş cnmmmmmmmmmm
benim ver herkesin allah yardımcısı olsun.
hergün burda başka kırılan kalpler duya duya yıpranır olduk.
muhurlükaderimde üzgün ayrıldı burdan tatilde merve üzgündü yüzügü kaptı sustu o:)
gelsin sorcam onaa

Ama üzüntülerimizin sonunda hep mutluluk var mutluluk olacak canım yerimseniben kendi kendimizi üzmiyelim iyi düşünelim hep

(Bana şafak yaradı =) azalınca sakinledim poliyanna gibi oldum )
:roflol:

nergisimmm iyiyim v-canım allaha şükür:)
Biliyon biz tezkereyi alanlar kısmındayız daha ne olsun.
Ama hala bir alışma dönemidir gidiyor.Birde bizim ilk zamanlarımız askerde geçti ya hani böyle birlikte olmaya alışamadık henüz.Askerliği arıyorum bazen öyle alışmıştım çünkü.Ama bunlarıda atlatırız elbet yeterki kalpler bir olsun.:asigim:

Ama üzüntülerimizin sonunda hep mutluluk var mutluluk olacak canım yerimseniben kendi kendimizi üzmiyelim iyi düşünelim hep

(Bana şafak yaradı =) azalınca sakinledim poliyanna gibi oldum )
:roflol:

amann allah bozmasınnnncnm ben bi duşa girersem senin gibi olurum sanırım şafak 319
banada hak verin yaaa
offf offf.
öpüorum kızlar sizi

Canım önemli olan kalben bağlı olmanız.Elbet zor zamanlarınız olucak ama geçicek atlatıcaksınız sen sıkma canını bak herşey yoluna girer.biz ilk zamanlarımızı askerde geçirdik birlikte olmamız gerekirken ayrıydık.Öyle alıştım şimdi bir bocalama döneidir gidiyor.En azından huyunu suyunu biliyorsun geldiğinde herşey alıştığın gibi eskisi gibi olcak.Şimdi düşünüyorum da keşke inat etmeyip askerden önce evet deseydim ama herşey nasip kısmet tabi...

amann allah bozmasınnnncnm ben bi duşa girersem senin gibi olurum sanırım şafak 319
banada hak verin yaaa
offf offf.
öpüorum kızlar sizi

319 daha dün gibi.
Ama bak geldi ve aylar oldu.
Bir gün gelecek sende benim gibi kavuşacaksın ve 319 daha dün gibi diyeceksin.
Sabır ve zamann hep birlikte atlatıcazz:1hug:

slm kızlar napyosunuz
nısanlımla kavga ettık acayıp sınırlı ve gergınım
o ayrılmak ıstıyorum dedı ben ıstemıyorum dedım ben yuzugu cıkardım bıle sende cıkar dedı senı sevdıgım gune yazıklar olsun dedı off bu kelımelerı yuta yuta sıstım artık dayanamıcammafoldumben

cnm asker piskolojisi dicem ama bu abartılı olurr...
yaa bilemiyorum ama belki cnı çık sıkkındırr
faakat böle dememeliydi...

Çok ileri gitmiş askerlik psikolojisi bile olsa söylememesi gerekiyordu canım lmaz: bence hiç bişey söyleme ne olumlu ne olumsuz bi süre kendi halinde bırak üzülme tatlım =(((

Canı bir şeye sıkılmıştır canım sonuçta orda neler yaşadığını nasıl bir psikolojide olduğunu bilemeyiz.Yinede gerçekten çok üzücü bir konuşma olmuş.Ama sabırlı olmalısın.Ben bunu başaramazdım ama sakin davranmakla en güzelini yapmışsın.Eminim hatasını anlıcaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…