Sevdiğini özleyenler buyurun

evet nilay sensin bizim nekss:) anlat bakem gali sen ilk öncede nerde sevgilin işe başlamıştı enson şimdi nerede? öyle hemen gurur yapma tatlım ayrılık enson düşünecegin şey olsun

Yok anacım 3.5 senedir naz yapmıyorum diye oluyo bunlar, azıcık burnu sürtsün :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3Şeniz

bursaya gelinca atla sende gel kıs bisde kalırsın yerimseniben
işşallah güsel bi yere çıkar tayininiz :Saruboceq:

ohooo hemen ne bittisi nilay
belki çok yoğundur dur bakalım

Ablacım ama cumadan beri hiç mi fırsatı olmadı allah aşkına.
Tamam bende boş yere gerdim ortamı farkındayım ama en azından bir şeyler yazabilirdi.
Hem sinirlendiğimi bile bile dalga geçer gibi konuşan kendisiydi.
Buğün msn açıktı ama oda olmayabilir çünkü kuzeni filan açıyor genelde çalışıyorda olabilir ama bilmiyorum.bunu bile haber verme gereği duymuyor.Zaten aradım meşgule verdi.Daha hayatta aramam.Yada mesaj mı atim derdin ne diye bilmiyorumm kafam çok karışıkkmafoldumben

evet nilay sensin bizim nekss:) anlat bakem gali sen ilk öncede nerde sevgilin işe başlamıştı enson şimdi nerede? öyle hemen gurur yapma tatlım ayrılık enson düşünecegin şey olsun

Evet canım benim
Askerlik çoktan bitti.
Sevdiğimde kıbrısa gitti geldi şimdi istanbulda.
İşe girdi arada sırada şehir dışına çıkıyor ama bir haftayı geçmiyor geliyor.
Valla canım bilmiyorum bu kadar düşüncesizde davranılmaz.
Bak konuşalım hiç bir şey yokmuş gibi davranıcak biliyorum.
Ben yine kendimi yediğimle kalıcam o yüzden sabırlı olmaya çalışıyoruım ama bitirmekde aklımdan ge.miyor değillmafoldumben

yok tatlım bak ona en buyuk ceza ona onun gibi davranmaktır.. bırak arama elbet arıcak eli mahkum o aradıgındada sen meşgule ver.. bak nasıl pervane olucak ozaman peşinde görürsün..o şuanda sana ceza verıyor ama sende onu o sana ceza verdi diye ceza verıceksın.

Zaten şu ana kadar hep öyle davranan ben oldum be canım..
Sonuçta oda insan onunda kendine göre sorunları var ben hak ettim aslında bunu çok çektirdim çocuğa.Sabırda bir yere kadar.Buraya yazınca insan daha mantıklı yaklaşıyor olaylara.Olumlu yada olumsuz sonuca bağlanıcak...

ahh çocuk yaaaa
şu sevdiceğine biraz yumuşak davransan ölürmüsün balım ya

Biliyorum ablacım yaa
Gerçekten toprlamaya çalıştı ben kişi kartımdan resmimi kaldırdım oda sen kaldırırsan ben koyarım dedi gülümsedi ben yine tersledim...Sanırım beklemek tek çözüm ani kararlar almamam gerekiyorrr...

hee kendinde kabul edıyorsan suclu oldugunu ozaman işler değişir canım.. özrünü diliceksin..

kızlarrr soğan halkası tarifini yaptım bu siteden varyaa süperrr bişii

oy oy benim canıma bak sen maharetliymişş kaydirigubbakcemile5

Yok anacım 3.5 senedir naz yapmıyorum diye oluyo bunlar, azıcık burnu sürtsün :dilcikar:

canımm naz güzeldir ama sen de mutsuz olma bu süreçte... :Saruboceq:

hadiii güzel bir mesaj at ona
deki çok özledim sesini

bence de Aroram haydi bir fırsat daha ver kuzum opuyorumnanaktan a.s

başka bir konuya yazdım nilayım burayada kopyalalyayım
aşkla gurur hiçbir zaman yanyana durmaz
eğer seviyorsan gurur yapmayacaksın
gururunla kaldığında gururun seni mutlu edecekmi
boşanınca birşeyler kırılıyor ve birleşsenizde eskisi gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…