Sevdiğini özleyenler buyurun

ay hakkaten pembeyi napçaklar yaaaaa

ben de şu KK kartından alayım bir zahmet, cinsellik topikinde yarım kalan fırtınama devam edeyim
:smiley-cool: :dance:

Aradı ablacım konuştuk...
Söyledim neden yazmadın dedim.
Ne kadar yoğun çalıştığımı sen biliyorsun 7/24 çalışıyorum kaçta geldiğim belli olmuyor dedi.Bende bir mesaj yazıcak kadarda zamanın olmuyor mu dedim.Uzatmam mesajı sen yazdın ben yazdım olayı eskide kaldı dedim.Hee büyüdün yani dedi.Bende evet büyüdüm dedim.Madem büyüdün şakayı neden kaldıramıyorsun dedi.Bende amcaoğlunun yanında yazdığını düşündüm dedim.Sence ben onun yanında öyle gülermiyim dedi.Bende ne bilim dedim.Çocuksun işte dedi:kedi: Madem merak ettin neden aramıyorsun dedi.Sen hep müsait oluyorsun benim işteki durumu biliyorsun dedi.sonra eve geldi o.Seni seviyorum dedik yine teli kapatıken kapadık...

Söylediği herşeyde çok haklı.İşi yaz nedeniyle çok yoğun geçiyor eve çok geç geliyor.Birde ailede bir takım sorunlar var şu ara hepsi onun üzerinde.Bende hafta içi işten çıktıktan sonra arkadaşlarımla zaman geçirip kafama göre takılabiliyorum.Ctesi pazarda tatilim üstelik...bunların hepsinin farkında olduğumu söyledim...En azından onu anladığımı bilmeli...

ayyy rahatladım yemin ederim
çok iyi bir çocuk faruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…