Sevdiğini özleyenler buyurun

Kıskançlığı yüzünden kavga ediyorduk 2 haftadır, ilişkiye bakış açımız düşünce yapımız farklı diye arkadaş kalalım dedi.. Peki mademse dedim ben de..
çok şaşırdım kuzum yaa :1shok:. en kısa zamanda barışırsınız yine elbet sevgili modunda devam edersiniz opuyorumnanaktan. uzaktasınız yaaa zor tabiikide, bizdede cok oluyordu önceleri. Aşkımı hep onu herşeyiyle çok kıskanıyordum, özlem insanı bazen yıpratıyor. yapmayacak şeylere ittiriyor bence. başkaları görüyorda, niye ben aşkımı göremiyorum her istediğim anda diye kavga edip duruyordum sevgilimle. çok şükür bunu aştık artık. sizde bu durumu aşacağınızdan eminim ve bildiğim kadarıyla yeni bi ilişki değil sizinki ? değilmi?? Şeniz.
onun bakış açısı nasılki ? sen niye ayak uydurmuyon bakim, merak ettim doğrusu :mymeka:. hep ben hep ben olmaz :1closedeyes:
kim haklı kim haksız bizde bi görelim bakalım

Biz 3.5 senedir tanıyoruz brbirimizi.. 2 sene çok yakın bir arkadaşlık dönemimiz oldu.. 1.5 senedir de birlikteydik.. Sorunuuz şu ki, askere gideceği belli olduğu andan itibaren aşırı kıskanmaya ve kısıtlamaya başladı beni.. Ben bunlara alışkın değilim, biz hiç kısıtlamadık birbirimizi.. Bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler.. O yüzden bocalıyoruz şu anda.. O sahiplenmeyi kısıtlamak olarak algılıyor.. Fikir ayrılığımız bu yüzden.. Arkadaş kalmak istemesi sanırım bir süre zaman vermek için ilişkiye.. Ya da ben öyle olduğunu umuyorum.. Bir süre hem kendisini hem beni tartacak, keza ben de öyle. Bakalım ne olacak CADIARZU

anladım canım. Şimdi askere gidecek yaaa onun piskolojısı var üstünde, kaybetme korkusu var belki ne bilim. sende anlayış göster kuzum yaaa :1closedeyes:. Araya mesafe koymayın bence bir ilişki için hiç iyi değil canım.ilişkiyi çok yıpratır diye düşünüyorum ben :1hug:

bende aynı fikirdeyim
denise cim ismin ne demek balım

Şu an her şeyi ona bıraktım canım.. Müdahale etmek istemiyorum.. Madem askerlik psikolojisi, kendini toparlasın bir süre.. Umarım yazık etmez bize.. :sm_confused:

oyy kuzum gelmiş
daha iyisin değilmi
askerin aradımı

Ablamm benimm ay mıncırdım yanaklarını =))
Aradı ablam çarşıdaydı buqunn yerım ben onuu =)
Ablacımm çok şiddetli fırtına varmış orda havalımanı ucmuş havalarda tvde haberlerde ızledım sonrada askım elektrıkler gıdebılır telefonlar calısmayabılır haberın olsun dedı..
Neseki qeçmiş dün buqun daha iyimiş havaa ..

Ablacımm konuş evdekilerleee qelince hemen yapalım nişan diyoo çok heycanlıyımm =)

Aroramm konuyu tam takıp edemedım hayırlısı olsun canımm bi isteğin arzun varmı ?

mervecim hoşgeldinopuyorumnanaktanaskerin geldi ve gitti nası geçti izin anlatsana..
cici verdiğin linki açtım ve okudukça böle oldum:1shok::1shok::1shok:gizli bir homu vakası:1shok:

bende aynı fikirdeyim
denise cim ismin ne demek balım
anlamadım pardon :uhm:

Ben qeldimmmmmm çokk özledimmmmmm sizii =) opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan

Şu an her şeyi ona bıraktım canım.. Müdahale etmek istemiyorum.. Madem askerlik psikolojisi, kendini toparlasın bir süre.. Umarım yazık etmez bize.. :sm_confused:
şimdi oraya gelicem heeeeee Çok üzgünüm çoook. ne demek ''madem askerlik piskolojisi kendini toparlasın bi süre'' kendi bildiğini okuma, inatçı olma :mymeka:. biraz alttan alsan ölürmüsün klava:. birazda onun açısından düşünmeye çalış. senolsan belki daha da çok kıskanç ve farklı tavırlar sergilerdin değilmi..

:roflol:

Ben alttan almam o suçlu :dilcikar:
Pişman olup 2 güne kadar gelmesse saçlarımı 0a vurdururum o kadar da kesin konuşuyorum :1ninca:

mervecim hoşgeldinopuyorumnanaktanaskerin geldi ve gitti nası geçti izin anlatsana..
cici verdiğin linki açtım ve okudukça böle oldum:1shok::1shok::1shok:gizli bir homu vakası:1shok:

Abooooooooo kızz senmii qeldinnnnnnnn =))
Anammm nasıl özledimm seniii sordumdaa kaç kezz hee nerdeydin nabtın cezalıymıydınn..Sen yokken neler oldu nelerrr askerım qeldi gitti ..Liseli aşıklar gibi herşeyii sorun yaptımm burnundan getirdimm kıskanclık krızlerım tuttu qenedee vazgeçmedi bendenn =)opuyorumnanaktan

Gitti işde perşembee qünü buqun kendime qeldimm çarşımızz vardıı =) Evlenme teklifi etti bana yüzük almış bidee aramızda küçük bişiler oldu oda benım yüzümdenn o ciddi olmasını çok istiyodu ..=) bugun konustuk qene ısrarla konus aılenle dıyoo bakalım cok heycanlıyımm =)
:lepi:

ben geldim yahu hiç özlemedizmi beni anacımmmmmmmmmmmmmmm denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:gitme:

:roflol:

Ben alttan almam o suçlu :dilcikar:
Pişman olup 2 güne kadar gelmesse saçlarımı 0a vurdururum o kadar da kesin konuşuyorum :1ninca:
naz yapıyoruz galiba anlaşıldı haımefendi kaydirigubbakcemile3. umarım en kısa zamanda yine eski halinize dönersiniz o zaman. sende 0 a vurdurmak zorunda kalmazsın kuzum

deniseciğim isminin anlamı nedir
mervem çok sevindim daha iyi olmana
Bi anlamı yok canım. fransızca bi isim işte. annemler koymuş walla benim bi suçum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…