ben geldim yahu hiç özlemedizmi beni anacımmmmmmmmmmmmmmm denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:gitme:
Abooooooooo kızz senmii qeldinnnnnnnn =))
Anammm nasıl özledimm seniii sordumdaa kaç kezz hee nerdeydin nabtın cezalıymıydınn..Sen yokken neler oldu nelerrr askerım qeldi gitti ..Liseli aşıklar gibi herşeyii sorun yaptımm burnundan getirdimm kıskanclık krızlerım tuttu qenedee vazgeçmedi bendenn =)opuyorumnanaktan
Gitti işde perşembee qünü buqun kendime qeldimm çarşımızz vardıı =) Evlenme teklifi etti bana yüzük almış bidee aramızda küçük bişiler oldu oda benım yüzümdenn o ciddi olmasını çok istiyodu ..=) bugun konustuk qene ısrarla konus aılenle dıyoo bakalım cok heycanlıyımm =):lepi:
özlemezmiyiz bebeğimmm
bugün çok hareketliydi burası[/QUOTEkaçırdım desene pazar bereketidir ablaalkisalkisalkisneler yaptınız
ooooyyyyyyyyyyyy kuzum gelmiişşşş
hoşgelmiişşş sefalar getirmmişşşşşş opuyorumnanaktan
özledim özledim çok özledim Şeniz
iyi bitanesi özlem iş güç uğraşıyom işte. akşam da KK da dolanıym opuyorumnanaktan. sen iyisin kuzum ?nbr arım balım peteğemmmmm ne var ne yok özlem böceğe:dance:
Amin :Saruboceq:Kızlarr askerimlee konuşuyodumm yatıcakmışşşşş =) Allahım sen onu benim başımdan eksik etme =)
iyi bitanesi özlem iş güç uğraşıyom işte. akşam da KK da dolanıym opuyorumnanaktan. sen iyisin kuzum ?
amin mervecim aminnn:Saruboceq:=))
kuzum hoş geldin canım nasılsın?bu arada bende aşkımla msjlaşıyorum:asigim:
badem gözlüm aramadı yaaa :gitme:
merve bitanem bende şükrediyorum valla
kuzumm niymiş bu izmir işi
iyyiim balım mutluyum kutluyum huzurluyumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsen kafama soktun şu izmir işini düşünüyom:uhm::uhm:
badem gözlüm aramadı yaaa :gitme:
merve bitanem bende şükrediyorum valla
kuzumm niymiş bu izmir işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?