Sevdiğini özleyenler buyurun

yok ben asonun basın danışmanıyım:roflol:senmi geldin die deli:roflol::roflol:hani ne zaman geldin falanda değil,alemsin sen ya:lepi:evet mervecim mapustaydımlen kızım nie bezdirdin çocuğu deli:mymeka:çok sevindim delikafaduldenevlenme teklif etti demek:asigim:çeneni tutta çocuk yok yakınken vezgeçmesinnaniknanikhadi allah kavuştursun,allah tamamına erdirsin bebeğimŞeniz

amin mervecim aminnn:Saruboceq:=))
kuzum hoş geldin canım nasılsın?bu arada bende aşkımla msjlaşıyorum:asigim:

iyi bitanesi özlem iş güç uğraşıyom işte. akşam da KK da dolanıym opuyorumnanaktan. sen iyisin kuzum ?

iyyiim balım mutluyum kutluyum huzurluyumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsen kafama soktun şu izmir işini düşünüyom:uhm::uhm:

badem gözlüm aramadı yaaa :gitme:
merve bitanem bende şükrediyorum valla
kuzumm niymiş bu izmir işi

Ablacım onunla vakit geçirmek dünyanın en qüzel şeyi nerdeyse 5 sene olucakk hala ilk günki gibi heycanlıyımm seviyorum onu .... Her saniyesinde mutluyumm ..... Yaşım erken ama evlenicemm qelinceee bekliyememm daha fazlaaaa:asigim:

iyyiim balım mutluyum kutluyum huzurluyumsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsen kafama soktun şu izmir işini düşünüyom:uhm::uhm:
düşünülecek bi durum yok balım, hemen müsait bi zamanında ayarla derim
yerimseniben aaahhh aşşkk aahhhh opuyorumnanaktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…