arar abloş merak etme,müsait olmadı demekki:gitme:
kuzumat o zaman sende hedi:jeyyar:
düşünülecek bi durum yok balım, hemen müsait bi zamanında ayarla derimyerimseniben aaahhh aşşkk aahhhh opuyorumnanaktan...
nasıl ters yaaa :uhm: sabahın köründede var. akşamda var hep yerimseniben.bacım benimkinin yanına gidem diyorumda izmire br hafta sonu da uçak saatleri çok ters :çok üzgünüm:
nasıl ters yaaa :uhm: sabahın köründede var. akşamda var hep yerimseniben.
eee tamam işte sabahtan cık evden yerimsenibendenizim uçak saatleri çok ters be bacım 7 de var ilk uçak:uhm:
merve ayrılık yaramış sana valla aferin
dinle ablayı böyle Şeniz
hemen karamsar görme herşeyi ayarlicaz dediysek ayarlicazsaBİHA gökçenden binicem bize 1 saat uzaklıkta benim 6 da falan çıkmam gerek yani
Ablacım ayrılmadıkkı hiçç o akşamın ertesi qünüde süpris yaptıya ucuz kurtardıkk =)
Genede mutsuzluklarımdan dersler çıkarıyorum tabiykii =)opuyorumnanaktan
hemen karamsar görme herşeyi ayarlicaz dediysek ayarlicaz
Ayy mesajını görmedim ablacım açtım valla.. Aradı az önce.. Napıyosun dedi, gayet iyi bi ses tonuyla iyiyim dedim.. İyisin yani öyle mi dedi.. Evet dedim.. Üzülmüyo musun hiç dedi? Yoo niye üzüliyim ki sen çok iyi bi arkadaşsın seni kazandığım için mutluluk duyuyorum dedim.. Ben üzülüyorum ama dedi.. Pişmanlık duyacağın kararlar alma o zaman dedim.. Sonra ben seni sevdiğim için kıskanıyorum dayanamıyorum sen de erkek olsan sen de anlardın, orda tek başınasın başına bi iş gelse ben 10 saatlik yolu nasıl gelicem senin yanında olucam bunları düşünüyorum hep dedi.. Psikolojim bozuldu yemin ediyorum, bi taraftan iş durumları, bi taraftan askerlik, nolur sen de beni anla dedi.. Ben seni anlıyorum o yüzden de kararlarına saygı duyuyorum dedim.. Ama sen de benim giyim tarzıma saygı duy, ben nerede nasıl davranmam gerektiğini nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Bak o kadar problemin varmış bir de bunları düşünüp canını sıkma dedim.. Beni seviyo musun diye sordu.. Kendimden bile çok seviyorum dedim.. Beni hiç bırakma tamam mı dedi :kedi:aroram varmı bi gelişme
ama tlflarına çıkma
aradığında açtığında dışarıdayım de
kıskansın
bendeeeee bendeeeee seviyom zemuszemus opuyorumnanaktanseni seviyorum yahuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
işi biliyon yevrımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2attım bilem en duygusalından hemdeŞeniz
Ablacım onunla vakit geçirmek dünyanın en qüzel şeyi nerdeyse 5 sene olucakk hala ilk günki gibi heycanlıyımm seviyorum onu .... Her saniyesinde mutluyumm ..... Yaşım erken ama evlenicemm qelinceee bekliyememm daha fazlaaaa:asigim:
Ayy mesajını görmedim ablacım açtım valla.. Aradı az önce.. Napıyosun dedi, gayet iyi bi ses tonuyla iyiyim dedim.. İyisin yani öyle mi dedi.. Evet dedim.. Üzülmüyo musun hiç dedi? Yoo niye üzüliyim ki sen çok iyi bi arkadaşsın seni kazandığım için mutluluk duyuyorum dedim.. Ben üzülüyorum ama dedi.. Pişmanlık duyacağın kararlar alma o zaman dedim.. Sonra ben seni sevdiğim için kıskanıyorum dayanamıyorum sen de erkek olsan sen de anlardın, orda tek başınasın başına bi iş gelse ben 10 saatlik yolu nasıl gelicem senin yanında olucam bunları düşünüyorum hep dedi.. Psikolojim bozuldu yemin ediyorum, bi taraftan iş durumları, bi taraftan askerlik, nolur sen de beni anla dedi.. Ben seni anlıyorum o yüzden de kararlarına saygı duyuyorum dedim.. Ama sen de benim giyim tarzıma saygı duy, ben nerede nasıl davranmam gerektiğini nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Bak o kadar problemin varmış bir de bunları düşünüp canını sıkma dedim.. Beni seviyo musun diye sordu.. Kendimden bile çok seviyorum dedim.. Beni hiç bırakma tamam mı dedi :kedi:
Kanımca barıştık :asigim:
Ayy mesajını görmedim ablacım açtım valla.. Aradı az önce.. Napıyosun dedi, gayet iyi bi ses tonuyla iyiyim dedim.. İyisin yani öyle mi dedi.. Evet dedim.. Üzülmüyo musun hiç dedi? Yoo niye üzüliyim ki sen çok iyi bi arkadaşsın seni kazandığım için mutluluk duyuyorum dedim.. Ben üzülüyorum ama dedi.. Pişmanlık duyacağın kararlar alma o zaman dedim.. Sonra ben seni sevdiğim için kıskanıyorum dayanamıyorum sen de erkek olsan sen de anlardın, orda tek başınasın başına bi iş gelse ben 10 saatlik yolu nasıl gelicem senin yanında olucam bunları düşünüyorum hep dedi.. Psikolojim bozuldu yemin ediyorum, bi taraftan iş durumları, bi taraftan askerlik, nolur sen de beni anla dedi.. Ben seni anlıyorum o yüzden de kararlarına saygı duyuyorum dedim.. Ama sen de benim giyim tarzıma saygı duy, ben nerede nasıl davranmam gerektiğini nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Bak o kadar problemin varmış bir de bunları düşünüp canını sıkma dedim.. Beni seviyo musun diye sordu.. Kendimden bile çok seviyorum dedim.. Beni hiç bırakma tamam mı dedi :kedi:
Kanımca barıştık :asigim:
işi biliyon yevrımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
kız kına gecende yalandan ağlamış gibi yap bari çok sırıtma:roflol:bu kına gecesinde ağlamaz aldı kocayı die kahkaha atar:smiley-cool:valla bizimde 3 sene oldu deli gibi aşığım bi gram eksilmedi aksine artıyoklava:gıcık oluyorum:çok üzgünüm::asigim:
zemuszemus
Ben de çok sevindimmm.. Ayy aşığım ben bu adama :asigim:
Ayşe ablam ellerinden öperim.. Sen bu işi biliyosun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?