Sevdiğini özleyenler buyurun

aroram varmı bi gelişme
ama tlflarına çıkma
aradığında açtığında dışarıdayım de
kıskansın

aroram varmı bi gelişme
ama tlflarına çıkma
aradığında açtığında dışarıdayım de
kıskansın
Ayy mesajını görmedim ablacım açtım valla.. Aradı az önce.. Napıyosun dedi, gayet iyi bi ses tonuyla iyiyim dedim.. İyisin yani öyle mi dedi.. Evet dedim.. Üzülmüyo musun hiç dedi? Yoo niye üzüliyim ki sen çok iyi bi arkadaşsın seni kazandığım için mutluluk duyuyorum dedim.. Ben üzülüyorum ama dedi.. Pişmanlık duyacağın kararlar alma o zaman dedim.. Sonra ben seni sevdiğim için kıskanıyorum dayanamıyorum sen de erkek olsan sen de anlardın, orda tek başınasın başına bi iş gelse ben 10 saatlik yolu nasıl gelicem senin yanında olucam bunları düşünüyorum hep dedi.. Psikolojim bozuldu yemin ediyorum, bi taraftan iş durumları, bi taraftan askerlik, nolur sen de beni anla dedi.. Ben seni anlıyorum o yüzden de kararlarına saygı duyuyorum dedim.. Ama sen de benim giyim tarzıma saygı duy, ben nerede nasıl davranmam gerektiğini nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum.. Bak o kadar problemin varmış bir de bunları düşünüp canını sıkma dedim.. Beni seviyo musun diye sordu.. Kendimden bile çok seviyorum dedim.. Beni hiç bırakma tamam mı dedi :kedi:

Kanımca barıştık :asigim:

attım bilem en duygusalından hemdeŞeniz
işi biliyon yevrımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

kız kına gecende yalandan ağlamış gibi yap bari çok sırıtma:roflol:bu kına gecesinde ağlamaz aldı kocayı die kahkaha atar:smiley-cool:valla bizimde 3 sene oldu deli gibi aşığım bi gram eksilmedi aksine artıyoklava:gıcık oluyorum:çok üzgünüm::asigim:

Ayy kıyamamm canım yaaaa barışın tabii

ollllllleeeeeyyyyyyyyyyyyyy süpeeerrrr haber bu çok tatlısınız walla opuyorumnanaktan çok sevindim opuyorumnanaktan

zemuszemus
Ben de çok sevindimmm.. Ayy aşığım ben bu adama :asigim:

Ayşe ablam ellerinden öperim.. Sen bu işi biliyosun opuyorumnanaktan

Ehehhe alemsin hee ağlıyamam vallaa aşkımaa kavuşcammmm =) Düşününce bilee mutlulukdan uçuyorumm yaşasam ne olucak kimbilirr... Kızlar bennn onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zemuszemus
Ben de çok sevindimmm.. Ayy aşığım ben bu adama :asigim:

Ayşe ablam ellerinden öperim.. Sen bu işi biliyosun opuyorumnanaktan

neticede bu gün barıştınzemuszemushislerimde yanılmadım:umursamaz::lepi:naniknanikinan çok sevindim sende biraz alttan al be:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…