Sevdiğini özleyenler buyurun

ne kötü dimi. ay ben aglamaya basladım yine.herkesin aynı derdi ama herkesınkı kendıne işte. şimdi ailemin evindeyim neyseki.bi de burya daha yakın askerlik yaptıgı yer insan ytakın sehırler olunca da bıraz daha ii hissedıo ya.ama evimize gıdıcem okullar acıldıında,yıne bombos olcak,her yerde onun esyaları olcak ama hep rafta.keske bı gece once yıne her yerı dagıtmıs olsaydı da yanımda olsaydı die aglıcam sabaha kadar. Allah hepımıze,en cok da askerlerımıze sabır versın.benımkı 26yasında bı de orda 20yasındakı askerlerın emrınde laf işitıyo.o yuzden allah benım sabrımı da askıma versin razıyım ben.

Enn çokkkk neylerini özlüyoruzz kızlarrrr çekinmeyinn söyleyin bakalımm =)

Boynundan kokusunu içimee çekee çekee öpmeyii özlüyorummmmmm ..O kokuuu bütün dünyaya bedelllll...

Özlemediğim bişeyi yokki yaaaaaa her bir hücresini özlüyorum, ağzıdnan çıkan herbir kelimeyi , öpmeyi, koklamayı ahhhhhhhhha ahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

O merdivenler varyaa bana ölüm qeldiii ...hep ell ele cıkardıkkkk koşturur benı yakalamaya calısır öpmeye kalkar felannnn çığlık çığlık olurdu merdivenler... ayakkabımı cıkartırken arkamda bekler hep belim acılmasın dıyeee =))) içeri girerizz hemen su getirir banaaa o qqün çok zordu o evde onsuzz nefes almakkk ........... Sevmeyi aşık olmayı hala tatmamış arkadaşlar hayattan nasıl zevk alıyorlar acabaa =)

en iyisi tecilsiz zamanında gidip gelmek çünkü herkes orda genelde küçük ve emir aldıklarını komutanlar bile küçük bitanesi 86lıydı biizmkinde
zorrr beeeeeee insanın zoruna gider

Eminimki bende senin gibi ne yaptığımı bilmez bi halde olucam o gün :kedi:
Ayhhhh helecanlanıyorum düşündükçeeeeeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…