1le 3 ün arasına 0 koy benimde o kadar kaldıı (103 mafoldumben)
:benneyaptimki:
canlarım nısanlım sımdı bayramda ızne gelmeyı dusunuyo hem yakın arkadasının dugunu var safagımızda daha 290
abımde dun dedı cok erken ızne gelmesı ıcın gecmez donunce dedı hatta ızne gelmese daha ıyı olur onun ıcın dedı
tecrubelı arkadaslarım sızce ızne gelmemesı daha mı ıyı olur gercekten:uhm:
Bizim şafağımızz bana göre 250 ona göre 230 iken qeldi izneee ....Bu durumda bileeee 8ay var önümüzdee düşünmek istemıyorumm çok zor oluyoo cok zor....
Canım valla ben senden daha z tecrubelıyım ama kıme sorsam bu izin olayını almasın,bi an önce bitirsin dio,sonra hıc gecmez gun dıo aynen abın gıbı. Ama ama ama...Gel bi de onu gönlüne sor.bence ikiniz düşünün taşının,eger cok uzun zamandır gorusmedıysenın ve gunluk aglama krızlerın arttıysa e bi de askın zaten senden de zor durumdadır cıksın gelsın bence.sonra hıc ara vermeden gelcek adam psıkolojı alt ust olmus vaziyette.insanız yani ki askeriye zorlar adamı biliyoruz. Sadede gel dersen,cıksın gelsin kız,bakma sen millete :roflol: bi elinden tutman bile haftalarca yüzünü gülümsetir senın,onun yoklugunda.
hadı yaa nısanlımında 230 ken gelcek ızne arkadasının dugunu var dıyede heveslendı beraber gıderız dıye napalım zor mor atlatıcaz
Işınlatırdın kız dimi,saol valla. Ayrıca 13gunum kaldı demek ıcın de haketmek gerekıo desene sen de. Parayla deil sırayla bu işler,Ben de özlicem özlicem özlicem kocacımı ondan sonra 13gunum kalcak benim de insallah,hatta daha bile az. (Yalnız dikkat ettiysen garip tepkıler verıorm bazen,e özleyınce sacmalıo ınsan ıdare edın artık :roflol: )
Canım valla ben senden daha z tecrubelıyım ama kıme sorsam bu izin olayını almasın,bi an önce bitirsin dio,sonra hıc gecmez gun dıo aynen abın gıbı. Ama ama ama...Gel bi de onu gönlüne sor.bence ikiniz düşünün taşının,eger cok uzun zamandır gorusmedıysenın ve gunluk aglama krızlerın arttıysa e bi de askın zaten senden de zor durumdadır cıksın gelsın bence.sonra hıc ara vermeden gelcek adam psıkolojı alt ust olmus vaziyette.insanız yani ki askeriye zorlar adamı biliyoruz. Sadede gel dersen,cıksın gelsin kız,bakma sen millete :roflol: bi elinden tutman bile haftalarca yüzünü gülümsetir senın,onun yoklugunda.
eeee şekerim öyle bir özelliğim oslaydı zatennn aşkımı çoookkkktaaannn yanımaa ışınlamıştım :roflol:
Valla sizi bilmem ama ben ÖZLEMİN DİBİNE VURDUM! mafoldumben
canlarım nısanlım sımdı bayramda ızne gelmeyı dusunuyo hem yakın arkadasının dugunu var safagımızda daha 290
abımde dun dedı cok erken ızne gelmesı ıcın gecmez donunce dedı hatta ızne gelmese daha ıyı olur onun ıcın dedı
tecrubelı arkadaslarım sızce ızne gelmemesı daha mı ıyı olur gercekten:uhm:
290 çok canım ama yaaaa bayrama değilde yılbaşına qelsin bari....
Ayy gün geçtikce kalbimin atışı hızlanıyo ayşenur ya taktik ver bana engin tecrübelerinden =))))))
canım ticaret lisesi mezunu nişanlım stajını bankada yaptıktan sonra kalmış ailem çok seviyo hiç bi sorun hissedilmiyo hiç bi fark yok ben çalışmıyorum bile o banka şube şefi üstelik yerimseniben
230 a denk qeliyosaa qelsin canımmm idare edersinizz ideal süreç ama 290 çok çok çok fazlaa....
sımdı 290 ızne gelınce 230 olcak
sımdıden dayanamıcam bıtmıcek gıbı laflar duymaya basladım ozaman gelmeden hayatta dayanamaz heralde:1closedeyes:
ya aklıma gelmısken sızın askerınızde daha sımdıden basladımı boyle soylenmelere kızlarCADIARZU
Aranızda prison break veya lost takıp eden varmı ??
Aranızda prison break veya lost takıp eden varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?