Sevdiğini özleyenler buyurun

canlarım nısanlım sımdı bayramda ızne gelmeyı dusunuyo hem yakın arkadasının dugunu var safagımızda daha 290
abımde dun dedı cok erken ızne gelmesı ıcın gecmez donunce dedı hatta ızne gelmese daha ıyı olur onun ıcın dedı
tecrubelı arkadaslarım sızce ızne gelmemesı daha mı ıyı olur gercekten:uhm:

Aahhaaa aynısını ben yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın qelmesınnnnn sakın canımm qelmesınnn...3qünnn ruh gibiydimmmm halada alısmıss değilimm deliliğee vurdum düşündükceee delırıyorumm....Benden tavsıyee asla aslaa qelmesinnn...........persembe gunu gonderdımmmm cok yakın bı zaman da yaptıgım hataaa aman sen yapmaaaa...

Bizim şafağımızz bana göre 250 ona göre 230 iken qeldi izneee ....Bu durumda bileeee 8ay var önümüzdee düşünmek istemıyorumm çok zor oluyoo cok zor....

Canım valla ben senden daha z tecrubelıyım ama kıme sorsam bu izin olayını almasın,bi an önce bitirsin dio,sonra hıc gecmez gun dıo aynen abın gıbı. Ama ama ama...Gel bi de onu gönlüne sor.bence ikiniz düşünün taşının,eger cok uzun zamandır gorusmedıysenın ve gunluk aglama krızlerın arttıysa e bi de askın zaten senden de zor durumdadır cıksın gelsın bence.sonra hıc ara vermeden gelcek adam psıkolojı alt ust olmus vaziyette.insanız yani ki askeriye zorlar adamı biliyoruz. Sadede gel dersen,cıksın gelsin kız,bakma sen millete :roflol: bi elinden tutman bile haftalarca yüzünü gülümsetir senın,onun yoklugunda.

Bizim şafağımızz bana göre 250 ona göre 230 iken qeldi izneee ....Bu durumda bileeee 8ay var önümüzdee düşünmek istemıyorumm çok zor oluyoo cok zor....

hadı yaa nısanlımında 230 ken gelcek ızne arkadasının dugunu var dıyede heveslendı beraber gıderız dıye napalım zor mor atlatıcaz

290 çok canım ama yaaaa bayrama değilde yılbaşına qelsin bari....

eeee şekerim öyle bir özelliğim oslaydı zatennn aşkımı çoookkkktaaannn yanımaa ışınlamıştım :roflol:

Valla sizi bilmem ama ben ÖZLEMİN DİBİNE VURDUM! mafoldumben

bızım gorusmeyelı 2ay oldu canım yenı yanı aslında ızın kullanmadan bıtırse banada daha ıyı gıbı gelıyo gelcek sımdı tamam dokuncam gorcem ama gıderken yıne uzuntu bıde onunda oraya adapte olması daha zorlasırmıs ızınden sonra oyle dıyolar.
ben sımdı solesem askıma yanlıs anlar benı zaten cok alıngan bu aralar poff

valla kesintisiz bir askerlik düşünemiyorum ben
iki taraf için de çok zor olur
benim eşim kısa dönem yaptı izne gelmedi
yani 5 aylık bir askerlik ama
5 ay içinde ben 3 defa yanına gittim
hatta yarı yıl tatiline gittiğimde iki hafta üst üste görüştük
ikimize de çok iyi gelmişti
tamam tekrar ayrılmak çok zor ama birlikte geçirilen her an çok önemli

izne ne zaman gelmesi iyi olur bilmem
uzun dönemde izinsiz zaman geçmez bence
biraz uzaklaşıp rahatlaması önemli diye düşünüyorum

290 çok canım ama yaaaa bayrama değilde yılbaşına qelsin bari....

Dogru da işte ben biraz ani karar veririm,sonrasını pek düşünmem. Yanı dusunsem bile işime gelmıyo söz konusu askıma kavusmak olunca. Cok canım acıyo zaten.Dengesizlestim iice. Ne kadar gec gelse o kdar ii tabi. Hergun bı posta aglıorm,tatıl de gırdı ugrascak ıs yok sabahtan aksama kadar onu dusunuyorum.bari okullar acılsaydı coluk cocuk derken gecerdı gunum

Ayy gün geçtikce kalbimin atışı hızlanıyo ayşenur ya taktik ver bana engin tecrübelerinden =))))))

onu görene kdr heycandan ölcektim kalbim fırlıycaktı yerinden sankii..
görünce kalbin ferahlıyo öyle bakıyosun suratına :)
derin nefes almak iyi gelir:lepi:
o gün otogardan ben almıştım
giderken öyle heycanlıymışım ki düşününnn minibüse para vermedim gitmişim
kimse de bişi demedi öyle oturdum kalktım gittim yani utanmadan hiç aklıma bile gelmedi:kedi:

canım ticaret lisesi mezunu nişanlım stajını bankada yaptıktan sonra kalmış ailem çok seviyo hiç bi sorun hissedilmiyo hiç bi fark yok ben çalışmıyorum bile o banka şube şefi üstelik yerimseniben

kendini sevdirmesi de önemliii
zaten güzel de işi varmışş
ne önemi var eğitimin beaaa:lepi:

sımdı 290 ızne gelınce 230 olcak
sımdıden dayanamıcam bıtmıcek gıbı laflar duymaya basladım ozaman gelmeden hayatta dayanamaz heralde:1closedeyes:

ya aklıma gelmısken sızın askerınızde daha sımdıden basladımı boyle soylenmelere kızlarCADIARZU

oo garibim hiç söylenmez ben söyleniyorum hepp bu araa bitsinn artıkkkk yaa diye :kafamçokkarişti:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…