sımdı 290 ızne gelınce 230 olcak
sımdıden dayanamıcam bıtmıcek gıbı laflar duymaya basladım ozaman gelmeden hayatta dayanamaz heralde:1closedeyes:
ya aklıma gelmısken sızın askerınızde daha sımdıden basladımı boyle soylenmelere kızlarCADIARZU
lost var canım hem de cok sıkı takıpcisi
oo garibim hiç söylenmez ben söyleniyorum hepp bu araa bitsinn artıkkkk yaa diye :kafamçokkarişti:
oo garibim hiç söylenmez ben söyleniyorum hepp bu araa bitsinn artıkkkk yaa diye :kafamçokkarişti:
Yaaa losta qeride kaldımm benn sen nerdesinn şuann daa
Canım ben lostta hiç geri kalmam,aksine kostur kostur giderim sonra da böle beklerim bi hırsla yeni sezonu:) tvden deil tabi benım takıplerım,calıstıım için ınternetten takıp ederım hep.sen sanırım tnt den bugunlerde verılen bolumlerı ızlıosun.öyleyse bile kacırdıın yada en son izlediin bölümden sonrakı bölümleri sezon ve bolum numarası gırerek online olarak izleyebılırsın netten.öle özel bi site yok bi çok yerde bulabılırsın. nası heyecana geldım bak lost diince,baska sorun???sırnaşık şey
Enn çokkkk neylerini özlüyoruzz kızlarrrr çekinmeyinn söyleyin bakalımm =)
Boynundan kokusunu içimee çekee çekee öpmeyii özlüyorummmmmm ..O kokuuu bütün dünyaya bedelllll...
ama ama ama...bu nası bi soru ama yaa ben evliim,yeterince acık olamam ki :kedi: hem hersey bi tarafa da banyonda fırlatılmıs bı corap gormeyi,yatagın dagınık bırakılmasını, lavabonun içinde yemek bulasıklarının bırakılmıs olmasını bile özlüosunuz.eve sinen kokusunu özlüyosunuz,en kotusu de bu oluyo zaten mafoldumben
Sözü diğer arkadaşlara bırakıorum....
canlarım nısanlım sımdı bayramda ızne gelmeyı dusunuyo hem yakın arkadasının dugunu var safagımızda daha 290
abımde dun dedı cok erken ızne gelmesı ıcın gecmez donunce dedı hatta ızne gelmese daha ıyı olur onun ıcın dedı
tecrubelı arkadaslarım sızce ızne gelmemesı daha mı ıyı olur gercekten:uhm:
Yok canım ben nettennn 4.sezona kadar full takipteydimm daha tvye çıkmamıştı netten bitirmiştim benn...Sonra ara verdi benimde askerim gidince kaldı öylee.....5 sezon da şuan demii izlemeye başlasam ii olucak ...
öle valla benım zavallımın da sesi çıkmaz. Otları yolan o mıntıkaya cıkan oyat kalk sürün yapan o,sabret askım şimdiden böle üzülürsen daha 13 ay var nasıl dayancaksın diyen o.zırıl zırıl aglayıp adamın moralini alt üst eden hıyar da ben :sinifsinif:
Var mı arkadaslar benim gibi itirafları olan,yalnız olmadıımı anliim
ama ama ama...bu nası bi soru ama yaa ben evliim,yeterince acık olamam ki :kedi: hem hersey bi tarafa da banyonda fırlatılmıs bı corap gormeyi,yatagın dagınık bırakılmasını, lavabonun içinde yemek bulasıklarının bırakılmıs olmasını bile özlüosunuz.eve sinen kokusunu özlüyosunuz,en kotusu de bu oluyo zaten mafoldumben
Sözü diğer arkadaşlara bırakıorum....
:lepi: süper yaaww çorabını bilemm özlüyo insan dimii
çok fazla açık sölemeyin banlanırsn valaa :)
benim sevdigim zaten burda kiiiiiiii:kedi:
Ya canımm takii askerimi uğurladıkdan sonra evlerineee cıkaana kadar evli olunca daha kolay olur sanıyordum......O günnnnn eve çıktımyaaaa en son içtiği sıqaranın izmariti çıkardığı şortu ..... Telefon şarzını atmış koltuğaa..... nebileyimm nescafe içmiştik bardağı masada duruyoo ...Burda kullandığı ayakkabıları yıkanmıss balkonda duruyodu..... Böylee nefes alamadımm....Ağlıycam ağlıyamıyorummmm çok kötüydüü ...O gün anladım evli olunca beklemek daha zorr......... allah kolaylık versinn......
e bak sana bundan ii oyalanmak olmaz şimdi ii olmus.sen kaldıın yerden itibaren devam et netten.5bitti bu arada.su anda tatılde.yenı sezon subat dıe bılıyorum ben.sen rahat rahat bıtırırsın o zamana kadar.ayrıca5 cok iimiş ya ama tabı yıne dıkkatlı ızlenmesı gerekıo.sana keyıflı seyırler canım sımdıden.
vay afacan vaaay:)senın sevgılın dızının dıbınde bızı konusturmaya calısıosun demek kaydirigubbakcemile3 e hadi sen bari tadını cıkar güzelim.biz böle bı muddet daha aglak mualla takıcaz görünen öyle yani mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?