Sevdiğini özleyenler buyurun

Benimki hiç sölenmezzz severek isteyerek yapıyo ..Doğuda yapmayı çok istiyoduu vatanı milleti korumak istiyoduu ..Batıdaa bazı sahısların işlerini yapmak zorunda kalıyoo sadece çok koyuyoo diyoo başka sorunumuzz yok allahtann yada bana söylemiyo bilmıyorumm ama bana hıc zorlandığını hıssettırmıyo..

230 ideal canımm qelsin hasret giderin yarılamış olcaksınız 230zaten=)

oo garibim hiç söylenmez ben söyleniyorum hepp bu araa bitsinn artıkkkk yaa diye :kafamçokkarişti:

öle valla benım zavallımın da sesi çıkmaz. Otları yolan o mıntıkaya cıkan oyat kalk sürün yapan o,sabret askım şimdiden böle üzülürsen daha 13 ay var nasıl dayancaksın diyen o.zırıl zırıl aglayıp adamın moralini alt üst eden hıyar da ben :sinifsinif:

Var mı arkadaslar benim gibi itirafları olan,yalnız olmadıımı anliim

vallaha son zamanlarda ben böle diyorum o zamanlar demiyodum ama 1 dkda 20 kelime konuşuyosaM 11 i senii çooook özlüyorummm yaaa diyorum oda bende özlüyorum ama hayaaım napalım bunuda atlatçazz diyoo :teselli: :asigim:
inş. atlatçazzz mafoldumben

Yaaa losta qeride kaldımm benn sen nerdesinn şuann daa

Canım ben lostta hiç geri kalmam,aksine kostur kostur giderim sonra da böle beklerim bi hırsla yeni sezonu:) tvden deil tabi benım takıplerım,calıstıım için ınternetten takıp ederım hep.sen sanırım tnt den bugunlerde verılen bolumlerı ızlıosun.öyleyse bile kacırdıın yada en son izlediin bölümden sonrakı bölümleri sezon ve bolum numarası gırerek online olarak izleyebılırsın netten.öle özel bi site yok bi çok yerde bulabılırsın. nası heyecana geldım bak lost diince,baska sorun???sırnaşık şey

Enn çokkkk neylerini özlüyoruzz kızlarrrr çekinmeyinn söyleyin bakalımm =)

Boynundan kokusunu içimee çekee çekee öpmeyii özlüyorummmmmm ..O kokuuu bütün dünyaya bedelllll...

Yok canım ben nettennn 4.sezona kadar full takipteydimm daha tvye çıkmamıştı netten bitirmiştim benn...Sonra ara verdi benimde askerim gidince kaldı öylee.....5 sezon da şuan demii izlemeye başlasam ii olucak ...

Enn çokkkk neylerini özlüyoruzz kızlarrrr çekinmeyinn söyleyin bakalımm =)

Boynundan kokusunu içimee çekee çekee öpmeyii özlüyorummmmmm ..O kokuuu bütün dünyaya bedelllll...

ama ama ama...bu nası bi soru ama yaa ben evliim,yeterince acık olamam ki :kedi: hem hersey bi tarafa da banyonda fırlatılmıs bı corap gormeyi,yatagın dagınık bırakılmasını, lavabonun içinde yemek bulasıklarının bırakılmıs olmasını bile özlüosunuz.eve sinen kokusunu özlüyosunuz,en kotusu de bu oluyo zaten mafoldumben
Sözü diğer arkadaşlara bırakıorum....

:lepi: süper yaaww çorabını bilemm özlüyo insan dimii
çok fazla açık sölemeyin banlanırsn valaa :)
benim sevdigim zaten burda kiiiiiiii:kedi:

Biz izin kullanmadık canım çok özledik filan ama iyikide kullanmamışız çükü hem ayrılması zor oluyor hemde biran önce erkenden bitirip gelmesi çok güzel düşünsene neredeyse 1 ay erken gelicek yerimseniben hem izinde kavuşması güzel oluyo ama o tekrar ayrılık anı yokmuuu beterrr istemedim o yüzden =((( askere ilk gönderdiği zmanlar çok kötü oluyor insan onu 2 defa yaşadım bir ilk gönderdiğimde birde dağıtım izninde 3.sünü kaldıramazdım =(

Yok canım ben nettennn 4.sezona kadar full takipteydimm daha tvye çıkmamıştı netten bitirmiştim benn...Sonra ara verdi benimde askerim gidince kaldı öylee.....5 sezon da şuan demii izlemeye başlasam ii olucak ...

e bak sana bundan ii oyalanmak olmaz şimdi ii olmus.sen kaldıın yerden itibaren devam et netten.5bitti bu arada.su anda tatılde.yenı sezon subat dıe bılıyorum ben.sen rahat rahat bıtırırsın o zamana kadar.ayrıca5 cok iimiş ya ama tabı yıne dıkkatlı ızlenmesı gerekıo.sana keyıflı seyırler canım sımdıden.

bende çok özlüyordum canımm askerlik döneminde .. benimde ilk ayım ağlıyarak geçti hep yazık beni teselli etti neseli neseli konusmaya çalışıyordu..
ama gelmesi yaklaştıkça rolleri değiştik biraz.. çünkü ben alışmaya başlamıstım yokluğuna .. sonuçta onların işi daha zor bizden bunu kesinlikle kabul etmek gerekiyor..
simdi askerden geleli 2 ay oldu ve ben onunla olmaya öyle alıştım ki ailemin yanına geldiğimde 1 hafta onsuz kalamıyorum çok özlüyorum.. oda simdi teselli modunda beni..
allah kavustursun canım..inan zaman bi şekilde geçiyo bi bakıyorsun yanında... bu günleri en iyi şeekilde geçirmeye çalıs ağlamadan sızlamadan ve ona destek olarak geçir çünkü onunda desteğe ihtiyacı var ordaa... hepimizin işi zor yani canım...
allah tüm bekleyenlere ve askerlerimize sabır versin...

Ya canımm takii askerimi uğurladıkdan sonra evlerineee cıkaana kadar evli olunca daha kolay olur sanıyordum......O günnnnn eve çıktımyaaaa en son içtiği sıqaranın izmariti çıkardığı şortu ..... Telefon şarzını atmış koltuğaa..... nebileyimm nescafe içmiştik bardağı masada duruyoo ...Burda kullandığı ayakkabıları yıkanmıss balkonda duruyodu..... Böylee nefes alamadımm....Ağlıycam ağlıyamıyorummmm çok kötüydüü ...O gün anladım evli olunca beklemek daha zorr......... allah kolaylık versinn......

:lepi: süper yaaww çorabını bilemm özlüyo insan dimii
çok fazla açık sölemeyin banlanırsn valaa :)
benim sevdigim zaten burda kiiiiiiii:kedi:

vay afacan vaaay:)senın sevgılın dızının dıbınde bızı konusturmaya calısıosun demek kaydirigubbakcemile3 e hadi sen bari tadını cıkar güzelim.biz böle bı muddet daha aglak mualla takıcaz görünen öyle yani mafoldumben

ayyy ben de yemin törenine gideceğimiz zaman onların evine gitmiştim
saat geç olmuştu annesi git onun yatagına yat dedi
ama ne mümkünnn yok dedm yatmıycam
değil yatagına yanaşmakk odasının kapısının önünden öyle bi geçmiştim kii
içeriyi görmiyim diye
hakkaten de odasına göz ucuyla bile bakamamıştımmafoldumben

en fazla 3 gün oyalar beni pc basından kalkmadann ızlıyorum hayatla baglantım kopuyoo =) bu qece başlıyım bennnnn =) iyi qaza qeldimm.. prisonde süper neden denemıyosun..Vurdulu kırdılı ama bayılıyorum valla ben =)

sırayla herkes yaşıyo ben de az aglamadım burdaa..hep bu topikteydm zor günler geçirdim
sen de görüceksin cnmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…