Sevdiğini özleyenler buyurun

Anammmm anammm duydummm bebeğiminn sesini pek iyi geldi =) Allahım sana şükürlerr olsunnn =)
Öpücümü alayım diye aradım diyoooo yerimm benn seni yerimmmmmmmm =)

Yalnızz uyqunsuz ana denk qeldii fısırr fısır konuştummmmm sesimi bile duyamadı aşkımmm kıyamam ben onaaa nese yarın konuşuruzz artıkk =) Uyucakmış o bendemi uyusam nabsamm =)

bak demeye kalmadan aramış ne güzelll zemuszemus

Hanımlar ben çıkıyorum.. Hastalanıcam sanırım duramıyorum ağrıdan.. Belki ilerleyen saatlerde uğrarım tekrar.. ıyi geceler epiciğinize

Bendimmmmmm o ben söledimm keşkee sölemeseydimmm kıyamam ya

kıyaamam ya
yastıkta başının yaptığı çukurluk bile geçti

Aroraa olmadı bak şimdii=) Kavunn kesecemm ben dahaa keyfimde yerinee geldii =) Gerçi fısır fısır konuscam dıyee nediycemi şaşırdımmm =) Unuttum bıle ne konustukk ehhheheh =) Sesi iyidi amaaa allahım sen onu bana aılesıne bağışlaa =)

Bendimmmmmm o ben söledimm keşkee sölemeseydimmm kıyamam ya

Ay tatlım senmiydin,kusura bakma yeniyim ya daha isimleri pek tutamıorm aklımda.sıkma canını güzelim,ağladım ama bana o kadar güzel şeyleri hatırlattı ki sorduun soru.ağladım ağladım ondan sonra oturdum evde çekilmiş resimlerimize baktım.bazılarına kahkahalarla güldüm hatta.ağlasam bile onu düşünmek cok güzel.sen dert etme. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…