Sevdiğini özleyenler buyurun

izmirliyim.orda öğretmenlik yapıorm canım 3yıldır. şimdi de ailemin yanındayım izmirde.burası daha yakın askımın askerlik yaptıı yere,hiç uzak kalırmıyım kaydirigubbakcemile2

Ehehehe anladım cnm benımm =) Yanlıs anlamazsann isminle hitap etmiyimm gözde isminee çok gıcığımmmm ..Sevqlımı ayartmaya calısan bı arkadasım vardı ısmı gözde ne fettan bı kızdı gözümün içine baka bakaa fingirdiyoduu uyuzz karı ıhyy aklıama qeldi dellendim qeene =)

tamam kuzum deme sen de bosver.aditia de o da olur. kaydirigubbakcemile5
Benim askım agustosun 7sınde dagıtıma gelcek bak hıc yazmamıstım buraya.ben de heycanla o günü beklıorm.daha safak karanlık ama en azından bi beklentim var:sinifsinif:

Anlaştıkk toprakkk =)) Anamm mehtabaa az kalmışşş hadi hayırlısı =)

o var bu var derken geçiriyoruz cnm zamanı merak etme. :teselli:

aaa izmirlimisin sen de?bursa yazıodu da öle sandım.benım askım ısıklar lisesine geccek usta birliğinde.güzel görünüyo ama insallah içeri de dısarısı gıbıdır:)

Yok canım bursalıyımdaa öyle diycek bişi bulamadım toprak dedim =)Amann ask sarhosuyum bu qece qene benn alttan alınn =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…