izmirliyim.orda öğretmenlik yapıorm canım 3yıldır. şimdi de ailemin yanındayım izmirde.burası daha yakın askımın askerlik yaptıı yere,hiç uzak kalırmıyım kaydirigubbakcemile2
anamm qeldi biizimkii asodaa qelsee tam olsakk yahuu =) aprıldee tabii
ehueheueue anam bu kk nın hatunları hep fit zaten göbekli düşünmem imkansız nerdeysekaydirigubbakcemile3
kk da bi sürü yöntem var zayıf fit bakımlı olmak için :lepi:
çidooo avatarın yakıo haaa
nialy gittimi
Ehehehe anladım cnm benımm =) Yanlıs anlamazsann isminle hitap etmiyimm gözde isminee çok gıcığımmmm ..Sevqlımı ayartmaya calısan bı arkadasım vardı ısmı gözde ne fettan bı kızdı gözümün içine baka bakaa fingirdiyoduu uyuzz karı ıhyy aklıama qeldi dellendim qeene =)
Göbekk dedinizmii durcanızz ordaa hiç tanışmadımm onunlaa =)
tamam kuzum deme sen de bosver.aditia de o da olur. kaydirigubbakcemile5
Benim askım agustosun 7sınde dagıtıma gelcek bak hıc yazmamıstım buraya.ben de heycanla o günü beklıorm.daha safak karanlık ama en azından bi beklentim var:sinifsinif:
Göbekk dedinizmii durcanızz ordaa hiç tanışmadımm onunlaa =)
Ben anamın karnından bir benle daha cıktım valla.sonra öğrendim ki o ben değilmişim.göbek deniomus ona yeryüzünde:roflol:
aditia ismin ne kuzum
benim ayşe
tamam kuzum deme sen de bosver.aditia de o da olur. kaydirigubbakcemile5
Benim askım agustosun 7sınde dagıtıma gelcek bak hıc yazmamıstım buraya.ben de heycanla o günü beklıorm.daha safak karanlık ama en azından bi beklentim var:sinifsinif:
Anlaştıkk toprakkk =)) Anamm mehtabaa az kalmışşş hadi hayırlısı =)
Gelmeyin üstümee yaaa =) Benden basenlerden şikayetçiyimmmmmm ömrüm onlarla rahatsız geçiyoo =)
aaa izmirlimisin sen de?bursa yazıodu da öle sandım.benım askım ısıklar lisesine geccek usta birliğinde.güzel görünüyo ama insallah içeri de dısarısı gıbıdır:)
al benden de o kadar yaa :umursamaz:
o var bu var derken geçiriyoruz cnm zamanı merak etme. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?