Ay tatlım senmiydin,kusura bakma yeniyim ya daha isimleri pek tutamıorm aklımda.sıkma canını güzelim,ağladım ama bana o kadar güzel şeyleri hatırlattı ki sorduun soru.ağladım ağladım ondan sonra oturdum evde çekilmiş resimlerimize baktım.bazılarına kahkahalarla güldüm hatta.ağlasam bile onu düşünmek cok güzel.sen dert etme. kaydirigubbakcemile5
kıyaamam ya
yastıkta başının yaptığı çukurluk bile geçti
Evet barıştı aroraa =)
Merve ben =) sevdiğini özleyenler topiğinin en taze aşık leylalarındanım =) 20 yasındayım =) yaşıma başıma bakmadann atladımm bi macerayaa bakalım neler olucakk =)
Güsel şeyler hatırlattıysam ne mutlu bana=) Senınle bırlıkte bende hatırladımm =)
mervem ya seni böle görmek ne güzel
aditia ismin ne demek kuzum
ben celdum:)hemen sölemek istiyorum Mrs.Sönmez sen nsl hoş bi hatunmuşsun kıs bugun ne giydin bölümünde gördümde şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)meaşallah yevruma emi:)
çidoşummmm niye mesajım ........................... böyle
çok sağol bitanemben celdum:)hemen sölemek istiyorum Mrs.Sönmez sen nsl hoş bi hatunmuşsun kıs bugun ne giydin bölümünde gördümde şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)meaşallah yevruma emi:)
Aditia nerelisin canım sen vanmı ? Ordamı yaşıyosun yani =)
:kedi:
çok sağol bitanem
:kedi: nasıl hayal ediyordun beni yıvrım
göbekli ve şişman mı kaydirigubbakcemile3
izmirliyim.orda öğretmenlik yapıorm canım 3yıldır. şimdi de ailemin yanındayım izmirde.burası daha yakın askımın askerlik yaptıı yere,hiç uzak kalırmıyım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?