Sevdiğini özleyenler buyurun

Merve ben =) sevdiğini özleyenler topiğinin en taze aşık leylalarındanım =) 20 yasındayım =) yaşıma başıma bakmadann atladımm bi macerayaa bakalım neler olucakk =)

Güsel şeyler hatırlattıysam ne mutlu bana=) Senınle bırlıkte bende hatırladımm =)

kıyaamam ya
yastıkta başının yaptığı çukurluk bile geçti

oooof offfff!!!çukurkuk mu kaldı yastıkta.gittiğinden beri yıkamadım baş ucumda duruyodu yatmadan önce koklayıp yatıyodum o koku bile geçti yaa senağlama ama yine de yıkamadım yıkamıcam,bitlensem yıkamıcam delikafadulden

Ben de gözde canım cok memnun oldum. Bosver yasını basını,bak ben 25 yasındayım ama hala cocuk gibi ağlıyorum adama telefonda,hani accık büyüktük,bak o da yalan oldu :dance:

Sevqılımın abisi dıyokı :

Yastıklara senın elbıselernı gıydırdımm yatağına yatırdımm =) Her qün üstünü değiştiriyorumm =)
Cok sıcak aksamlarda abicim terledinmi diye soruyorumm ses qelmeyince birazcık acıyorum pikeni =)

ehehe aklıma qeldii askerimin izne qeldiği ilk gün bu tarzda bi konusma yapmısdı abisi gülmekden karnımızz ağrımıştı =)

ben celdum:)hemen sölemek istiyorum Mrs.Sönmez sen nsl hoş bi hatunmuşsun kıs bugun ne giydin bölümünde gördümde şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)meaşallah yevruma emi:)

:kedi:
ben celdum:)hemen sölemek istiyorum Mrs.Sönmez sen nsl hoş bi hatunmuşsun kıs bugun ne giydin bölümünde gördümde şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)meaşallah yevruma emi:)
çok sağol bitanem
:kedi: nasıl hayal ediyordun beni yıvrım
göbekli ve şişman mı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…