Sevdiğini özleyenler buyurun

Gerçekten sıkıcı bir gün yaa =(( 10 gün sonra tatile çıkıcam 12 gün sonrada aşkımla kavuşucazz sabırsızlanıyorumm off zaman çabuk geçsinn =(((

Anammmmm ne qüsell çıkmışlarr ölee eniştedee yakıyoo hanii =))) bende gymek istiyorum kamuflajj bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Anammmmm ne qüsell çıkmışlarr ölee eniştedee yakıyoo hanii =))) bende gymek istiyorum kamuflajj bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cancu hanım cancuu hanımm niye kıskandırcakk hareketlerde bulunuyosunuzzz hıhh =(

maşşşşşşaaalllah deyin loooo aşkım benim kıs oooo

cancummmmmmmmmm yeyim senii askermi beklion sendee:)

hee bekliorum 3 gündür kaydirigubbakcemile3 7 ağustosta yemin töreni var gidicem bende alıp gelices sonraa hihoyyyt

Bendee kamuflaj ıstıyorummmmmmmmmmmmm bananeeee bulun qetirinn =) Aşkitomunki kucucuk zatennnnnn oyy yerım ben onun elbıselerınıııı

kızz sen bursadamısınnnn anamm şimdii gördümmmmmm kız bız nıe bulusmuyoruzz senınlee anammmmmmmmm orası neresıı duymadımkı benn hıcc anammm gerı kalmısımm hemen gıdıozz hemennnnn

Kızz cancumm baktım netten süpermiş yaaaa biz nasıl kaçırdıkk bunuuuuuuu bende gıdecemm kız askerlerımız qelınce gıdelımmı beraber =) Nolcakk kızzz komsuyus felan derızzz bızımkılere ehehhe =)

allah iyiliğini versin arkadaşıs deris kkdan nolucakkk opuyorumnanaktan
gideris kıss sen nerdesin bursada ki buluşalım hemen :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…