geçmiş olsun cancu,dualarını eksik etme,allah yardım etsin:Saruboceq:saolasınız kuzular bakalım menisküsten ameliyat olması gerekiyo dayanabildiğim kadar dayanıcam dedi :çok üzgünüm:
Buqunn cok giciğim dığer topıklerde cok acımasız yorumlar yaptımm =)
Bende buğün nedense herşeyden çok sıkılıyorum yaaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
havalardandır anam:icecream:
Ayy bilmiyorum...
Mesayi bitimine 2 saat kaldı sabrediyorum...
Hemde sevdiceğimi özledim..:kedi:
Kışın ne kadar rahattık tüm gün konuşuyor sürekli buluşabiliyorduk.
Gerçi bende biri görcek korkusu çok oluyordu ama şükür yakalanmadıkkaydirigubbakcemile5 Ama yaz gelmesiyle birlikte işler yoğunlaştı.Onuda anlıyorum sabah gidip gece yarısı geliyor bir gün izni var onda bile çalışabiliyor.Ama çok özledim...(Duymasınn):asigim:
Niyee duymasınn kızz duysunn benceee yerimseniben
Çok kolay dile getirmem ben duygularımı şaşırmasın sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şaşırsın şaşırsın arada şaşırtmak iyidir yerimseniben kaydirigubbakcemile3
Haklısın her zaman olmasada arada bir şarttzemuszemus
Diğer topiklere daldım bende neler var hayatta allahımıza şükürler olsun valla.
Halimize şükredelim :Saruboceq:
ne korkunç birgündüüü
nekadar yoruldummm
para kazanmak kolay değil Allah yardım etsin:1hug:
koruparka değilde küçük sanayiye yakınız bis bebeğemm
arar arar görüşürsünüz işallahhhh benide aradı yarın hastaneye gidecekmiş boyun fıtığı ve menisküsü var aşkımın bacacığı şişmiş mafoldumben
anam ne güsel bisde 1 sene öncesine kadar heykelde oturuyoduk opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cancu,dualarını eksik etme,allah yardım etsin:Saruboceq:
saol canım benim saol mafoldumben
ne korkunç birgündüüü
nekadar yoruldummm
biri foto mu koydu göremedm de :))
cancum sakın kızma bana cok buyuk gecmıs olsun ama bişey sorcam.askerin böle bi durumdan rapor alıp eve geleblirmi acaba?benım bı arkadasım ayagını kırmıstı ve 2mi3ay mı ne raporla evınde yatmıstı.yabi o kırık baska bı olay ama hani senın askerın de yürüyememe gibi bi durumu varsa?fisfisfis ne biliim ya saglık herseyden önemlı ama böle bişey oldugunda da imkan varsa evıne gelebılırmı die düşündüm.,:sm_confused:yanlıs anlama sakın
bu arada benim bebişim gece eğitimi yapcakmıs bugun.buyuk ıhtımal bugun konusamassınız dedi bi asker.nası yani yaaa ne demek konusamıcammafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?