Sevdiğini özleyenler buyurun

saolasınız kuzular bakalım menisküsten ameliyat olması gerekiyo dayanabildiğim kadar dayanıcam dedi :çok üzgünüm:
geçmiş olsun cancu,dualarını eksik etme,allah yardım etsin:Saruboceq:
Buqunn cok giciğim dığer topıklerde cok acımasız yorumlar yaptımm =)

nie delii:roflol:lülülülülülü
herkeze selammopuyorumnanaktan

havalardandır anam:icecream:

Ayy bilmiyorum...
Mesayi bitimine 2 saat kaldı sabrediyorum...
Hemde sevdiceğimi özledim..:kedi:
Kışın ne kadar rahattık tüm gün konuşuyor sürekli buluşabiliyorduk.
Gerçi bende biri görcek korkusu çok oluyordu ama şükür yakalanmadıkkaydirigubbakcemile5 Ama yaz gelmesiyle birlikte işler yoğunlaştı.Onuda anlıyorum sabah gidip gece yarısı geliyor bir gün izni var onda bile çalışabiliyor.Ama çok özledim...(Duymasınn):asigim:

Niyee duymasınn kızz duysunn benceee yerimseniben

kızlarr askerıme kırıldımm:ben bazı Şeylerı toparlamak ısterken askerlıgı Çabucak bıtırmek ısterken ona ıyı davranırken kırıldım nemı konu hıÇ bıŞe hıÇ sadece doldum ıÇımı boŞaltmak ıstıorumm...
DÜn gece Çok romantık bı tel gÖÜrŞmesı yaptık arkdaŞları orda yanında Şarkı dnledık beraber Çok gÜsel knŞtuk onların bıle gÖzlerı dolmuŞ falan.
Çok hoŞtu uÇtum mutlulukdan:sÖz verdık daha da kıymet bılelım allah ayırmasın bızı dıye dua ettık ÇÜnkÜ Çok sevıoruzz Çok ıyı herŞey. Ama bugun kırıldımm neyse: Konu Şu benım askerımın ısteklerını yapmaya ÇalıŞırım ılıŞkım ıyı gıtsın dıye altan alırım gerekırse susarım sadce aglarım .ÇÜnkÜ evllıgı dÜŞÜnÜoruz bız.!pÜfden Şeylerden ayrılık olmaz !!
DÜŞÜnemem Öle bıŞe zaten.
Sabah telde knŞoduk gÜselce bırden konu bıŞeye geldı dedımkı ben sana demıŞtım sıl dıye bı arkdaŞ vardı gereksız bırı yanı oda sılmemıŞtı unutuo hep gırınce nete bende dedımkı ben Önemsıorum bıtanem senı sende sılersın felan dedım o da sen sıl dedı bıtanem sen sıl dedım ben senın sılmenı ıstıorum bekledım hep dedım!neyse sora dedıkı bana sınırlendırme benı sıl dıyınce sıl 10 kere tekrar edıorum dedıbende bıŞe demedım sora neyaparsan yap yaaaaaa dedı Çok ıncındım o sırada baŞksı yÜzÜnden hep bÖle oluo ne demek bıtanem o Öle dedım ıŞte sora dedımkı bırıko bazı Şeyler baŞkaları yÜzÜnden yapmayalım dÜn sÖz verdık bak dedım dedıkı sıkılıosn bı oyyuncank al elıne sıkıntın geÇer dedıkaldım bÖlee benle ınat yapma dedıkı asla Öle bı yapım yok ona karŞı sadece benım ıstedıgım yerıne getırsın dıye kendısının yapmasını ıstemıŞtım hepsı bu zaten elımın altında pc sılerdım kolayca..
Neyse ınat yaptım sen sıl dedı!bıŞe demedım konu kapandı...veeonun ÜstÜnden kaÇkez telle knŞtuk baŞkası olsa dıorum ıÇınden nehalın varsa gÖr lafıfının ÜstÜne tavır yapardı ıÇımden kırldım ama her arayıŞında gÜslece gÜlerek Şımararak hatta knŞtum!benım yapımı bılır zaten neyse.Şuanda yemek yemeye ınıcektı aradı konu aÇıldı bende gÜselce anlatmaya ÇalıŞtım yıne sınrlendı yıne aynı dedı bende artık dedımkı ınsanım bende sabrım var hep senın ıstedıgın olsun dıosun sınırlenıosun sorada nıye baŞkası yÜzÜnden gereksızler yÜzÜnden sÖzÜnÜ unutup bana ne haln varsa bgÖr dıosun ben kımım ha kımım dedımm benımde sabrım var nolurr bebegımmmmm nolurrrrrrrrrr dedımsınırlenmek ıstemıorum nezamn benım azımdan sana kÜÇÜk bı kırıcı laf Çıktı dedım nezaman(belkı Çıksaydı bÖle yapmazdı zaten dımı kıslar)nezamn dedım ....
BıŞe demedııı sınırlenıo yıne o ordaolan benm kalbıme oluo baŞkaları yÜzÜnden azarı ıŞıtıorum kırılıorum....
Ben onu beklıorum aŞkla sabırla savaŞla bıkere olsun kÜslÜgÜmÜz olmadı bı kerecık olsun kendımız ıÇın kavga etmedık en Çok Üzende baŞkaları yÜzÜnden ben kırılıorum bazen sınırlenınce kendıne hakım olamıo benım sevgılımdıorum sakın ol ınsanlıkla tatlılıkla sÖle dıorumm..
Kızlar gerÇkten sabırlıımıyım?sabırlı olduguma ınanıorumm ya kÜÇÜk bıŞeyde hemn gÜlÜorum yıne benı arasa Şımdı knŞsak bı aŞkımmmmmmmmmmmmm deseee
ÖmrÜmmmmmmm der aglarım onaÇok sevıorum kıramıorum Çekınıorum ....
Ama kırıldım artık gerÇkten ıÇımde bıŞey durun dıo!baŞkaları yÜzÜnden durun dıo!bagır yÜregım dıo bagır...................
O beklemenın Özlemın acısı kalbımde taŞıo zaten bunla karıŞmasından korkuorum...karıŞmasın ÇÜnkÜ bıtkın hısedıorum kendımı...sabredın asker dıosunuz ama benımde hısslerım var baŞkası yÜzÜnden kalbımmı krılsın ınat ne demek ne yaparsan yap nedemk oyuncak al sıkıntın geÇer nedemk neyımkı ben ozmn nıye bıŞe demedımkı sustumkı anlamıorum bazen kendımıde:
yapma be ÖmrrÜmm Çokmutluyum senle yapmaaa.
Telı kapamaadan Önce ben artık taŞma noktasındaydım bıŞıler dıodum tatlılıkla olmasına Özen gÖsterıodum ama benı sınırlendırmeyı bılıosun dedı tmmmm dedım hadı gıt yemegını ye.
ÇÜnkÜ kızlar bana bunu dıyen askerıme nedıyımkı daha okdr susmama kÖtÜ laf etmememe cvp bumu aŞkımtm ÖzÜr demek yokmu
tm gıt yemegını ye bebegım dedımm yıne bebegım dıorum yıne
yıne
dıycemm ama kalbım aglıo bazen aŞkımmmm ÖzlÜorum senı offfffffff
bana ne halın varsa gÖr dıyen ınsana nedıycemkı bu konu hakında dedım.
Gıt ye aŞkım dedım hadı .Öylece kapadık

emoş sanki ben yazmışım gibi yemin ederim
erkekler böyle bitanem hepsi aynı
boşuna üzme kendiii

cancum sakın kızma bana cok buyuk gecmıs olsun ama bişey sorcam.askerin böle bi durumdan rapor alıp eve geleblirmi acaba?benım bı arkadasım ayagını kırmıstı ve 2mi3ay mı ne raporla evınde yatmıstı.yabi o kırık baska bı olay ama hani senın askerın de yürüyememe gibi bi durumu varsa?fisfisfis ne biliim ya saglık herseyden önemlı ama böle bişey oldugunda da imkan varsa evıne gelebılırmı die düşündüm.,:sm_confused:yanlıs anlama sakın

bu arada benim bebişim gece eğitimi yapcakmıs bugun.buyuk ıhtımal bugun konusamassınız dedi bi asker.nası yani yaaa ne demek konusamıcammafoldumben

geçmiş olsun cancu,dualarını eksik etme,allah yardım etsin:Saruboceq:

saol canım benim saol mafoldumben

ne korkunç birgündüüü
nekadar yoruldummm

anam kıyamam sana dinlenirsin bidenem :teselli:

biri foto mu koydu göremedm de :))

ben gönderdimmm bennnn :jeyyar:

ne bilim kuzum ameliyat olursa eğer verirler heralde hava değişimi falan sağlığı eğer ameliyat olursa düzelir ama bnm aşkım dayanabildiğim kadar dayanırım diyo mafoldumben

bu arada benim bebişim gece eğitimi yapcakmıs bugun.buyuk ıhtımal bugun konusamassınız dedi bi asker.nası yani yaaa ne demek konusamıcammafoldumben

bizimkideeee aramış evi bende dışardaydım cebimide aramadı bidaha konuşamadım aşkımla offfff :çok üzgünüm: belki ders bitince ararlar yaa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…