cancunu makkaj topiğindeki gözlerinden bir çift de bende mevcut..cancuu hemen gececek demi günlerr..gecsinn inşallahh ... ii geceler herkeslere . ben kimi mi özledimm ..herşeyiii..
canım beraber painbaala gitmiştik orda çekilen bi resim işteee alıntıyıda silermisin kuzum bebeğem kaldırırım birasdan :gitme:
cnm benim manisa batıkışlada yapıyo acemiliğini bnm aşkım ruh halimi değiştirmicem gelene kadar onsuz herşey yavan ya asommafoldumben
cancunu makkaj topiğindeki gözlerinden bir çift de bende mevcut..cancuu hemen gececek demi günlerr..gecsinn inşallahh ... ii geceler herkeslere . ben kimi mi özledimm ..herşeyiii..
sildim tatlımyerimseniben
aşkım gittiğinde bende nefessiz kalıyorum,en canlı renkler bile gri geliyo gözüme,sanki hayat duruyo ve salak salak dolanıyorum ortalıkt,boş ve anlamsız bakışlar,kısa kısa mecburiyetten kullanılan cümleler sadece!!ağzımı bıçak açmıyo,ama sesini duydukça sürekli,msjlaştıkça kopmadıkça bunada şükür diyosun ve zaman geçtikçe keyifleniyosun,inan sende alışıcaksın bu duruma,en azından şöle sölim,ben alıştıysam sende emin ol alışırsınŞeniz
asom bende birini özlüyorum
gelmeyen bebeğimi:gitme:
hoşgeldin boncuğummm sefa getirdinŞenizben geldim asommmmmm
anlattıklarım çok kısaydı,az çok anla die,cierim yanıyodu onsuzluktan hala öyle ama zamanla alışıyosun dediğim gibi,kıyamam sana bitanem,tabiki hiç ayrılmıycaksınız:1hug:askerden gelince evleniceksiniz düşünsenesüprizzzzzherşey mükemmel olucak,tek sıkıntı askerlik,oda bitince hiç bi engel kalmıycak aranızdahihoyyytüzülme güzel günleri düşünoyyyy hislerime tercüman oldun bomboşum şuan senağlama
resimlerine bakamıyorum son giydiği tişörtünle yatıyorum kokusunu çeke çeke müzik dinleyemiyorum tüm sevdiğimiz şarrkılarda hareketliler dahil ağlıyorum böle işte ama geçecek biz bi daha ayrılmıcas dimi asom :çok üzgünüm:
asom bende birini özlüyorum
gelmeyen bebeğimi:gitme:
amin asom aminn mafoldumben
aynen canım,eskişehirde aşkım:a015:asom sende asker yolumu gözlüyordun?
tabiki beterin beteri var,bol bol dua et ve kendini motive et,düşünce gücü ve dua çok önemli unutma cnımsabırdan başka çare yok çok şükür diyelim beterin beteri var öyle değilmi mafoldumben
cancuda askerini bekliyor herhalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?