Sevdiğini özleyenler buyurun

cancunu makkaj topiğindeki gözlerinden bir çift de bende mevcut..cancuu hemen gececek demi günlerr..gecsinn inşallahh ... ii geceler herkeslere . ben kimi mi özledimm ..herşeyiii..

cancunu makkaj topiğindeki gözlerinden bir çift de bende mevcut..cancuu hemen gececek demi günlerr..gecsinn inşallahh ... ii geceler herkeslere . ben kimi mi özledimm ..herşeyiii..

geçecek cnm geçecek merak etme napalım beklices sabredices sayılı gün değilmi nası olsa :teselli:

sildim tatlımyerimseniben
aşkım gittiğinde bende nefessiz kalıyorum,en canlı renkler bile gri geliyo gözüme,sanki hayat duruyo ve salak salak dolanıyorum ortalıkt,boş ve anlamsız bakışlar,kısa kısa mecburiyetten kullanılan cümleler sadece!!ağzımı bıçak açmıyo,ama sesini duydukça sürekli,msjlaştıkça kopmadıkça bunada şükür diyosun ve zaman geçtikçe keyifleniyosun,inan sende alışıcaksın bu duruma,en azından şöle sölim,ben alıştıysam sende emin ol alışırsınŞeniz

oyyyy hislerime tercüman oldun bomboşum şuan senağlama
resimlerine bakamıyorum son giydiği tişörtünle yatıyorum kokusunu çeke çeke müzik dinleyemiyorum tüm sevdiğimiz şarrkılarda hareketliler dahil ağlıyorum böle işte ama geçecek biz bi daha ayrılmıcas dimi asom :çok üzgünüm:

ben geldim asommmmmm
hoşgeldin boncuğummm sefa getirdinŞeniz
anlattıklarım çok kısaydı,az çok anla die,cierim yanıyodu onsuzluktan hala öyle ama zamanla alışıyosun dediğim gibi,kıyamam sana bitanem,tabiki hiç ayrılmıycaksınız:1hug:askerden gelince evleniceksiniz düşünsenesüprizzzzzherşey mükemmel olucak,tek sıkıntı askerlik,oda bitince hiç bi engel kalmıycak aranızdahihoyyytüzülme güzel günleri düşün
asom bende birini özlüyorum
gelmeyen bebeğimi:gitme:

kurban olurum boncuğum deme bee:çok üzgünüm:
böyle bi özlem çektiğini bilmiyodumallahım mübarek 3 aylarda sana sağlıklı bir bebek nasip etsin dualarımızı kabul etsin nerde varsa bebek istiyen kardeşlerimize:Saruboceq::Saruboceq:nolur moralini bozma ve yılma sabret bitanemŞeniz

asom sende asker yolumu gözlüyordun?
aynen canım,eskişehirde aşkım:a015:
sabırdan başka çare yok çok şükür diyelim beterin beteri var öyle değilmi mafoldumben
tabiki beterin beteri var,bol bol dua et ve kendini motive et,düşünce gücü ve dua çok önemli unutma cnım
cancuda askerini bekliyor herhalde?

cancumuz 2 gün önce yolladı sanırım boncuğum daha çok taze:gitme:

günaydınn

aslında gün hiç aydın değil
burda bir yağmur, bir şimşek, bir kıyamet sormayın

Günaydınn gevezee hatun milleti delikafadulden

Ne kaynatmışınız öylee oku oku bitiremedim =) Dün eve gittim aşkıım msn gelekti mutlu mutlu bilgisayarımı açıyodum açamadım adaptör girişinden koku geldi=( yandı laptopum =((( sonra kardeşim baya açtı içini kurcalı filan bataryasıyla çalışıyo ama adabtörü takınca ses ve koku geliyo =( Yoksa akşamki muhabbete bende katılacaktım gerçi yokluğum hiç belli olmuyor ama neyse :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…