Sevdiğini özleyenler buyurun

gelince görüşüces tamammmıııı şekercimm opuyorumnanaktan

kuzum sözleşmeli subaylığı kazandı 30 ağustosta teğmen oluyor

ayy ne güselll ya turkbayragi

canım eğlenmene çok sevindimmm benimde doğumgünüm bugün bende yanlızım çok buruğum mafoldumben

korkma bebeğim yaa çok iyi bakıyolar askerlerimize :teselli:

aynı gün dağıtım olacaklar bizimkiler hihoyyyt

hiç meraklanma bebeğim manisa içinde istanbul ankara kıbrıs diyolar ama belli olmaz türkiyenin heryerine çıkabilir sakın şartlama kendini emi çıkmassa o taraflara hayal kırıklığı yaşama meleğim :teselli:

gözdeeee bursayamı gelecek askerinnn
benim badem gözlümde 15 eylülle 15 şubata arası bursa gemlikte olacak

tekrar sölüyorumm görüşücesss gelinceee hihoyyyt

ewet bursada ama merkezınde benımkı.agustosun 14unden itibaren orda olcak ınsallah ii olur.hem de agustosun 15ıne kadaaaar2010 tabi.ay basıma agrılar gırıo 2010 diincekafamçokkarıştı

benimde 2010 eylül sonu ekim başı burda aşkımmmm kısmetseee :gitme:

söle sende anneciğine çıtlat accık kıss kaydirigubbakcemile3

Şeniz

cicikizzzzz gördüm resmini pek datlu çıkmışsın bebeğemmmŞeniz

Cancummmm toprakk iykii doğdunnn canımm =)) Nice senelereee =) üzülmee birdahaki doğum gününe birlikte olursunuzz =)

işallahhh bidenem yine asker ama belki izinli felan olursaa beraber oluruz sabah aradı ilk ben kutlayayım dedi ağlaştık biras mafoldumben
şimdi moralim bozuk çıkıyorum akşam görüşürüs bayanlar :a015:

Doğum günün kutlu olsun bitanem, nice mutlu senelere inşallah..
Benim de eski sevgilimin doğum günü bugün.. Telefon hattım onun üstüneydi Vodafondan kutlama mesajı geldi onunla uyandım sabah sabah ya şaka gibi kaydirigubbakcemile3

Kızlarr toplanınn hadiiiiiiii az kaynatalım yahuu nerdesinizzz =)

Asooo şimdii aktardan qelıyorummm adammm kirkkılıt işe yaramaz dedi uzatmaz dedii ...ama olsun ısrarla aldımm uyguluycamm canımcımmm =)

Nekss canım az kaldı da bundan sonrası korkutuyo beni asıl.. Gelip 20sinde askere gidicek.. Asıl saymaya o zaman başlıcam mafoldumben

Nekss canım az kaldı da bundan sonrası korkutuyo beni asıl.. Gelip 20sinde askere gidicek.. Asıl saymaya o zaman başlıcam mafoldumben

Canımsın yaaa:)
Bak biz ikimizde istanbuldayız ama hayat şartlarıı görüşmemize izin vermiyor.
Ben ne yapimm kıss gidip bascam iş yerini o olcakkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…