30 ağustosta mezun olduktan sonra 6 ay bursada kalacak
gemlikteki sınıf okulunda
bizim eş durumu tayinleri ağustos ve şubatta
ben ağustosa yetişemiyorum
şubata kalıyorum
bende yıllık iznimi kullanıcam birazda rapor ücretsiz izin falan alıp bursaya gideceğim
kuzum sözleşmeli subaylığı kazandı 30 ağustosta teğmen oluyor
selam canlarımmmmmm
mezuniyet balo partisi şeysi olduğu için yoktum, çok şükür bitti, üzerimden bir yük kalktı...
sevdalım olmadığı için bir yanım eksikti ama yine de arkadaşlarım olduğu için çok ama çok eğlendim...
sizler neler yaptınız yavrularımmmmm :1rolleyes:
tesekkur ederim destekleriniz icin inanin bu mesajlar cok rahatlatiyor beni. sevdiginden ayri olanlar en kisa zamanda kavusurur insallh gercekten zormus cunku. belki abartiyor diceksiniz ama sivasta kenelerden olen cok oldu biliyorsunuzdur haberlerden. sizce askeriyede ilaclama yapiyorlarmidir? malum onlar surekli egitimdelerdir cim alanlarda.
benım bebişim kutahyada ablası.havacı orda.bıraz daha rahat o yuzden.yani rahattan kastım güvende.ona sorsan pek de hos deil durumuyerimsenibenmayıs27de gonderdim ben askımı.agustos7de dagıtıma gelcek ınsallah.ordan da bursaya işte.bakalım artık.ılk hedefımız 7 agustos ileriii:roflol:
bak ne guzel 2 ayin gecmis bile seninde yerinde olmak isterdim sure acisindan . oyuzden basladigi icin askere bir bakima seviniyorum. onumde dev gibi 450 kusur durcagina simdi azalicak hergun allahin izniyle. benmki sivasta. insallah usta birligi bu taraflara dogru olurda sevincim bin kat artar, geneklde sivastan dagitim kibris izmir istanbul ankara oluyormus, izmire yakin olsunda tabiki rahat etcegi yer olsun bide neresi olursa olsun. sende sanslisin aslinda istanbul edirne yakin.arasira gidip gorebilme imaknin var ne guzel
gözdeeee bursayamı gelecek askerinnn
benim badem gözlümde 15 eylülle 15 şubata arası bursa gemlikte olacak
ewet bursada ama merkezınde benımkı.agustosun 14unden itibaren orda olcak ınsallah ii olur.hem de agustosun 15ıne kadaaaar2010 tabi.ay basıma agrılar gırıo 2010 diincekafamçokkarıştı
Okuyamadım geçmiş sayfaları bi gün gelmedımmm ne kadar atlamışşınız valla =)
Huhuu nabıyonuzz bakalımm kıscelerr ben süperim =) tek bı sorunum var askerım annenle konus artık ıstemeye qelcekler benı de dıyoooo ..Aksam aradı sordu konusmadım deyınce uzuldu napıcam yaa ..
Selamlar
Cancummmm toprakk iykii doğdunnn canımm =)) Nice senelereee =) üzülmee birdahaki doğum gününe birlikte olursunuzz =)
Nekss canım az kaldı da bundan sonrası korkutuyo beni asıl.. Gelip 20sinde askere gidicek.. Asıl saymaya o zaman başlıcam mafoldumben
Arorammm bak ağlamaa ben ağlarsammm susmammmmmmm =(
Kızlarr toplanınn hadiiiiiiii az kaynatalım yahuu nerdesinizzz =)
Asooo şimdii aktardan qelıyorummm adammm kirkkılıt işe yaramaz dedi uzatmaz dedii ...ama olsun ısrarla aldımm uyguluycamm canımcımmm =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?