Sevdiğini özleyenler buyurun

:lepi: azcık sabır edicen canparem napalım... kaydirigubbakcemile5

Valla canım elimden geldiğince.Ama sabrımın sınırlarını kesinlikle zorluyor.
Bakalım bu pazar çalışmazsa görüşcez heral.Gerçi benim kızlara sözüm var ama ne etcem bilmiyorum.İzne çıkıyorum ya bu cuma.Ptesi belki ayvalığa gidicem kuzenlerle pazar akşamı döncem.Ertesi haftada iş nedeniyle yoğun geçicek görüşemicez.Vizelerde başladı zatii oyy oyyy O yüzden relax takılıyorum şu sıra.

Günaydınn bu arada hanımlar:)

Dün ilkkez sevdiceğime ben görüşelim dedim.İnşallah pişman olmam.Sınırlarımı zorluyorum...Sabah aslında günaydın diye mesaj atmıcaktım.Sonra burası aklıma geldi.Dedim seven insan fedakarlık yapmalı.Hem hatalısın hem güçlüsün nilay hanım zorla kendini ve gönder o mesajı.Ve gönderdim:)

sağol canım
güzel bir adım atmışsın
aferin sana a.s.
eee ne zaman buluşuyorsunuz kaydirigubbakcemile2

bennn geldimmm özlendim mi acaba :teytey: :lepi:
kuzenim evlenicek biliyorsunuz bugün tekrar gidicem 3 4 gibi davetiyee dağıtçazzz
haftayaa pazarrr nikahhh :teytey:
o yüzden giremedim çok özzledim sizi :gitme:

hoş geldin gizoş
valla ayşe yoklama alıyordu
yok yazıldın haberin olsun

oh ne mutlu darısı senin başın artık:)
ayakkabının silinir bir yerine ismini yazdırmayı unutma

hoş geldin gizoş
valla ayşe yoklama alıyordu
yok yazıldın haberin olsun

oh ne mutlu darısı senin başın artık:)
ayakkabının silinir bir yerine ismini yazdırmayı unutma

yazdırmammmm mıııı :jeyyar:
saolasın ablacım...
ewt giremedimm yok yazılmışım
bi yandan geçmiş yazıları okuyorumm
radyolog cnm hoş geldin

sağol canım
güzel bir adım atmışsın
aferin sana a.s.
eee ne zaman buluşuyorsunuz kaydirigubbakcemile2

Bu pazar canım...
Aslında ben kız arkadaşlarıma söz verdim bir şeyler yapcaz diye.
Sevdiceğiminde çalışma ihtimali var ctesi akşamdan belli oluyor eğer çalışmazsa kızların yanına değil sevdiceğimin yanına giderim.Yada her iki taraflada görüşürümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bbuuu aradaa ben çok kötüydümm yaaaa şu 2 gündür acayip mide ağrıım vardıı karnımm ağrıyooduuu
p.tesi bi komşu bişiler getirdi anneannemdee bende biraz açtım atladım 2 3 lokma yedim karnım çok ağrıdıııı
dün burnum kanadıı (sürekli kas spazmı geçiriyorum) başlangıcı olduyorrr gnee mafoldumben
midem ağrıyoduu delirtircesinee başuım ağrıyooduu

bnm askerde 4 te 5 te 6 da aramışş sabah gördümm dicekk gene uyandıramıyorum senii ama rahatsızım dicemm neyin var dicek ne diyim bilmiyom...
bn uzancamm bana müsade azcuk dinleneyimm
öpüyorum hepinizii
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…