bbuuu aradaa ben çok kötüydümm yaaaa şu 2 gündür acayip mide ağrıım vardıı karnımm ağrıyooduuu
p.tesi bi komşu bişiler getirdi anneannemdee bende biraz açtım atladım 2 3 lokma yedim karnım çok ağrıdıııı
dün burnum kanadıı (sürekli kas spazmı geçiriyorum) başlangıcı olduyorrr gnee mafoldumben
midem ağrıyoduu delirtircesinee başuım ağrıyooduu
bnm askerde 4 te 5 te 6 da aramışş sabah gördümm dicekk gene uyandıramıyorum senii ama rahatsızım dicemm neyin var dicek ne diyim bilmiyom...
bn uzancamm bana müsade azcuk dinleneyimm
öpüyorum hepinizii
opuyorumnanaktan
Bu pazar canım...
Aslında ben kız arkadaşlarıma söz verdim bir şeyler yapcaz diye.
Sevdiceğiminde çalışma ihtimali var ctesi akşamdan belli oluyor eğer çalışmazsa kızların yanına değil sevdiceğimin yanına giderim.Yada her iki taraflada görüşürümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
siz sık sık görüşemiyor musunuz kuzum?
hımm anladım canım
ee yoğun olunca anayışlı olmak en güzeli tabii
görüşelim diye başının etini yemektense doğru olanı yapıyorsun bence
ama özlediğini ve arkadaşların da dediği gibi görüşmek istediğini ifade etmekten de çekinme
özlenmek herkesin hoşuna gider sonuçta
bunlar biraz yaşla da ilgili canım
yaşın ilerledikçe, olgunlaştıkça daha da düzelir merak etme
ne güzel sevgilinde anlayışlıymış
birbirinizi tanıdıkça sorun kalmaz
olur olur merak etme
"ey, aşk sen nelere kadirsin!" opuyorumnanaktan
derler değil mi? zemuszemus
Okuyamadım geçmiş sayfaları bi gün gelmedımmm ne kadar atlamışşınız valla =)
Huhuu nabıyonuzz bakalımm kıscelerr ben süperim =) tek bı sorunum var askerım annenle konus artık ıstemeye qelcekler benı de dıyoooo ..Aksam aradı sordu konusmadım deyınce uzuldu napıcam yaa ..
Okuyamadım geçmiş sayfaları bi gün gelmedımmm ne kadar atlamışşınız valla =)
Huhuu nabıyonuzz bakalımm kıscelerr ben süperim =) tek bı sorunum var askerım annenle konus artık ıstemeye qelcekler benı de dıyoooo ..Aksam aradı sordu konusmadım deyınce uzuldu napıcam yaa ..
damat yokken isteme nasıl olacak kıs?
Bızımdee cok erken yaş için ama 5 sene oldu beklemek ıstemıyoruz artık nabalım kabullencekler artık =)
Sen ön konusmayı yap annen bilsin ona göre hazırlığını yapsın dıyoo =(
Bıde etrafında hıc evlı nısanlı arkdası yok ....hepsı bekar qezentı tıplerr .... Acaba onu kendıme mecbur bırakırmıyım dıe korkuyorum..gercı o ıstıyoo amaa bılmıyorum yaa
Yok canım öyle değil yaa... Annecımm bizim nıyetımız cıddı adem askerden sonra hemen olsun istiyoo vss vss cumlelerle hazırla dıyo ....Hanı aklınca kesınlık kazansın ıstıyo qalıbaa.... 8ay var qelmesıne seneye yazın olur bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?