Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok geçmiş olsun canım dinlen ya kendine dikkat et emi.
Sevdiceğinede çok belli etmemeye çalış.
Zaten sitreslidir birde senin için endişelenmesin...
Hadi bakim uzan dinlen toparla kendinii:1hug:

siz sık sık görüşemiyor musunuz kuzum?

siz sık sık görüşemiyor musunuz kuzum?

Geçtiğimiz aya kadar sık sık görüşüyorduk canım.
Çünkü kışın işleri çok rahat oluyordu.Çalışma saatlerimiz uymasa bile sevdiceğim işten çıkışta benim iş yerime geliyor dönüş yolunda bile olsa zaman geçiriyorduk.Tüm gün telefonda konuşup mesajlaşıyorduk.Hafta sonuda birlikte zaman geçiriyorduk.Ama yaz gelmesiyle birlikte onun işleri fazlasıyla arttı.Klima şirketinde çalışıyor.Sabah giriş belli ama akşam işi kaçta biterse o saatte çıkıyor.Bende 08:30 da başlayıp 17:30 da bitiriyorum.Ctesi pazarda tatil benim.Sevdiceğimin ise sadece pazar tatil.Ama çoğu zaman ogün dahil çalışıyor.Arada şehir dışına çıkıp bikaç gün yada bir hafta filan kalıyor.Bende bir gün izni var zaten diyip benimle mi ailesiyle mi zaman geçirsin diye düşünerekten buluşalım hiç demiyorum.Ama çevreden arkadaşlarım bun yanlış anlıyabileceğini düşünüyorlar.Bende o yüzden dün ilk kez görüşelim dedim Ama çalışıcak mı çalışmıcak mı daha o bile belli değilmafoldumben

Bu arada ailesi beni biliyor canım.Tanışmakda istediler ama ben tanışmadım.Onlar beni ve ne zaman bir araya geldiğimizi iyi biliyorlar buda beni endişelendiriyor.Bir başka sorun ise benim aslında.İlk ilişkim aileme hiç yalan söylemedim ve özellikle babam aşırı derecede güveniyor.Kimseye laf ettirmez.Görüşüyorum ama sürekli biri görcek endişesi içinde oluyorum.Tedirginim.Oda bunu fark ediyor ve daha çok üzülüyor biliyorum.Ciddi bir adım içinse okulumun bitmesi şart.Onlar yine dünden razılar ama daha gerçekten çok erken...Birde biliyor musun bilmiyorum ama askerdeyken başladı bizim ilişkimiz.Yani başından bu yana öyle alıştık.İnsanlar sürekli görüşür askere gidince zorluk yaşar ya.Biz askerden gelince zorluk yaşadık.Çünkü görüşmemeye alışmıştık.Hem sevgimi yaşıyordum hemde aileme yalan söylememiş oluyordum.İtiraf etmek gerekirse işime böyle geliyordu.Halada öyle düşünüyorum.Ama düşünmediğim bir yön var ki oda bu düşüncelerimi sevdiceğimin yanlış anlayabilme ihtimali.İşte o yüzden mümkün olduğunca duygularımı dışa yansıtmaya çalışıyorum...Ama benim için gerçekten zor çünkü içine kapanık biriyimdir...İşte böyle içimi döktüm:) Bencillik var bende sanırım

hımm anladım canım
ee yoğun olunca anayışlı olmak en güzeli tabii
görüşelim diye başının etini yemektense doğru olanı yapıyorsun bence
ama özlediğini ve arkadaşların da dediği gibi görüşmek istediğini ifade etmekten de çekinme
özlenmek herkesin hoşuna gider sonuçta

Biliyorum canım ama bu durumda benim yapıma ters.
Yanlış düşünüyorum biliyorum ama ilk adımlar hep ondan gelir ben ayak yudurmaya çalışırım.O gerçekten çok sabırlı ve olgun biri.Mesela ben sürekli konuşmaya mesajlaşmaya alıştığım için işleri yoğunlaştığında ve geç cvp vermeye başladığında aşırı tepki gösterdim.Çok kırdım gerçekten.Halbuki onun elinde olmuyor bazı şeyler.Ben kendi sorunlarım derken onunda aynı durumları yaşayabileceğini düşünmüyordum.Ama burda zaman geçirdikçe bazı şeyleri okudukça sevdiğime ne kadar haksızlık yaptığımın farkına vardım.Elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum...

bunlar biraz yaşla da ilgili canım
yaşın ilerledikçe, olgunlaştıkça daha da düzelir merak etme
ne güzel sevgilinde anlayışlıymış
birbirinizi tanıdıkça sorun kalmaz

bunlar biraz yaşla da ilgili canım
yaşın ilerledikçe, olgunlaştıkça daha da düzelir merak etme
ne güzel sevgilinde anlayışlıymış
birbirinizi tanıdıkça sorun kalmaz

Kesinlikle...
İlk ilişkim ve daha 20 yaşındayım.
Üzerimde okul,iş bir de ekstra ev sorumluluğuda var.
O nedenle sanırım fazla mantıklı düşünemiyorum.
Sert çıkıyorum sonra pişman oluyorum ama onunda sabrı bir yere kadar.
Bakalım bu yaz dönemini atlatalımda inşallah herşey daha güzel olcak...

Okuyamadım geçmiş sayfaları bi gün gelmedımmm ne kadar atlamışşınız valla =)

Huhuu nabıyonuzz bakalımm kıscelerr ben süperim =) tek bı sorunum var askerım annenle konus artık ıstemeye qelcekler benı de dıyoooo ..Aksam aradı sordu konusmadım deyınce uzuldu napıcam yaa ..

olur olur merak etme
"ey, aşk sen nelere kadirsin!" opuyorumnanaktan
derler değil mi? zemuszemus

İnşallah...
Kalplerimiz birbirimiz için çarptığı sürece her şeye dayanabilirim.opuyorumnanaktan
Dile kolay koskıca 460 günü devirdik.
Gerçi bunun 9 ayı resmiyete binmişti ama öncesinde de arkadaş olarak sürekli görüşüyordukkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok hoşmuş yaa...
Canım daha askerlik var önünde hele bir bitirsin gelsin dimi ama.
Bizimkiler yaş itibariyle erken olduğunu düşünüyorlar.
İnşallah sizin dilediğiniz gibi olurrr:1hug:

damat yokken isteme nasıl olacak kıs?

Bızımdee cok erken yaş için ama 5 sene oldu beklemek ıstemıyoruz artık nabalım kabullencekler artık =)
Sen ön konusmayı yap annen bilsin ona göre hazırlığını yapsın dıyoo =(

Bıde etrafında hıc evlı nısanlı arkdası yok ....hepsı bekar qezentı tıplerr .... Acaba onu kendıme mecbur bırakırmıyım dıe korkuyorum..gercı o ıstıyoo amaa bılmıyorum yaa

Canım askerdeyken insanın ruh hali sürekli değişebilir.
Bence senin gelmeni beklemeliyiz de.
En azından askerliğin bitimine kadar yine aynı düşüncede olursa o zaman ailene açıklarsın durumu.Şimdi sen ailenle paylaşırsın allah korusun askerin bir şeye takılır sana yanlış bir laf eder sinirlenirsin ipler iyice kopar...

hımm garantiye almaya çalışıyor yani
annem bu konularda anlayışlıysa diyiver canım sen de
içi rahat etsin
ama biliyorsun hayatta hiçbir şeyin garantisi yok
"gelin ata binmiş ya nasip demiş" meselesi
"acaba kendime mecbur bırakır mıyım" da gereksiz bir korku
bu kadar ince düşünme
biz ne yaparsak yapalım hayat bildiğini okuyor zaten

Valla haklısınızz kızlarr annem anlayıslı suanda konussam annem he he der sonra kale almaz beni =) Çoçuk ortada yok diye =) Bu konu ustunde cok durmaz bılıyorum =)

Bakalım kısmet yahuu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…