Sevdiğini özleyenler buyurun

bende seni öperim ama ona göre:):):):):):)hakket çok sıkıcı hiç zaman geçmiooo

ya ben çok mutsuzum dün sabahtan beri duyamadım sesini bu sabah aradı 2 kere tel arızalı heralde ses gidip gelmedi artık arasın yawww :çok üzgünüm:

Düğün sesleri qeliyo yakınlardann kız almaya qeldiler qalibaa =)
kıs sende git iki oynayıverkaydirigubbakcemile3

ya ben çok mutsuzum dün sabahtan beri duyamadım sesini bu sabah aradı 2 kere tel arızalı heralde ses gidip gelmedi artık arasın yawww :çok üzgünüm:

oyy cnm gıyamammmmmmm yarın uzun uzuna konuşursunuz inş kesintisiz olarakyerimseniben

bende dünden beri hiççççç ii degilim yaaaa sınır karakoluna gittiiiii artık safak biteene kadar arayamıycakmış ben napacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:mafoldumben

bende dünden beri hiççççç ii degilim yaaaa sınır karakoluna gittiiiii artık safak biteene kadar arayamıycakmış ben napacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:mafoldumben

ya cnmm arada kaçamak yapar arar senii üzülme..ayrıca saglıgı sıhati yerinde olsunn eninde sonunda buluşcaksınız zatenn...allah büyük sabırlar versin tüm askjer yolu bekleyenlere:Saruboceq:

kuzular ben yine kaçarrr busefer evin küçük manyagı gececek nete:)ben onlardan fırsat buldukca damlarım:):):):)

Nem bi konuştu pir konuştuu helallll =) Sevqılım askerden qeldikten sonra hasret giderecem =)
Sonra 1 hafta görüşmüycem kendisiylee ...Hiçbi şekildee msn tel yüzyüze ...........

Konuşamadık ona takıldım =(

Daha yeni gitti kız yoğundur dur bakalım zamanlar daha sık aramaya başlar üzülme yerimseniben ama cidden insan 2 gün konuşmasın mutsuz oluyo bende dün öyleydim akşam konuştum moralim düzeldi =) ama şimdik tekrar özledim sesini =(

SON ON GÜN :lepi: Ba$Ka YoK! zemuszemus

Son düzenleme:

üzülmeyin canlarım yaa elbet konuşursunuzz :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…