du bakalım kızlar, iyice moda girdim ben de...kaydirigubbakcemile2
bi kaç kez üsteledim, yok olmaz sakın falan dedi...daha fena olmasın bir de...zaten devamlı nöbet halinde...
hep yapma dediklerimi yapıyorsun der falan...kafamçokkarıştı
hoş geldin cnm
kızlar ben kaçarr nisancım üzme kendini cnm düzelirsiniz merak etme.öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktan
olurmu hemen hemen tam kadroyuz
e kız sen de emi!!!hangi ara konustun ne sordun nası aklını karıstırdın şimdi adamın.kızlar biz buna akıl verıoz bu bizi ispiyonlamasın askına?kaydirigubbakcemile3alimallah önce bununki duyar sonra bizimkilere kadar yayılır olay.aha sonra cık işin içinden.benimkinin lafı aynen şu ''ha anlaşıldı sen nie saçmalıosun son günlerdeee,3-5 kız bi araya gelmişiniz yine ondaaan '' der valla:roflol:
canlarım hepinizi çoooooooooooookkk seviyorum...
şimdi ben de çıkayım...malum hiçbir şey yiyemedim...üzüntüden...gene de yiyesim yok ama zorlicam kendimi...
öpüyorum her birinizi kocaman! :)) ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hani hani nerdeler o zaman :umursamaz:
hadi cici uğruyor arada güzellergüzeli de uğruyo, asi de neti yok diye yırttı ama ama nerde nergiz yada oges ve benzeri arkadaşları hıh işte hepsine kaydirigubbakcemile
aah ah nerde o eskiler kaydirigubbakcemile3
Aprılımm geldmm bitanem yaa kusura bakmaa ben cıkarken ayse ablamızda qelmısdıı o yusden rahat cıktım o ılgılenır senınle dıyee hallettınız heralde cok sayfa gecmıs okuyamadım gecmısı =) sen gıt yemek felan ye bakalım takvımınde ne cici ölee=) sen mutlu ol cnm yaa hıc alıskın degılı mmutsuz olmana =)
Aprılımm geldmm bitanem yaa kusura bakmaa ben cıkarken ayse ablamızda qelmısdıı o yusden rahat cıktım o ılgılenır senınle dıyee hallettınız heralde cok sayfa gecmıs okuyamadım gecmısı =) sen gıt yemek felan ye bakalım takvımınde ne cici ölee=) sen mutlu ol cnm yaa hıc alıskın degılı mmutsuz olmana =)
hani hani nerdeler o zaman :umursamaz:
hadi cici uğruyor arada güzellergüzeli de uğruyo, asi de neti yok diye yırttı ama ama nerde nergiz yada oges ve benzeri arkadaşları hıh işte hepsine kaydirigubbakcemile
aah ah nerde o eskiler kaydirigubbakcemile3
kimse benle ilgilenmiyiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3en iyisi bohcamı alıp gidem bu diyarlardankaydirigubbakcemile3
ama ama ama sen bizi istemiomusunmafoldumben
öpüyorum kocaman kuzummm
üzülmene değmez inan bana
anam sanki sen çok uğruyordun da kaydirigubbakcemile3
kimse benle ilgilenmiyiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3en iyisi bohcamı alıp gidem bu diyarlardankaydirigubbakcemile3
ama ama ama sen bizi istemiomusunmafoldumben
ehuehuehue kıs onu banamı dedin valla leylayım anlamadımkaydirigubbakcemile3:1shok: nası yani?nisan gitsinmi askına dedim sesin cıkmadı kuzum? ben de dedim herhalde bu kızcaızımızın da derin mevzuları varfisfisfis
olurmu bebeğim ben gidiyorum dedin
iyi geceler dedik
dön bak :dilcikar:
estafurullah başkasının topiğinde istememek ne haddime opuyorumnanaktan
sadece ne adınızı biliyorum ne şafağınızı ne de sevinç ve sıkıntılarını doğal olarak yorum da yapamıyorum kopuk oluyorum :umursamaz:
özetlicek bi sabırlı varsa ben sabırla dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?