Sevdiğini özleyenler buyurun

e kız sen de emi!!!hangi ara konustun ne sordun nası aklını karıstırdın şimdi adamın.kızlar biz buna akıl verıoz bu bizi ispiyonlamasın askına?kaydirigubbakcemile3alimallah önce bununki duyar sonra bizimkilere kadar yayılır olay.aha sonra cık işin içinden.benimkinin lafı aynen şu ''ha anlaşıldı sen nie saçmalıosun son günlerdeee,3-5 kız bi araya gelmişiniz yine ondaaan '' der valla:roflol:

canlarım hepinizi çoooooooooooookkk seviyorum...

şimdi ben de çıkayım...malum hiçbir şey yiyemedim...üzüntüden...gene de yiyesim yok ama zorlicam kendimi...

öpüyorum her birinizi kocaman! :)) ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

olurmu hemen hemen tam kadroyuz

hani hani nerdeler o zaman :umursamaz:

hadi cici uğruyor arada güzellergüzeli de uğruyo, asi de neti yok diye yırttı ama ama nerde nergiz yada oges ve benzeri arkadaşları hıh işte hepsine kaydirigubbakcemile

aah ah nerde o eskiler kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yavru kuşum zaten konuşurken dedim ben ona kaç kez, telefonda anlaşamayız...görüşelim geleyim yarın dedim, olmaz dedi...

bir de ben şimdi onu görene kadar yemeden içmeden kesilirim, iskeletim kalır...koklamadan rahat uyuyamam yaaaa.....
mafoldumben

Aprılımm geldmm bitanem yaa kusura bakmaa ben cıkarken ayse ablamızda qelmısdıı o yusden rahat cıktım o ılgılenır senınle dıyee hallettınız heralde cok sayfa gecmıs okuyamadım gecmısı =) sen gıt yemek felan ye bakalım takvımınde ne cici ölee=) sen mutlu ol cnm yaa hıc alıskın degılı mmutsuz olmana =)

öpüyorum kocaman kuzummm
üzülmene değmez inan bana

anam sanki sen çok uğruyordun da kaydirigubbakcemile3

canım benim yerim ben senii opuyorumnanaktan

:1hug: sıpa bu kız yaaa:)
ee şafak kaç yıvrım

kimse benle ilgilenmiyiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3en iyisi bohcamı alıp gidem bu diyarlardankaydirigubbakcemile3

ama ama ama sen bizi istemiomusunmafoldumben

kimse benle ilgilenmiyiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3en iyisi bohcamı alıp gidem bu diyarlardankaydirigubbakcemile3

:1shok: nası yani?nisan gitsinmi askına dedim sesin cıkmadı kuzum? ben de dedim herhalde bu kızcaızımızın da derin mevzuları varfisfisfis

ama ama ama sen bizi istemiomusunmafoldumben

estafurullah başkasının topiğinde istememek ne haddime opuyorumnanaktan

sadece ne adınızı biliyorum ne şafağınızı ne de sevinç ve sıkıntılarını doğal olarak yorum da yapamıyorum kopuk oluyorum :umursamaz:

özetlicek bi sabırlı varsa ben sabırla dinlerim

:1shok: nası yani?nisan gitsinmi askına dedim sesin cıkmadı kuzum? ben de dedim herhalde bu kızcaızımızın da derin mevzuları varfisfisfis
ehuehuehue kıs onu banamı dedin valla leylayım anlamadımkaydirigubbakcemile3

olurmu bebeğim ben gidiyorum dedin
iyi geceler dedik
dön bak :dilcikar:

yoh gıs fıstuk garııı gidiyom demedimm..hem govsanız gitmem ben buradankaydirigubbakcemile3

sen de haklısın be kuzum.kocacım 2 ay önce askere gitti.ben hergun aglıom.safagım karanlık.benimkinin özeti bu iştemafoldumben
senin askerin döndümü yoksa hala bizdenmisinbenneyaptımki

Anammm herkesler burdaaaaaaaaaaaa sevdiceklerimmmm nabıonuzz ehehhe =) hem okumuyorum hem nabıyonuz dıye soruyorumm delımıyım neyımmm =) hayırr aşığımm cok mutluymm cokk =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…