Sevdiğini özleyenler buyurun

gidim mi yaaaaaaaaaa CADIARZU

kız git durduğun kabahathihoyyyt ben 1saat görmek için kafama esti de 5saat yol gittim geldim bi gun içinde. asıl böle aniden herseye ragmen gitmeler makbuldür.yaa kızlar siz ne diosunuz joyfun bi ara gaz verdi ama diğerlerinden duyamadım?gitmesi sizce de ii olmaz mı? ayse sultan sen de bi diiver hele,en kıdemlimiz sensinyerimseniben

yalnız yanlıs anlasımlasın 5gittim 5 geldim 10 saat yol etti ona göre

aynı fikirdeyim bende
kokunu özledim de gidince :1hug:

sevgilim kıyıyor ama bana...benneyaptımki mafoldumben senağlama

oy oyyy sevgilin kıyarmı cnm sana bak normalde hiç kavga bile etmiyomuşunuzz :teselli:

ya bunun arkasından bu söylenirmi bilmiom ama ben hep şey derimm sevgilin sana kıyar mı o kadar da hıyar mı :kedi: lafım meclisten dışarı espri olsun diee didimmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 öldüm glmekten manyak

kızlar ben kaçarr nisancım üzme kendini cnm düzelirsiniz merak etme.öptüm hepiniziiii opuyorumnanaktan

aynı fikirdeyim bende
kokunu özledim de gidince :1hug:

du bakalım kızlar, iyice moda girdim ben de...kaydirigubbakcemile2
bi kaç kez üsteledim, yok olmaz sakın falan dedi...daha fena olmasın bir de...zaten devamlı nöbet halinde...
hep yapma dediklerimi yapıyorsun der falan...kafamçokkarıştı

bende geldimmmmmmmmmmmmmmm:):):):)

hoş geldin cnm

Şeniz nasılsın kuzum
çinirlerin geçtimi
kaydirigubbakcemile3ah kuzum benimkine sinirim geçti gibi amaa bende sinir yapıcılar çok busefer anamgile sinirlendimm..menepozada girmiyorum ki diyeyim herşeye sinirleniyorumkaydirigubbakcemile3

hb bebişim bnmyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…