Sevdiğini özleyenler buyurun

ehuehuehue kıs onu banamı dedin valla leylayım anlamadımkaydirigubbakcemile3

yoh gıs fıstuk garııı gidiyom demedimm..hem govsanız gitmem ben buradankaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben sana joeyfun diye cevap yazdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Anammm herkesler burdaaaaaaaaaaaa sevdiceklerimmmm nabıonuzz ehehhe =) hem okumuyorum hem nabıyonuz dıye soruyorumm delımıyım neyımmm =) hayırr aşığımm cok mutluymm cokk =)

ahaaaa.ayşecim tamamdır bizim işimiz bu gece.bu kız leyla olmus.kız içtinmi nettin?kaydirigubbakcemile2bi telefonla ne hale gelioz allahım sen bize mukayyet ol:roflol:

Şeniz Şeniz şımarık seniii

ahaaaa.ayşecim tamamdır bizim işimiz bu gece.bu kız leyla olmus.kız içtinmi nettin?kaydirigubbakcemile2bi telefonla ne hale gelioz allahım sen bize mukayyet ol:roflol:

:roflol: aşk sarhoşu o aşk
topiğin neşesi
bu arada arora yı gördünüzmü
aso da yok
gşzemde

herkesss burdaaa ayse ablamızz da burdaa bıkac uyemız yok ama damlarlar bırazdann =) hepınızı sevıyorummm
eee askımlada ask yaptıkkk benden mutlusu yokkkk keyfımee dıycekk yokkk =)

aşkkk sarhoşuyum aşkkk =):asigim:

canlarım ben yatıyorum
şükürki yarın bitiyor şu tercih işlemleri bende rahatlıcam hepiniz kıymetlisiniz he benim için a.s.
şafağım 43

:roflol: aşk sarhoşu o aşk
topiğin neşesi
bu arada arora yı gördünüzmü
aso da yok
gşzemde

diğer arkadaslar en son iidi ama arora sıkıntılıydı sanki yine yanlıs mı hatırlıorm?hımmmCADIARZU sahi bak nerde onlar.ben idare etmeye çalıstım cıkısta imza atcaktım onların yerine ama sen listeden aldın yoklamayı yandılar vallakaydirigubbakcemile3

iyi geceler kuzular bende kaçıyorum bi rahat yok kardeşimin üniversitesi bitti artıkk nette rahatca gezmek bana haram:):):):

Ruhıyle ben başbaşamı kalıcamm =(

:1shok:ruhi???kaydirigubbakcemile3 tatlım valla çene yapasım var ama biuyku bi uyku sorma.e bugun bi saat telefonda konustum ya tabi yorgunluk ondan da olabilir:kedi:
ay ne güzeldi yaa..o yorulmasa hiç kapatmıcaktım gııızkaydirigubbakcemile3

Hhehehhee yoruldunuzz demekkk alemsiizz hee =) kız taşmı taşıdınızzz sizi gidi sizilerr =))
uyuyun bakalım napalım yarın kaynatırızz.. =)

Kızz iyi qeceler sanada nemmcim =)

sen de haklısın be kuzum.kocacım 2 ay önce askere gitti.ben hergun aglıom.safagım karanlık.benimkinin özeti bu iştemafoldumben
senin askerin döndümü yoksa hala bizdenmisinbenneyaptımki

yok canım neeerde hala sizdenim bende şekerim, şafağım 213. ayda bir falan gidiyorum yanına zonguldakta asker..mafoldumben

seninki acemilikte mi usta birliğine geçti mi?

01:45
Uyusamm iyi olucak sanırım artıkk .....Kızlar kimblir kaçıncı rüyanızdasınızz =) inşallah enişteleri görüyosunuzdur.... Asooo aprıll gizem sarissa cicikz bayansu ayse ablamm emosumm adıatam nem joey aroramm betüşüm hepiniz rüyanızda benide görünnnn =) sizleri seviyorummmmm ilk kim okucak acaba sabah yazımı =) ılk okuyan için günaydınn =)

Bebeğimm küçük askerimm hayatımın anlamıı ..iyki benimsinn iyki varsın iyki doğdunn...iykii beni seçtin....allahıma binlerce kez şükürler olsun...her nefes alışımda seni düşünüyorum......Hayallerle yasıyorumm....... sensızz hıcbırseyın anlamı yokk...senı cok sevıyorummmmmmmm...

Son düzenleme:

:dilcikar::dilcikar:mafoldumben

Ne fort ne focuss sadeceee dokuzzz -tatlicadiarzu-
zemuszemus

Nisancım üzülme düzelirr bu topikte kimler darıldı küstüü barıştııı sen biliyosunn askerkerlerin psikolojisi işte düzelir üzülmee yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…