ehuehuehue kıs onu banamı dedin valla leylayım anlamadımkaydirigubbakcemile3
yoh gıs fıstuk garııı gidiyom demedimm..hem govsanız gitmem ben buradankaydirigubbakcemile3
Anammm herkesler burdaaaaaaaaaaaa sevdiceklerimmmm nabıonuzz ehehhe =) hem okumuyorum hem nabıyonuz dıye soruyorumm delımıyım neyımmm =) hayırr aşığımm cok mutluymm cokk =)
estafurullah başkasının topiğinde istememek ne haddime opuyorumnanaktan
sadece ne adınızı biliyorum ne şafağınızı ne de sevinç ve sıkıntılarını doğal olarak yorum da yapamıyorum kopuk oluyorum :umursamaz:
özetlicek bi sabırlı varsa ben sabırla dinlerim
ahaaaa.ayşecim tamamdır bizim işimiz bu gece.bu kız leyla olmus.kız içtinmi nettin?kaydirigubbakcemile2bi telefonla ne hale gelioz allahım sen bize mukayyet ol:roflol:
:1hug: sıpa bu kız yaaa:)
ee şafak kaç yıvrım
ahaaaa.ayşecim tamamdır bizim işimiz bu gece.bu kız leyla olmus.kız içtinmi nettin?kaydirigubbakcemile2bi telefonla ne hale gelioz allahım sen bize mukayyet ol:roflol:
:roflol: aşk sarhoşu o aşk
topiğin neşesi
bu arada arora yı gördünüzmü
aso da yok
gşzemde
canlarım ben yatıyorum
şükürki yarın bitiyor şu tercih işlemleri bende rahatlıcam hepiniz kıymetlisiniz he benim için a.s.
şafağım 43
Ruhıyle ben başbaşamı kalıcamm =(
sen de haklısın be kuzum.kocacım 2 ay önce askere gitti.ben hergun aglıom.safagım karanlık.benimkinin özeti bu iştemafoldumben
senin askerin döndümü yoksa hala bizdenmisinbenneyaptımki
Şeniz Şeniz şımarık seniii
01:45
Uyusamm iyi olucak sanırım artıkk .....Kızlar kimblir kaçıncı rüyanızdasınızz =) inşallah enişteleri görüyosunuzdur.... Asooo aprıll gizem bayansu ayse ablamm emosumm adıatam nem joey aroramm betüşüm hepiniz rüyanızda benide görünnnn =) sizleri seviyorummmmm ilk kim okucak acaba sabah yazımı =) İlk okuyan için günaydınn =)
Bebeğimm küçük askerimm hayatımın anlamıı ..iyki benimsinn iyki varsın iyki doğdunn...iykii beni seçtin....allahıma binlerce kez şükürler olsun...her nefes alışımda seni düşünüyorum......Hayallerle yasıyorumm....... sensızz hıcbırseyın anlamı yokk...senı cok sevıyorummmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?