Sevdiğini özleyenler buyurun

Edirnede hayatım çok yakın.
zaten her fırsatta gidiyorum...para da sorun değil ama
geliyim yüzyüze konuşalım lütfen dedim,
olmaz dedi...mafoldumben

ben de gitmek istiyorum...

Valla kızlara da bi danış ben cok tezcanlıyımdır çünkü seni yanlıs yönlendirmek istemem ama tam da o gelme dediinde git bence.beni öldürsen de senden ayrı kalmaya dayanamam geldim yanına aşkım de.bi de dudaklarını büz.bence operasyon tamamdır:kedi:

demin aradı konuşurken zil çaldı tamam aşkım ararım dedim
niye kapatıyosun zil çaldı diyemi.kim geldiki kapatıyosun kapatma dinlicem dedi manyak benim aşkım ya

bizim kıskanmamız cok sıradan oluyo ama bu erkeklerin kıskanmaları can acıtmadıgı sürece ne zevkli oluyo yaaa:roflol:

benimkide gelme ya da gelmicem dediğinde bi ısrarla giderim ya da o gelir sonuçççç iyiki görüşmüşüz olurr :lepi:

demin aradı konuşurken zil çaldı tamam aşkım ararım dedim
niye kapatıyosun zil çaldı diyemi.kim geldiki kapatıyosun kapatma dinlicem dedi manyak benim aşkım ya

ayrıca lütfen,manyak kelimesini uygunsuz buluyoruz dimi kızlarlmaz: eniştemiz alt tarafı ileri safhada aşıksositososito

bizim 1 seneden fazla ya şafağımız, 1 tur daha atıcak bu insancıklar annadım şimdi... :a015:

bambusim :hooray:

benimkide gelme ya da gelmicem dediğinde bi ısrarla giderim ya da o gelir sonuçççç iyiki görüşmüşüz olurr :lepi:

gidim mi yaaaaaaaaaa CADIARZU

ya benimkide azcık kıskansın ya.ilk başlarda çarşı pazar gezerken bile sağa sola bakma falan derdi şimdi tık yok :umursamaz: ben ona sorarım nie kıskanmıyomuşş benii klava:

ya benimkide azcık kıskansın ya.ilk başlarda çarşı pazar gezerken bile sağa sola bakma falan derdi şimdi tık yok :umursamaz: ben ona sorarım nie kıskanmıyomuşş benii klava:

kız çiğdem aranma sen de şinci...
ben sana hiç güvenmemiştim sevmiyom ki ondan kıskanmıyom der görürsün :roflol:

aman Allah korusun! lmaz:

psikopat paranoyakta diyebiliriz gözdecim
ama seninkiden benimkiden aşağı kalmaz :roflol:

aaaa lütfen!! benimki öle ufak tefek ''manyak''larla kendini kurtaramazlmaz: Allah onu bana hem ömrübillah seveyim hem de sabrı öğreneyim die göndermis kız ablasıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…