demin aradı konuşurken zil çaldı tamam aşkım ararım dedim
niye kapatıyosun zil çaldı diyemi.kim geldiki kapatıyosun kapatma dinlicem dedi manyak benim aşkım ya
after işaretleyince '0 day' kaldı diyor :))
niye kapatıyosun zil çaldı diyemi.kim geldiki kapatıyosun kapatma dinlicem dedi manyak benim aşkım ya
Edirnede hayatım çok yakın.
zaten her fırsatta gidiyorum...para da sorun değil ama
geliyim yüzyüze konuşalım lütfen dedim,
olmaz dedi...mafoldumben
ben de gitmek istiyorum...
Valla kızlara da bi danış ben cok tezcanlıyımdır çünkü seni yanlıs yönlendirmek istemem ama tam da o gelme dediinde git bence.beni öldürsen de senden ayrı kalmaya dayanamam geldim yanına aşkım de.bi de dudaklarını büz.bence operasyon tamamdır:kedi:
:CüvCüv: deli badem -tatlicadiarzu-
ayrıca lütfen,manyak kelimesini uygunsuz buluyoruz dimi kızlarlmaz: eniştemiz alt tarafı ileri safhada aşıksositososito
Valla kızlara da bi danış ben cok tezcanlıyımdır çünkü seni yanlıs yönlendirmek istemem ama tam da o gelme dediinde git bence.beni öldürsen de senden ayrı kalmaya dayanamam geldim yanına aşkım de.bi de dudaklarını büz.bence operasyon tamamdır:kedi:
benimkide gelme ya da gelmicem dediğinde bi ısrarla giderim ya da o gelir sonuçççç iyiki görüşmüşüz olurr :lepi:
ya benimkide azcık kıskansın ya.ilk başlarda çarşı pazar gezerken bile sağa sola bakma falan derdi şimdi tık yok :umursamaz: ben ona sorarım nie kıskanmıyomuşş beniiklava:
bizim 1 seneden fazla ya şafağımız, 1 tur daha atıcak bu insancıklar annadım şimdi... :a015:
bambusim :hooray:
her bulut bir ay kuzummm
psikopat paranoyakta diyebiliriz gözdecim
ama seninkiden benimkiden aşağı kalmaz :roflol:
kız çiğdem aranma sen de şinci...
ben sana hiç güvenmemiştim sevmiyom ki ondan kıskanmıyom der görürsün :roflol:
aman Allah korusun!lmaz:
he annadım ya...yıkıldım...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?