Sevdiğini özleyenler buyurun

Bendeee seviyorum nannnnnnnnn aşığımmmmm :lepi:

Sevdiğini özleyenler topiği aşka geldiiiii tutmayınnnn :roflol: :roflol: :roflol:

ohooo çoştunuz bakıyorum.

ben abla sayılırım ya daha oturaklı olup sizin gibi denize filan atlamayayım bari.

hatta abla olarak kalkıp azıcık ev işi de yapayım.

off off iş yapmayı hiç sevmiyorum yaa...

Ben şırnağa yüzsemm bile gidememkiii mafoldumben
Ama uçarsammm gidebilirimm
ama uçamıyorummmmm mafoldumben

neyse aşgum gelcek zaten yakında :lepi:
bencede sen dur durduğun yerde cicim vereliniortak

yaşın kaçtı cnm bende burdaki kızlardan büyüğüm ama kalbime söz geçiremiyom işte :lepi: seviyorummm diyesim geliooo :kedi:

Bendeee seviyorum nannnnnnnnn aşığımmmmm :lepi:

Sevdiğini özleyenler topiği aşka geldiiiii tutmayınnnn :roflol: :roflol: :roflol:

canımsın yeşilimmmmmmm opuyorumnanaktan

canım benim ya boşver işi gücü şimdik :)) kaydirigubbakcemile3

---------------

kızlar ben komşuya oturmaya gidiyorum minik bebki var, onu sevicem...:)) kaydirigubbakcemile3 Allah Ayşe ablama da nasip etsin tez vakitte...:Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

28 yaşındayım canım
ama ben 18 hissediyorum :lepi:

aynen bende 28 cnm ve aynen bende 18 falan hissediyorum :lepi:

nisanım hadi git sev bebişi bizim yerimize de
mervem seni kıskanmış atiye taklitler asıllarını yaşatır cicimm sırnaşık şey

Valla kıskanmıs yahuu =)) askerım ızındeyken onlardayız atıyede number one da roportaj yapıyoo benımkı takıldı kaldı nasıl bakıyoo öleee =)) bı bana bakıyooo bı atıyeyeeee ama gormenızz lazımm..abısıde merveye benzıyo demı dedı =) benımkı hemen gercekdenn benzıyo ama askım daha gusel dedı ehheeheh =) salla klıbınden sonra cok arkadasım benzıyo dedı =) saclarım az uzasın belkı o renge boyatırım ehehhe =) kıskanmadımda fıkır edındım eheheheheh =):lepi:

aynen bende 28 cnm ve aynen bende 18 falan hissediyorum :lepi:

nisanım hadi git sev bebişi bizim yerimize de
mervem seni kıskanmış atiye taklitler asıllarını yaşatır cicimm sırnaşık şey

heyy yaşıtmışız
benim doğumgünüm 12 Ocak
senin ki ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…