Sevdiğini özleyenler buyurun

merveee makkajsızzzz güselim topikine uğradınmı heç ben sana koyayım ama dur bi bak bakem senin kadar varmıyımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok güzelsin cnmm
nisan ım ewt cnmatlatılıoo piskolojim bozulduu vallaha...
betüşümm son 9 gün çok sevidnimmmmmmmmmmmmmmmm

Hee tamam o zaman =) Ben makyaj yapmasını bılmıyorum bi göz kalemii sürüyorum bide ruj benımkı onlara bıle kızıyoo gözlerim çirkin oluyomuşş..Rujumda öpünce iz bakılıyomuss kızıyoo o yüsden =)

ben de o kadar makkaş yapıyorum bir de rimel bazenleri kaydirigubbakcemile5

ama ruj olmadan olmas, biz dışarda çok koklaşmıyoz pek, insanların bakışlarına sinir oluyorum... sevdalımla evdeyken zati makkaş yapmıyorum :asigim:

hiiiiç gülüm yahu, laflıyoruz öyle makyaj falan :)) opuyorumnanaktan

Heeee benim ilgim dışında
Ya ben çok istiyorum ama beceremiyorumm
Makyajım rümel ve göz kalemi oldu bitti.
Yüzüme budra allık vs sürmüyorum.Biri gösterse bu ne diye bilemem herallkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de bu forumdan bi dünya şey öğrendim hiç bişşi bilmiyodum :)) 3-4 tane malzemem vardı artık allığım pudram var ama kullanmıyorum orası başka ahhahahuuhh :))

ama son zamanlarda sürdüm düğün balo falan oldu ya :)

üşeniyorum ben ya, bi de cildimi rahatsız ediyor zaten sevmiyorum. far bile süremiyorum :))
kaydirigubbakcemile3

merve resimmi koydun:gitme:

Koyucam asocum bırazdannnn =)

Aprılım bız evde vakıt gecıremıyoruzz benımkı aılesıyle yasıyoo =( askerlık vesılesıyle gıttım evlerınee ılk kezz ondada yalnız kalmadık zaten =) o yüsden yer mekan farketmeden cilveleşebilirizzz =) ben özellıkle onu boynundan öperim sölemesi ayıptr...boynunda ruj ızıyle qezmek ıstemıyomuss ..ehehhehe alem bu askım yahu =)

Bende ya cildimi rahatsız ediyor.
Böle yüümde kalın bir tabaka varmış gibi geliyor.
Cildim temiz olsun benim için en güzel makyaj o.
Pudra vs malzemem bile yok.
Sadece arada çok nadir allık sürüyorum.Onuda yeni yeni beceriyorum.
Normalde yapmam lazım iş yeri klasik giyim bakımlı olmam gerekiyor ama.
Sabah sabah hiç ilgimi çekmiyor üşengeç biriyim ben sanırsamm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…