30 aralık 80 doğumluyum ama nüfusta 1 ocak 81 heheh
he he gün farkıyla senden küçüğüm:)
burçları da tutturduk
hadi bakalım başka neler çıkacak:)
ben size kötüyüm diye yazmıştım rtahatsızım demiştimm buraya çarşamba yazmış olmalıyım salı geceside bnmki aradı 5 te ve 2 kere 6 da bende duymamışımm çok kötüydümmm ölü gibi uyuordumm
sonraa dün 6gibi aradı neden çarıalrımı meşgule aldın dedi ne zaman aldım dedim işte salı günü dedi almadımm benn dedim oda neden 8 kere çaldıktan sınra kesilcğeine 3 kere çaldıı telefon kesildii dedii(sinirliydii neden bilmiyorum) sonra neyse cnm uzatmıyalım kırmıyalım birbirimizi dedi ben biraz üstüne gittim...
sonraaa 23:40 gibi aradı bugün biraz sert davrandımm sanırım özür dilerim dediii :) dünden beriii neşeliyimmmm
bu aradaa BİZZZZZZZ BUGÜN 2 BASAMAKLIIII SAYILARA DÜŞTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
99 GÜN!
sevindim cnm senin adına iyiyiz cnm çok şükür no problem yanii yerimsenibensaolunnnnn :)
iyisinizz diymii?
99mu ağlıycamm bennn ellemeyinnnn........ Bende 199 a kadar şafak saymayı durdurdumm.. =(
kimse beeni özlememiş özellikle mervemafoldumben:dilcikar:
Senide unuttum demii .Tamammm hakettim bennnnn kimse tutmaya kalkmasınn gidipp atacam denize kendimii =((
Senide unuttum demii .Tamammm hakettim bennnnn kimse tutmaya kalkmasınn gidipp atacam denize kendimii =((
hoş geldin cancum
merve pişman oldu zaten o mesajı yazdığına kaydirigubbakcemile3
bu arada makyaj topiğini de takip ediyorum
döktürüyorsunuz valla
numaracı, aşkına gitmek için atlayacaksın bahane arıyorsun kafamçokkarıştı
ben size kötüyüm diye yazmıştım rtahatsızım demiştimm buraya çarşamba yazmış olmalıyım salı geceside bnmki aradı 5 te ve 2 kere 6 da bende duymamışımm çok kötüydümmm ölü gibi uyuordumm
sonraa dün 6gibi aradı neden çarıalrımı meşgule aldın dedi ne zaman aldım dedim işte salı günü dedi almadımm benn dedim oda neden 8 kere çaldıktan sınra kesilcğeine 3 kere çaldıı telefon kesildii dedii(sinirliydii neden bilmiyorum) sonra neyse cnm uzatmıyalım kırmıyalım birbirimizi dedi ben biraz üstüne gittim...
sonraaa 23:40 gibi aradı bugün biraz sert davrandımm sanırım özür dilerim dediii :) dünden beriii neşeliyimmmm
bu aradaa BİZZZZZZZ BUGÜN 2 BASAMAKLIIII SAYILARA DÜŞTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
99 GÜN!
Ya guzellık başa belaa yahu =) Makyajın m sini bilmem qenede afetimm afet =)
eheheheeehehe hihoyyyt:jeyyar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?