Sevdiğini özleyenler buyurun

ben size kötüyüm diye yazmıştım rtahatsızım demiştimm buraya çarşamba yazmış olmalıyım salı geceside bnmki aradı 5 te ve 2 kere 6 da bende duymamışımm çok kötüydümmm ölü gibi uyuordumm

sonraa dün 6gibi aradı neden çarıalrımı meşgule aldın dedi ne zaman aldım dedim işte salı günü dedi almadımm benn dedim oda neden 8 kere çaldıktan sınra kesilcğeine 3 kere çaldıı telefon kesildii dedii(sinirliydii neden bilmiyorum) sonra neyse cnm uzatmıyalım kırmıyalım birbirimizi dedi ben biraz üstüne gittim...

sonraaa 23:40 gibi aradı bugün biraz sert davrandımm sanırım özür dilerim dediii :) dünden beriii neşeliyimmmm
bu aradaa BİZZZZZZZ BUGÜN 2 BASAMAKLIIII SAYILARA DÜŞTKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
99 GÜN!

he he gün farkıyla senden küçüğüm:)
burçları da tutturduk
hadi bakalım başka neler çıkacak:)

:))) ben burcumun özelliklerini pek taşımıyorum galiba inatçı falan sırnaşık şey bazen damarım tutar ama çok nadirr :sm_cool:

Merve'm cnmm inann geçtiğindee a ne çabuk geçti diyee deli bi ifade gülümseme olcak yüzündee ben şuandaa bu kadar inmeyee yerimde duramıyorum...
460-100=360 gün geçirdim mafoldumben

nesee duygularımızı hoplatmayalımm
iyisinizz dimiiii

saolunnnnn :)
iyisinizz diymii?
sevindim cnm senin adına iyiyiz cnm çok şükür no problem yanii yerimseniben
99mu ağlıycamm bennn ellemeyinnnn........ Bende 199 a kadar şafak saymayı durdurdumm.. =(

bencede cnm başlarda sayma sonra bi bakmışsın kaç gün geçivermişş :dance:

Benımkıne saymayalımm diyorumm her arayışında askımm şafamız kaç diye soruyoo söliyemeyince üzülüyooo of yaa nabıcam bennn saymak istemiyorumm =((((((

Senide unuttum demii .Tamammm hakettim bennnnn kimse tutmaya kalkmasınn gidipp atacam denize kendimii =((

git de at kendini denizlere sevgilinin yanına gittt yüzerekkk opuyorumnanaktan

hoş geldin cancum

merve pişman oldu zaten o mesajı yazdığına kaydirigubbakcemile3

bu arada makyaj topiğini de takip ediyorum

döktürüyorsunuz valla

hoşbuldum bebeğem ben ne zamandır kendime yapmıyorum aşkım gittiğinden beri yani mafoldumben

numaracı, aşkına gitmek için atlayacaksın bahane arıyorsun kafamçokkarıştı

hehh bende aynı şeyi düşündüm vallaha kaydirigubbakcemile3

Köprüyee çıkarımm cancu beni affetsin diye bağrırımmm =) sende affedicen nasılsaaa sonra qenede atlarımmm aşkıma giderim yüze yüzee =) bi güzelde azar işitirimm ıslakk ıslakk askeriyeye niye gelıyon dıyee =) allahımmm bune hayal gucuu kafayı sıyırdım heraldee =)

canımm ne güzell nazar değmesin...biz de yarimle orta ölçekli bir kriz atlattık ama geçti çok şükür... opuyorumnanaktan

kimse beeni özlememiş özellikle mervemafoldumben:dilcikar:

cancummmmmm nassın balım ? opuyorumnanaktan

Ya guzellık başa belaa yahu =) Makyajın m sini bilmem qenede afetimm afet =)
eheheheeehehe hihoyyyt:jeyyar::roflol:

hey allam yaa :)) sanki insanlar çirkin olduklarından makkaş yapıyolar töbe töbee :))
cancumun makkaşsız hali herkesi sollar valla :) :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…