görüşürüz nisanımmm ŞenizKızlar yahu, benim bilgisayar çökmek üzere, kapanıyor..
azcık çıkayım dinlensin :)) gelirim yine
öptüm hepiniziii a.s
Benimki tam çocuk.
Böyle yolda yürürüz el ele.
Tuttuğu elimi sallaya sallaya yürür çocuklar gibin.
Yiyeyini oynatmıyor yaa:)Neymiş efendim kırıyormuş yazık oluyormuş.
O oynuyormuş yiyeni izliyormuş.
Bari ben alimde araba bıraksın çocuğunkinikaydirigubbakcemile3
bende ona fb battaniyesi almıştımm opuyorumnanaktan
al al yazık yeğenine bakmasın çocuk sırnaşık şey
benim tek taşım yok :umursamaz: gümüşüm var tek taş o olmaz mı yahuu :roflol:
benim tek taşım yok :umursamaz: gümüşüm var tek taş o olmaz mı yahuu :roflol:
Takamadıktan sonra olsa ne olcek be canım...
Ya benim böle dilime dolanmıştı tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım diyordumYanında da öle şarkıyı söylüyordum.Böle tuhaf baktı.Bende şakacıktan ne var beyfendi sen almıyorsun bari ben alim dedim.Sevgülümde ben sana en baştan söledim takamam demedin mi hanımefendi almıyorum almam dedi.Bende aman iyi ben alcm zaten dedim.Hem takardım dedim ve üzüldüm güyaaa:) (Çok fenayım):kedi:
Konuşma aynen böle geçti.Sonra sevgülüler gününde sevdiceğimin kuzeninin yanına gettik.İlk tanışma ben utanıyorum filan.Bir ara kuzeni dışarı çıktı anam dedim ne oluyoruz.Karşıma geçti kutuyu çıkardı baktım tek taş birde söz yüzüğü gibi sarı renkte.Elimi tuttu seni seviyorum dedi parmağıma taktı.Sarıldı sonra....... :) Heyecanlandım yanlız.Baktım ortam duygusal bende şey dedim.Aşkım küçük olsaydı pinti derdimde büyük bu dedimÖyle ilk heves gizli saklı taktım.Ama şimdi saklı duruyorr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Tek taşş dedindee yüzüğüm küçültülcekti benımkının abısı hallettcektı...sonra ben onlarda kalmasına karar verdimmm....ben hayatımda görmedim öyle bişii aılem bılmeden takmak ıstemıyorummmm söze qeldıklerınde takıcamm ıns ınss =) anamm tek taş pırlantam var kızlar heeeeeeeeeee =) ama ben hep soyluyodum hıcbısı ıstemıyorum sadece tek taş alın dıyodumm =) öyle bılezık felan ıstemıycemm =)
Ben kaybederim bişi olur felan dedimm =( aşkım canın sağolsun ama bıda alamam onu ödücem daha dedii ehehehheeh =)
Diğer kendi aramızda taktığımız alyansımıda kaybettim =(
Ben 1 gün takabıldım oda yarım yamalak biraz büyük geldii =)
Şimdi valide hanımda istemeye qelirken getircekler .=)
Gizli saklı iş yapıcam kaybolcak felan sorumluluk alamadım... =) aama süper bişi çok beyendımm ben kıyıpta alamazdım kendı paramla şahsen =)
benim öyle tek taş hevesim falan yok zaten :dilcikar: şaka bi yana alsa memnun olurum almazsa da canı sağolsun bitaneminn maddiyata bakar bu işler yoks almak isteyeceğini ben biliyorumm. onun yerine asker künyesini verdi benim aşkım :asigim:
benim öyle tek taş hevesim falan yok zaten :dilcikar: şaka bi yana alsa memnun olurum almazsa da canı sağolsun bitaneminn maddiyata bakar bu işler yoks almak isteyeceğini ben biliyorumm. onun yerine asker künyesini verdi benim aşkım :asigim:
Bende öyle birde benimkide büyüktü kaybederim die çok korkuyordum.
Bende iş yerinde taktım 2 gün filan evde takamıyordum tabi.Bizim çevre sınırlarına girince yüzük çıkıyordu.Dedim olcak gibi değil.Sevgülüme dedim böle böle saolsun anlayışla karşıladı.Şimdi saklı duruyorr:kedi:
Aman ya bitse şu askerlikdee gelin olsak kızz cok heycanlanıyorumm ben =) yüzüklerimizide takarızzzz göstere göstere herkese eheeh =) şaka biyana hiçbişi umrumda değill....mutlu bır evlılıgım olsun baska hıcbırsey ıstemıyorumm =)opuyorumnanaktan
aminnnnnnnnn diyorum ve çıkıyorum kıslarrrr görüşürüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?