Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlar yahu, benim bilgisayar çökmek üzere, kapanıyor..

azcık çıkayım dinlensin :)) gelirim yine

öptüm hepiniziii a.s
görüşürüz nisanımmm Şeniz

al al yazık yeğenine bakmasın çocuk sırnaşık şey

benim tek taşım yok :umursamaz: gümüşüm var tek taş o olmaz mı yahuu :roflol:

Canımm ben hep ıstıyodum ıstemeye gelırken almazsan qelme dıyodum =) cunku baska bısey ıstemıycemmmm bılezık felan yanıı..Bı qerdanlık dugunde takmam ıcın alsınlar onu ısterım ama =) onun dısında hıcbısı ıstemıcem cunku borclu dugun yapılcana borcsuz olsun sıkıntı cekmıyelım daha ıyı bence =)

bende öyle altın falan isteyemem utanırım yaww.biz onlar için mi evleniyozzz.yapabilcek durumu varsa yapar zaten benim aşkımmm

Takamadıktan sonra olsa ne olcek be canım...
Ya benim böle dilime dolanmıştı tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım diyordum Yanında da öle şarkıyı söylüyordum.Böle tuhaf baktı.Bende şakacıktan ne var beyfendi sen almıyorsun bari ben alim dedim.Sevgülümde ben sana en baştan söledim takamam demedin mi hanımefendi almıyorum almam dedi.Bende aman iyi ben alcm zaten dedim.Hem takardım dedim ve üzüldüm güyaaa:) (Çok fenayım):kedi:
Konuşma aynen böle geçti.Sonra sevgülüler gününde sevdiceğimin kuzeninin yanına gettik.İlk tanışma ben utanıyorum filan.Bir ara kuzeni dışarı çıktı anam dedim ne oluyoruz.Karşıma geçti kutuyu çıkardı baktım tek taş birde söz yüzüğü gibi sarı renkte.Elimi tuttu seni seviyorum dedi parmağıma taktı.Sarıldı sonra....... :) Heyecanlandım yanlız.Baktım ortam duygusal bende şey dedim.Aşkım küçük olsaydı pinti derdimde büyük bu dedim Öyle ilk heves gizli saklı taktım.Ama şimdi saklı duruyorr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Ben 1 gün takabıldım oda yarım yamalak biraz büyük geldii =)
Şimdi valide hanımda istemeye qelirken getircekler .=)
Gizli saklı iş yapıcam kaybolcak felan sorumluluk alamadım... =) aama süper bişi çok beyendımm ben kıyıpta alamazdım kendı paramla şahsen =)

Bende takamıyorum canım.İnşallah bende istemeye geldiklerine kutusunda çıkartıp takıcam parmağıma:) Bir daha almaya gerek yok benim yüzüğüm olcak:)Ki ayrıca bende hiç sevmiyorum öle bilezik filan bende istemicem kesinlikle...Buda onu çok iyi biliyor.Ama olmaz bizde adet diyor.Takman lazım diyor bakalım ne olcakk

benim öyle tek taş hevesim falan yok zaten :dilcikar: şaka bi yana alsa memnun olurum almazsa da canı sağolsun bitaneminn maddiyata bakar bu işler yoks almak isteyeceğini ben biliyorumm. onun yerine asker künyesini verdi benim aşkım :asigim:

Bende öyle birde benimkide büyüktü kaybederim die çok korkuyordum.
Bende iş yerinde taktım 2 gün filan evde takamıyordum tabi.Bizim çevre sınırlarına girince yüzük çıkıyordu.Dedim olcak gibi değil.Sevgülüme dedim böle böle saolsun anlayışla karşıladı.Şimdi saklı duruyorr:kedi:

İşte o dünyalara bedel biliyomusunnn =) Son izne qeldiğinde verdi bana =) hayla boynumda 1hafta oldu =) kokluyodum ılk zamanlar askım kokuyoduu resmen ama sımdı benım kokum sindii =) ama olsunn qenedeeeeeeee onun tenine deydi aylarcaa şimdi benımkıne deyiyoo süperr =)

Benim sevdiceğimde asker künyesi bende.
Evde sakladım ama nerde olduğunu dahi unuttum inanın.
Evdekiler böle bilmeyince zor oluyor yaa-tatlicadiarzu-
Hatta izne geldiğinde boynundan çıkarıp benim boynuma takmıştı.
Ayy yaa duygusala bağlıyorum kendimi yanlızzkaydirigubbakcemile3
Canım ya sevdiceklerimizin sevgisi yeter.Tek taş mek taş bahene aşkımız şahanezemuszemus

Aman ya bitse şu askerlikdee gelin olsak kızz cok heycanlanıyorumm ben =) yüzüklerimizide takarızzzz göstere göstere herkese eheeh =) şaka biyana hiçbişi umrumda değill....mutlu bır evlılıgım olsun baska hıcbırsey ıstemıyorumm =)opuyorumnanaktan

Benimde tek dileğim o be canım.
Mal mülk ev eşya hiç biri önemli değil.
Sevdiceğim yanımda olsun da o benim için herşeye değer.
Hiç sıkılmam ki ben o uyurken onu izlerim nefes alışını dinlerim.
Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin.
Sevdiklerimizden ayrı koymasın bizi inşallah.
Bakalım bu yıl ciddi bir adım atabiliriz inşallah.
Herşey okuluma bağlıı...

Bende 20 yasındayımm cok erken ama beklemıycez artık =( mart gibi teskere alıcak 21 olucam.... temmuz sonu gibi isteme söz olsa ....yeter o bize seneye temmuz gıbıde düğün =) 22de qelin olurummmmm qene cok erken ama sevıyorumm napayım gönül dinlemiyooooo =) 7sene olucakk 7 sene =)

Tabi evdeki hesap çarşıya uymazz =) kısmet olur inş o günleri görürüz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…