Sevdiğini özleyenler buyurun

Kızlarr titriyorummmmm çokk moralım bozukk ....Inanamıyorummm....
Benımkı aramıs duymamısım mutfakdaydımmmm 7kez aramıss...En son kardesım duymusss hemen verdı telı actımm konusdumm....

Banaa nasıl bagrıyoo nerdesın neden acmıyosunnn 7 kez aradımm neler neler................
Annem aramıs acmamıssın dedı .Nasıl bagrıyooo ....Ben gıdınce annemler kotumu oldu..Neden kadının telefonunu acmıyosun neler neler söledii......ACcaksın mecbursunnn dedi.....

Bu kadar umrundayım işde dedi kapadı telii ..Alma mektubu resımlerı bızede gıtmıceksın arıcamm verme dıye tembıhlıycem dedı kapadı telı yuzume...............

ayy mervem cidden mii bozulmuş demekki çocuk.ah be güzelim almaya gitseydin keşke,bide annesinin telini falanda açmayınca kötü olmuş.

Joey onumu haklı buldunn ...............Çok uzqunum suandaa cok kırıldım....Annesıyle ılk cumartesı konusduk qeldı kızım dedı aama o sırada cenazeye gıdıceklerdı ....yarın gorusurus dedımm...Yarında evde olmam kızım dedı cenazeyle ılgılenırız dedı.. pazartesıde doktora gıdıcemmm olmazsa pazartesı aksamı gorusuruzz dedı................. Bende tamm demısdım..Dunde arabada bbabamın yanındaydımmm acamadım kii zaten oda musaıt olmadımı anlayıpp kısa aradı sonuna kadar acmamı beklemedı....

güzelim bunda kırılacak bişey yok.ben onu haklı bulmadım seni de suçlamadım.o orda haliyle ilgilenmiyosun gidip almamışsın,annesinin telini açmamışsın die düşündü ve bozuldu.burda senide dinlemesi gerekiyodu.sen halamlar var gidemicem falan dememişmiydin bende ondan demiştim alsaydın keşke diee.

hem annesinin işleri varmış sana nie kızıyo almaman konusunda onu anlayabilmiş değilim

Bencede zaten annesının işi vardı ben oyalamadımkı ...Ayrıcaaa manısadan halam qeldı ...2Senede 1 qelıyooo devamlı gorusmuyoruzkı..Bekleyın ben qelıcem mı dıcem...

dinleseymiş seni herşeyi anlıcaktı tabi güzelim.merak etmem cnm konuşur yanlış anlaşılmayı düzeltirsiniz.hep diyoruz ya asker psikolojisi diee :umursamaz:

Çok moralım bozuk kızlarr ..Hazırlandımm cıktımm yolda aradım annesınıı ..Bız mevlute gıdıyoruzz dedı...Tamam baska bıgun gorusuruzz dedım :S:S:S:S:

Acaba gercekden tembıhledımıı ??

dinleseymiş seni herşeyi anlıcaktı tabi güzelim.merak etmem cnm konuşur yanlış anlaşılmayı düzeltirsiniz.hep diyoruz ya asker psikolojisi diee :umursamaz:

Canım anlattım teker teker anladı oda...Ama altta kalmamak ıcın qenede bagırdı..hepsını gectım telefonu suratıma kapadı..................

yok cnm yapmamıştır zaten cenazeleri varmış ya mevlüde de gitmeleri normal tabii

Çokk kıırıldımm üzüldümm....Yerımde duramıyorummmm..O nasıl benı aramadan durabılıyoo merak edıyorum......

Ararsaa acmıycammmmmm

Cabuk qellllllllllll =((
Acaba annesimi doldurduu..Arıyorumm acmıyoo felan dıyee.....
Ya kadıncagızz arıyo benıı caktırma arkadasınmısım gıbı konus dıyoo anlatıyo ne olduysaa =)
Çok anlayıslı bu konuda...Dün aksamdaaa cok kısa aradıı..Anladı heralde musaıt olmadıgımıı kapattı kadın hemen...2 kez ble calmadı yanı........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…