Sevdiğini özleyenler buyurun

annesi de anlayışlı biri anladığım kadarıyla doldurmamıştır yani,cnm heralde 7 kez falan aradığı için bu kadar sinirlendi belki ilk defasında açmış olsan bu kadar olmucaktı.neden büyütürler anlamam ortada bi sorun yokki ya

Oda öle dedii ..Iklk seferde acıcaksınn ben burda saatlercee telefon basındamı beklıcem sıra denen bırsey var dedı...

Ama hepde böyle olmuyokı..Ilk kez oldu ısdeee duymadımmm öffyaa cok kırıldımm

bu konuda haklısın cnm olabilir duymamış olabilirsin.ama büyütmeden halletmeye çalışın ararsa aç bence yani yinede sen bilirsin tabi şuanki hislerini ben tam anlayamayabilirm..

Çok kırqınımmm nasıl bağardını tahmın bıle edemessın..Dıyokı ben buraya qelınce sen annemı sevmıyosun....Istemıyosun dıyoo ne alaka..Babam vardı yanımda acamadım telefonu napayım yanıı..

1hafta konusmasam qene sinirim gecmez.... Napıcam ben konusmak ıstemıyorum...Aramasın ayrılır ınss..... Aglar aglar susarımmmmmmmmm

askerlik yaramamış bu çocuğa lmaz: peki mervem normalde arayıp soruyondur dimi,nerden çıkarıyo ki sevmediğini ilginç yani

ANNEMIN TELEFONUNU ACICAKSIN MECBURSUN DIYE BAGRIYODU TELEFONDA
hıcbırsey ıcın mecbur degılım..............Annesınden nefret edıcem en sonunda........

böyle demesi çok yanlış ortada bi mecburiyet yok ki,bunca zamandır mecbur olduğun için mi görüştün yani,öyle olsa daha mı ii olcak.yok yok sen şimdi bun ları düşünmemeye çalış,üzme cnm kendini o elbet anlıcak hatasını.benim şimdi çıkmam lazım güzelim misafir geldi de.ama sen sakin olmaya çalış öpüyorum seni çokk

mervecım çok üzüldüm canım sen sessiz kal emin ol sessiz kalmak en büyük cezadır karşındaki insana elbet arıcak özür dilicek.. yanlış anlama ama annesi doldurmuş gibi geldi bana

mervecim uzme kendını olur boyle seyler yanlıs yapmıs ama hatasını anlıyacaktır sen sıkma canını bıtanem duzelır hersey sınırle de pısman olucagın bısey yapma sadece arama o arasın ozur dılesın bekle canım anlıycaktır hatasını

ablacımmmmmmm nasılsınn sen küsmee ama lütfen Şeniz

ablaa yaa c.tesi pazar ve bugün bi sınav varmış başlarına görevli gitmiş insan haber vermez mii dedim oda dedi burda tlfn kartı şuanda yok dedi:1ninca:
aradım 20:55 te yoktu 21:15 te aarayı dedi 21:20 de aradım yok nöbette ama geldi dedileer konuştum 20 dk sonra arıcam dedi hala tık yokk :sinifsinif:

mervem cnm yaa bozma sinirini demicem boş laf etmiş olurum :kafamçokkarıştı:
ararsa güzelliklee söylee cnmlık konuş hatasını anlayınca bu sefer sen krııldığını belirt..

Son düzenleme:
ggizem kuzummmm a.s.
merve çocuk haklı onun yerine koy kendini
çok kolay arayamıyorki
sen mektup yollasan resim yollasan o almaya gitmese bozulmazmısın

sonuçta sen yarım saatini ayırıp belki gidebilirsin ama o orda gidemediği haldee sende üzülürsün kırılırsın sen mektup yollasanda alaamazsa...

he vallaha aso nasılsın cnm dicektim
ablam bilmiyorum ama nasıl desem gözümün önünde hareket olmucak çok feci deliriorum tv izleyim dedim dönüp duruyolar hemen kapadım
klavyeye bakarak yazmam mntöre baktığım halde elimin oynamasına dönüyo başım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…