ya kıslar sızlere anlatmıstım erkek arkadasımın benı aldattıgını askere gıdecegı gun ogrendım ve ayrıldım dıesenağlama.sımdı arkadasları bana msj atıo su yaptıgına yap askere gıder ayak cocugu bıraktın falan dıe:1shok:.e napsaydım ya aldatıldıgımı ogrenınce askerden gelmesınımı bekleseydım ayrılmak ıcınkafamçokkarıştı.bu ne demek ya.bosuna canımı sıkıolar.ben suclumuyum sımdı askere gıdecegı gun ayrıldım dıe kafamçokkarıştı aldatan o ama suclu benkafamçokkarıştı
İyi akşamlar hanımlar ben geldim....
Nasılsınız?
Çok özledim sizi ya...İşler çok yoğun artık iş yerinde hiç bakamıyorum....
Akşamları uğramaya çalışıcam olmuyor siz olmadan....
ŞAFAK:12'den Sonra 112
HOŞBULDUK, İYİ AKŞAMLAR BU TOPİĞİ YENİ GÖRDÜM, YAPANIN ELİNE SAĞLIKa.s.
güzeldir topiğimiz iyi ettin zaman gecirirsin sende
kızlar aşkım mesaj attı şimdi mektubumu almış
en az 10 kere okudum yazmış:çok üzgünüm:senağlama
çok özledim onu çoooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gel teskere gel teskere bitsin bu hasret :asigim:
Şafak 8sositososito
kızlar size bi sorum var bana yardım edin lütfen.Benim kuzu dün aradı ama net konusamadık.26sında yemin töreni var.Ben gitcektim yanına yemin töreninden sonra çıkar istanbula geliriz diye plan yapıyoduk biz.Dün dedimki sen gelcen dimi bayrama kadar dedim.Evet gelcem dedi sen gelme törene salmıcaklar dedi.Bayrama gelcekse kaç gün sonra salcaklar bunları ya.Acemiliğini 28 gün yapıcaktı.Bilgisi olan varsa bana yardım etsin.Çok moralim bozuk kızlar.Eğer ertesi gün bile çıkarcak olsalar kalırım orda bi yerde...
kızlar size bi sorum var bana yardım edin lütfen.Benim kuzu dün aradı ama net konusamadık.26sında yemin töreni var.Ben gitcektim yanına yemin töreninden sonra çıkar istanbula geliriz diye plan yapıyoduk biz.Dün dedimki sen gelcen dimi bayrama kadar dedim.Evet gelcem dedi sen gelme törene salmıcaklar dedi.Bayrama gelcekse kaç gün sonra salcaklar bunları ya.Acemiliğini 28 gün yapıcaktı.Bilgisi olan varsa bana yardım etsin.Çok moralim bozuk kızlar.Eğer ertesi gün bile çıkarcak olsalar kalırım orda bi yerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?