Sevdiğini özleyenler buyurun

İyi akşamlar hanımlar ben geldim....
Nasılsınız?
Çok özledim sizi ya...İşler çok yoğun artık iş yerinde hiç bakamıyorum....
Akşamları uğramaya çalışıcam olmuyor siz olmadan....

ŞAFAK:12'den Sonra 102

Son düzenleyen: Moderatör:

Hem seni aldatacak hemde bunu bile asker yolu mu bekliceksin olduuu....kafamçokkarıştı
Arkadaşlarıda çok zekiymiş maşallah....-tatlicadiarzu-
Büyük konuşmiyim allah korusunda şuan öyle bir durumla karşı karşıya kaliyim hani 460 günle başladım 113 günümüz kaldı...Beklediğim günleri hiçe saçar psikoloji filan dinlemem bitiririm...He ben öyle bir şey yapiyim oda bitirsin...Onların psikolojisi bozuluyorsa bizimde bozuluyor canım...kaydirigubbakcemile

niilaycım nerelerdesin bakıımmm
ooooo bakıyorumda safaklar azalmış
benimde:241 kaldı
daha dün hatırlıyorumda sen 250lerdeydin bense 350 falan
keske derdim 250lerde olsam bende
geriye bakıyorumda göz acıp kapayana kadar gecio sanki yaw
allahım huzur ve sağlık verdikçekaydirigubbakcemile5​

kızlar aşkım mesaj attı şimdi mektubumu almış
en az 10 kere okudum yazmış:çok üzgünüm:senağlama

çok özledim onu çoooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

kızlar aşkım mesaj attı şimdi mektubumu almış
en az 10 kere okudum yazmış:çok üzgünüm:senağlama

çok özledim onu çoooksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ay canım benım ne güzel işte bak almış mektubunu :)okumuş hasret gidermiş şükret canım şükret üzülme sevdiginide üzme emi:)..kaydirigubbakcemile

kızlar size bi sorum var bana yardım edin lütfen.Benim kuzu dün aradı ama net konusamadık.26sında yemin töreni var.Ben gitcektim yanına yemin töreninden sonra çıkar istanbula geliriz diye plan yapıyoduk biz.Dün dedimki sen gelcen dimi bayrama kadar dedim.Evet gelcem dedi sen gelme törene salmıcaklar dedi.Bayrama gelcekse kaç gün sonra salcaklar bunları ya.Acemiliğini 28 gün yapıcaktı.Bilgisi olan varsa bana yardım etsin.Çok moralim bozuk kızlar.Eğer ertesi gün bile çıkarcak olsalar kalırım orda bi yerde...

yemin töreninden sonra bnm bildigim kadari ile yaptigi bi mevkide otel ismi adresi verirse
2 gün evci olarak cıkabiliyorlar diye biliorum ben

bizimkininde 26sında 2 gün evci cikabilirsin demisler pazar akşamı saat 5de birlige teslim olması gerekiyomuş
bende yana yana otel arıyorum

acemilik 28günse zaten bi hafta izni olur diye biliyorum
eger 75gün olsaydı acemilik o zaman 2günlük izin verirlerdi otel ismi adres fln vermen gerekirdi
tören bayrama denk geliyosa fln o zaman farklı bi durum oluşabilir :teselli:

Kızzz cıkmaz olur mu , korkutmuslardır onu panık olmustur o da,
bı otel ayarla sen diidoshun dedıgı gıbı sonra cıkarsınız,
ama hakkıkaten bayrama gelıosa farklıdır dıcem de bu haftasonu degıl mı ,
bu hafta sonu tören izni var 2 gun
cuma törenden sonradan pazar aksama kdr dısarda olabılır :lepi: yer ayarlayın kalın

Kızlar yemin töreni 26sında bu ayın.Ailesi gelemiycek sanırım uzaklar çünkü bayağı.Ben törene katılıp törenden sonra onunla çıkar istanbula dönerim salıya kadar kalırız.Bayramda da evine gider diye plan yapıyodum.Dün bana bayrama kadar gelicem ben sen gelme salmıcaklar dedi kapandı.Net bişey konuşamadık.1 gün sonramı 2 gün sonramı ne zaman salcaklar bişey demedi.Törenden sonra salmazlarsa ben tek başıma otelde kalmıyım diye düşünmüş olabilir benim planlarımdan haberi yok diye.Kesin gönderirlermi?Ben ordan bi otel bulup ona söylesem.Ailesi gelmese bile otel adı verip çıkabilir mi?Dünden beri deli oldum.Konuşamadıkta napcam bilmiyorum valla...

bırının adresı, otel adı falan lazım, bı de sen tek gıdıp kalmayasın dıye dusunmus olabılır.
otelde rezervasyonunu da yap madem kalıcaksa bıde cıkar kalcak yer bulamaz felan,
gıt ama o temkınlı davranıp gelme dıyodur her erkek gıbı. gıt bence olmadı 1 geece kalır dönrsın
neredeydı askerlıgı sen neredesın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…