Sevdiğini özleyenler buyurun

gece izni vermiyorlar yani
ya da verirlerse askerliği uzamış oluyor doğru mu anladım canım:uhm:

kızlar ben arkadaşıma sordum o bitirdi askerliğini birliğine göre değişiyormuş
bazı birlikler vermiyormuş evci izni ısrar edersen hemen başka bir ile
gönderebiliyorlarmış:1shok:
bazı birlikler sadece yeminden sonraki haftasonu için evci izni veriyor.
Onda da anne, baba, eşin veya evli kardeşin gelmesi gerekiyor.
Adres o kadar önemli değilmiş, otel dahi olabilirmiş.
Ancak birliği izin verenler için her zaman evci çıkılacaksa;
İkametgah adresi gerekiyormuş kızlar

bu da resmi izin açıklaması

Erbaş ve Er Evci (Gece Yatısı) İzinleri

Erbaş ve erler nüfusa kayıtlı olduğu il hudutları içine tertip edilmezler. Ancak;

Anne, baba veya eşin ikametlerini erbaş/erin acemi eğitiminden sonra tertip edildiği il/ilçeye taşımaları,

Acemi erbaş/erin dağıtım olduğu yerde evli abla veya ağabeyin ikamet etmesi hallerinde; erbaş/erlere cuma akşamından pazar günü akşam yoklamasına kadar evci izni verilir. Bununla birlikte evli olanlara çarşamba günü mesai bitiminden perşembe sabahına kadar, dini ve ulusal bayramlarda ise, tatilin başladığı günden bitim gününün akşam yoklamasına kadar evci izni verilir.

Evci izinlerinin verilmesinde birliğin görevi, hizmetlerin yürütülmesi için mevcut durumu, eğitim, manevra ve tatbikat hazırlıkları gibi faaliyetlerinin aksamaması göz önünde bulundurulur.

bu da link burda merak ettiğimiz bir çok şey yazıyor

http://www.kkk.tsk.mil.tr/PersonelDanisma/AcemiErleriAydinlatici/icerik.asp

slm kızlar bende geldim hftaiçi pek giremiyorum, neler oldu naslızı bakalım. ben acayip fazla özlediğimi hissetmeye başladım günden güne artıyor özlemim off napcam daha kaç ay war yaa

kızım dalga mı gecıyon sbh berı aglayıp duruyom özluom benımkı aramıyo bıle delı oldum aramıo
sormuo ayrıldı benden be resmen

bugün mü aramadı hiç yoksa uzun süredir mi konuşmuosunuz yoksa yemin töreninden sora bi konuşmuştunuz odan berimi arayıp sormuo... alla alla noluonuz yaa... dalgalı deniz gibi sizin ilişikide hareketi sewionuz bakıorumda... ndn birden böyle oldu yaa... hani herşey yoluna girio gibiydi... okdr açıklamıştın bekliorum seni demiştin mutlu oluodu falan filan... bence biras sabret cnm morali bozuk sstresli falandır dur bi hele yaa ağlayıp durma sıkma canını canım benim yaa...

kızlar ben benımkını aramak ıstıyorum sıdmı oglen vktı
numarasını nasıl bulurum
? 118 soyle r mı netten mı bulurum ?

yavrum ya yemın torenden sonra aradı haftasoınu aılesıyledı,tamam falan fılan abı aksam neden aramıo telefon parası mı cok bı kere ararsam hep mı arıcam dıye dusunup benımkı acayıp pıntı ondan bılıyorum dusunuyorum bunları tamam bana pıntı degıldı ama telefon parasını bıle cok dusunur kurusun hesabını yapan bırı sımdı evı bıle 3 dakkadan cok aramıyomus aksamları ya delırcem benı belkı ondan aramıo dıcem hanı bı kere arasa hep arıcak, sabahtan berı hındı gıbı dusunup aglıyorum adam benı resmen bıraktı yani nette gordu beklıyorum dedım güldü yı mı kötu mu delırdım ya kaybettım resmen sankı daha pesındeyım wala, nıe ayrılıyoz dedım kı ah salak beyınsız kafam sımdı arasam mı beklesem mı daha cok mu erken aramak ıcın haftaya arar dıyolardı herkes carsıya cıkınca ooof fof delırıyom

kızlar ben benımkını aramak ıstıyorum sıdmı oglen vktı
numarasını nasıl bulurum
? 118 soyle r mı netten mı bulurum ?

nette bulunduğu yerin adresini sayfasını falan araştır belki orda yazıyordur. ama 118de genellikle askeri yerlerin telini vermiyorlar... tam olarak nerdeydi canım seninki

YA karsta da hangı nerede tam bılmıom ilçeyi de bılıom arasam mı sence beklıyım mı o da var neden burdan arıyon bıde dıyebılıııır
der yaa
ben olsam derım tü alah karetmesın w ala bee

canım ya ama ndn bu kdr stres oluyorsun sen sewgilini biliyormuşsun işte baksana pintinin tekiymiş ztn 50lik bi kart 7-8 lira bişey ama sonuçta kuruşun hesabını yapıo diosun cep telini arayınca 50lik kartla 10-12 dk anca konuşuluo hatta okdr bile sürmüo olabilir hüp die emio kartı teller. onun için aramıo olabilir veyada sesini duyunca kötü oluodur onun içinda aramak istemiodur belkide kafasına takılmaman için. benim sewgilim beni aradıında onu özlediimi acayip hissediorum resmen içim acıo ama aramadıında okdr acı duymuorum. tamam gene özlüyorum amafarklı oluo sesini duyup sonra bi anda kaybetmek. bazen arıyor. 2 dk sora hemen kapatıo okdr mutsuz oluorumki hiç kapatmasın istiorum sora okdr kısacık zmnda hiç bişey söyleyemiorum kızıorum ndn bukdr kısa süreiçin arıyor die... hiç aramamasıından iyi tamam ama üff ya ne bileyim cnm insanlar farklı farklı ne düşünüyor bilememki ama genellikle erkekler beni bekleyen biri olsun kız arkım olsun arada arayım sesini duyayım destek olsun bana isterler ama seninki bi garipmiş dmkki... ne düşünüor en ii sen bilirsin sen tanıorsun onu. ama bence aramada gıcık olabilir bi de meşgulse kızar sana ztn senn diyeceini demişin bekliorum seni die... bence sıkma canını hftasonunu bekle eer ozmnda aramazsa msne girmezse ozmn bitti dersin beni hiç özlemiyor dşünmüyor dersin ama şimdi bence sabretmen gerekiyor cnm...:teselli:

selamm kıslarrrrrr
patişimm benim ya off sen üzülüon bende üzülüom ya nedir senin bu çıkmazın ya off Rabbim ikniz içinde hayırlısını versin

nastasia canımmm ya görüşemios seninle çok oldu ya askerin napıoo

YA karsta da hangı nerede tam bılmıom ilçeyi de bılıom arasam mı sence beklıyım mı o da var neden burdan arıyon bıde dıyebılıııır
der yaa
ben olsam derım tü alah karetmesın w ala bee

ztn aranız souk gibi bi de arayıpte iicene germe ortamı ama belkide mutlu olur üff ne bileyim garip bi çelişki işte... daha tam yerini bilmiyorsun nereden bulacaksında arayacaksın sen yaaa

nasta bıse dıcem arasam subesını buldum telefonunu sımdı netten, kızarlar mı ona ya da bana ? zor durumda kalır mı bunlar bız arayıncana

tamam tamam, ben bosa beklemıyım hayatımın genclık zamanını öldürmeyım dıye ayrıldıydık kısa dönemlık bı flört ıcın ne olcagı bellı degıl ordan tee oraya cıkmayalım dedıydık de sımdı halıyle aramaz ben de olsam böle yapardım, arasalar da saygısızlık der kızardım aramıom oturuyom nasılsa yapcagımı yaptım tmm :ecrin_bebek: sakinim.. ok

sanırım bizden başka kimse yok:)

olsun canım gelir belki kızlar :)

site çok yavaş çok bekletiyor ya:ecrin_bebek:
aşkımla konuştum yemin töreninden sonra görüşebileceğiz inş.

çok mutluyum kızlar çoooook :sm_cool:
1 günlükde olsa görcem hayatımıŞenizŞenizŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…